19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Aboubakar'ın partnerini buldular... Gözleri fal taşı gibi açılacak! Resmen şok oldular!

Aboubakar'ın partnerini buldular... Gözleri fal taşı gibi açılacak! Resmen şok oldular!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, golcü takviyesi yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar Leicester City'de forma giyen Kelechi Iheanacho'yu gündemine aldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aboubakar'ın partnerini buldular... Gözleri fal taşı gibi açılacak! Resmen şok oldular!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, golcü takviyesi yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar Leicester City'de forma giyen Kelechi Iheanacho'yu gündemine aldı.

Önümüzdeki sezon üç kulvarda yarışacak olan Beşiktaş, forvet transferinde vites artırdı. Siyah-Beyazlılar, Aboubakar ve Cenk'in yanına yıldız futbolcuyu almayı planlıyor.

Vodafone ile olan stat isim sponsorluğu anlaşması sona eren Beşiktaş yeni firma arayışını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların anlaşmaya en yakın olduğu şirket Rus Gazprom. Ancak Rusya'daki özel silahlı birlik Wagner'in darbe girişiminde bulunması, Beşiktaş'ın Gazprom ile yaptığı görüşmeleri olumsuz etkileme ihtimali bulunuyor. Siyah-beyazlı futbolseverler, sosyal medyada endişelerini dile getirirken görüşmelerin iptal olma ihtimalini ifade ettiler. Fanatik'e göre; 

Savunmaya sağ stoper takviyesi yapmayı planlayan Beşiktaş'tan, Andrei Girotto hamlesi geldi. Siyah-beyazlılar, 31 yaşındaki Brezilyalı savunmacı için kulübü Nantes'a resmi teklifte bulundu. Kariyerinde Palmeiras, Chapecoense ve Tombense gibi kulüpler olan Girotto, 2017-18 sezonundan bu yana ise Fransız ekibinin formasını giyiyor. Tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezon Nantes'la 48 maça çıkarken 1 gol ve 1 asist kaydetti.
 

Cenk Tosun'un sakatlığı sebebiyle UEFA Konferans Ligi elemelerinde oynatacağı bir isim arayan siyah beyazlılar, Leicester City forması giyen Kelechi Iheanacho'yu transfer listesine dahil etti. Nijeryalı forvet, takımının Premier Lig'den düşmüş olması sebebiyle ayrılığı kafasına koymuş durumda. Santrfor olarak görev yapan Iheanacho'nun sözleşmesinin önümüzdeki sezon sonunda bitecek olması da Beşiktaş'a yarıyor.

Beşiktaş yönetimi, İngiliz ekibine, sezon başına 4.5 milyon Euro kazanan golcü oyuncunun yıllık ücretinin 2 milyon Euro'luk kısmını karşılama teklifinde bulundu. Leicester City ise takımda kalmak istemeyen 26 yaşındaki oyuncusunu kiralayıp, sözleşmesi sona ermeden önce para kazanma düşüncesinde. Nijeryalı golcü geçtiğimiz sezonda oyuna genelde sonradan girse de 5 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İstanbul'un Pendik ilçesinde bir işyerinde patlama yaşandı

İstanbul'un Pendik ilçesinde bir işyerinde patlama yaşandı