21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Galibiyet serisi sona erdi

Galibiyet serisi sona erdi

Süper Lig'in 23. haftasında Yeni Malatya ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, mücadeleden 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. Siyah-beyazlıların, bu beraberlikle 2 maçlık galibiyet serisi sona ermiş oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galibiyet serisi sona erdi

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 23. haftasında konuk olduğu Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş'ın golünü 61. dakikada Alex Teixeira kaydederken, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un golü 84. dakikada penaltıdan Adem Büyük'ten geldi.

Beşiktaş bu sonuçla puanını 36'ya, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ise 16'ya yükseltti.

Maçtan öne çıkanlar

Beşiktaş 19. dakikada gole çok yaklaştı. Pjanic'in pasıyla ceza sahasının sağında topla buluşan Rosier'in yerden penaltı noktasının sağına çıkarttığı topa Josef ayak içiyle dokundu. Arka direğe doğru açılan topa Batshuayi kale sahasında hamle yaptı ancak meşin yuvarlak yandan dışarı gitti.

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor 25. dakikada gole yaklaşan taraf oldu. Aabid'in pasıyla ceza sahasının dışında sağ çaprazda topla buluşan Mustafa Eskihellaç, sağ ayağıyla yakın köşeye çok sert bir vuruş yaptı. Bu pozisyonda top üst direkten döndü ve Beşiktaş savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

Beşiktaş 61. dakika öne geçti. Sağ kanattan hızlı kullanılan taç atışı sonrasında topla buluşan Batshuayi, sağ kanattan ceza sahasına girer girmez topu kale sahasına doğru havalandırdı. Alex Teixeira bu topa kale sahasnın içinde göğsü ile hamle yaparak topu filelere gönderdi.

Beşiktaş 78. dakikada 2. gole çok yaklaştı. Güven'in pasıyla ceza sahasının sağında topla buluşan Batshuayi'nin ön direğe çıkarttığı topa Emirhan dokundu, top yakın direğe takıldı.
Öznur Kablo Yeni Malatyaspor 84. dakikada skora dengeyi getirdi. VAR incelemesi sonrasında ise hakem Necip'in Tetteh'a ceza sahası içinde faul yaptığını tespit etti ve penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Adem Büyük, topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi.

Karşılaşmanın 89. dakikada Domagoj Vida'nın kafa vuruşunda top direkten döndü. Bu topu tamamlayan Batshuayi oldu ancak siyah-beyazlılar yine direkleri geçemedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Okullarda ara tatil ne zaman olacak? 2. Dönem ara tatili hangi gün yapılacak 2022?

Okullarda ara tatil ne zaman olacak? 2. Dönem ara tatili hangi gün yapılacak 2022?