07 Ekim 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Spor Gaziantep Beşiktaş maçı saat kaçta canlı izle | Gaziantep Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler

Gaziantep Beşiktaş maçı saat kaçta canlı izle | Gaziantep Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 2. haftasında şampiyon Beşiktaş Gaziantep deplasmanına çıkıyor. Beşiktaş sezonun ilk haftasında Çaykur Rizespor ’u 3-0 mağlup etti. "Gaziantep Beşiktaş maçı canlı izle" başlığı arama motorlarında aranıyor. Ev sahibi Gaziantep FK ise ilk galibiyetini Beşiktaş karşısında almayı amaçlıyor. Gaziantep FK-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Gaziantep Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep Beşiktaş maçı saat kaçta canlı izle | Gaziantep Beşiktaş maçı muhtemel 11'ler

Süper Lig'in geçtiğimiz sezon şampiyon olan takımı Beşiktaş Gaziantep deplasmanına çıkıyor. Kartal, Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren Gaziantep’e deplasmandaki iki maçta da mağlup oldu. Siyah-beyazlılarda Alex Teixeira, Michy Batshuayi ve Mert Günok kadroya alındı. Maç öncesi futbolseverler Gaziantep Beşiktaş maçı canlı izle, BJK maçı saat kaçta, Beşiktaş maçı hangi kanalda? aramaları yapıyorlar. İşte detaylar...

GAZİANTEP BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE(ÜYELİK GEREKTİREBİLİR)

GAZİANTEP FK-BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Gaziantep Beşiktaş maçı Gaziantep Kalyon Stadyumu'nda oynanacak ve karşılaşmayı Ümit Öztürk yönetecek. Gaziantep Beşiktaş bu akşam saat 21.45'te başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. 

Gaziantep Beşiktaş

GAZİANTEP FK-BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER: 

Gaziantep FK: Ulaş, Ertuğrul,  Djilobodji, Recep, Mirza, Furkan, Jefferson, Mendyl, Günay, Olkowski, Dicko

Beşiktaş: Salih, N’Koudou, Welinton, Ersin, Vida, Rosier, Souza, Atiba, Batshuayi, Rıdvan, Ghezzal, 

GAZİANTEP DEPLASMANI ZORLU GEÇİYOR

Kartal, Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren Gaziantep’e deplasmandaki iki maçta da mağlup oldu. 2019-2020’de ligde mücadele etmeye başlayan Gaziantep, ilk sezonunda Beşiktaş’ı 3-2 yendi. Beşiktaş, geçen sezonki deplasman karşılaşmasında ise rakibine 3-1 mağlup oldu. Beşiktaş, evindeki karşılaşmalarda Gaziantep’i 2019-2020’de 3-0 yenerken geçen sezon ise rakibine 2-1 üstünlük kurdu. 

GAZİANTEP'TE EKSİKLER

Uzun bir aradan sonra seyircisiyle evinde buluşacak olan Gaziantep ekibinde, Kana Bıyık ve Maxim sakatlıkları dolayısıyla forma giyemeyecek. Sagal'ın kart cezası nedeniyle kadroda yer alamayacağı Güneydoğu Anadolu temsilcisinde 2 oyuncu da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testlerinin pozitif çıkması nedeniyle takımı yalnız bırakacak.  Yeni transferlerden Joao Figueiredo ve Alexander Merkel ise teknik direktör Erol Bulut'tan forma bekleyecek.

DEPLASMANDAKİ İKİ MAÇTA MAĞLUP OLDU

Beşiktaş, Süper Lig'de üçüncü sezonunu geçiren Gaziantep'e deplasmandaki iki maçta da mağlup oldu. 2019-2020'de ligde mücadele etmeye başlayan Gaziantep, ilk sezonunda Beşiktaş'ı 3-2 yendi. Beşiktaş, geçen sezonki deplasman karşılaşmasında ise rakibine 3-1 mağlup oldu. Beşiktaş, evindeki karşılaşmalarda Gaziantep'i 2019-2020'de 3-0 yenerken, geçen sezon ise rakibine 2-1 üstünlük kurdu.

YENİ TRANSFERLER KADRODA

Siyah-beyazlı takımın yeni transferleri Alex Teixeira, Michy Batshuayi ve Mert Günok kamp kadrosunda yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dünya genelinde uygulanan aşı dozu 5 milyara yaklaştı

Dünya genelinde uygulanan aşı dozu 5 milyara yaklaştı