24 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Melissa Vargas Kimdir?

Melissa Vargas Kimdir?

Melissa Vargas, tam adı ile Melissa Teresa Vargas olarak bilinen ünlü voleybol oyuncusu uluslararası bilinirliği ile öne çıkmakta olup, çocuk yaşlarından beri voleybol dünyasında kariyerini sürdürmektedir.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Melissa Vargas Kimdir?
KAYNAK: Haber Merkezi

Özellikle son zamanlarda adını sıkça duyuran Vargas, Türkiye Voleybolu için de önemli bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Türk Voleybol severler tarafından da çokça sevilen oyuncu, pek çok başarıya attığı imza ile öne çıkmakta.

Çocuk yaşlarından beri voleybola olan tutkusu ile öne çıkan Vargas, yeteneklerini en iyi şekilde kullanarak Voleybol dünyasında önemli bir isim haline gelmeyi başarmış durumda.

Melissa Vargas Nereli?

Melissa Vargas her ne kadar Türkiye’de çokça seve sahip olsa da Türk takımında yer alıyor olsa da doğumu Küba’da olmuş durumda. 16 Ekim 1999 yılında Küba’da doğan Vargas, daha sonra Türk vatandaşı olmuştur.

2021 yılında Türk vatandaşı olan Vargas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisine özel şekilde taktim edilen kimlik ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını resmileştirmiştir. Melissa Vargas olarak bilinen ismini Türk vatandaşlığı sonrasında değiştirerek “Melisa” haline getirmiş, artık Melisa Vargas olarak bilinmektedir.

Malissa Vargas aslen Kübalı bir Voleybol oyuncusudur.

Melissa Vargas Evli Mi?

Melissa Vargas hakkında medyada pek çok bilgi bulunurken ilişkisi hakkında detaylı bilgiler bulunmamaktadır. Melissa Vargas’ın bilinirde bir evliliği yoktur ancak medyadan uzak tutulmuş olan bir ilişkisinin olma ihtimali her zaman vardır. Söz konusu durum ile ilgili detaylı bilgi vermek maalesef ki mümkün değil.

Melissa Vargas ile ilgili ilişki alanında medyada daha önce çalışma yapılmadığı gibi kendisi de sosyal medya platformlarında durum ile ilgili paylaşımlar yapmamış durumda. Özel hayatını genellikle gizli tutmaya çalışan Vargas, kariyer odaklı ilerlediği hayatında sosyal medya hesaplarında da kariyeri ile ilgili paylaşımlara yer veriyor.

Melissa Vargas Hangi Takımlarda Oynadı?

Her ne kadar güncel olarak Türk milli takımında oynuyor olsa da Melissa Vargas’ın oynadığı takımlar genel olarak merak edilenler arasında.

Voleybol kariyerine 8 yaşında iken başlayan Vargas, lise döneminde “Cienfuengos Cuba” takımında antrenmanlar çıkmaya başladı. 12 Yaşında Küba milli takımında alt yaş kategorisinde oynamaya başladı ve bu süreç 2015 ve 2016 sezonları boyunca devam etti.

Sonrasında Agel Prostejov takımına transfer oldu ve 2018, 2019 sezonlarını da orada tamamladı. Sonrasında Fenerbahçe Voleybol takımına katıldı ve 2022 – 2023 sezonunda Çin Ligi’nde Tianjin takımında oynadı. Ardından tekrar Fenerbahçe Voleybol takımına döndü.

Söz konusu geçişli süreçte en iyi pasör çaprazı ödüllerini de alarak Fenerbahçe’nin sayısız şampiyonluklarında kilit role sahip oldu.

Melissa Vargas Nasıl Milli Oldu?

Melissa Vargas Küba asıllı bir oyuncudur durum böyle olunca ister istemez Melissa Vargas Türk milli takımında nasıl oynuyor sorusu da akıllara gelebiliyor.

2021 yılında Türk vatandaşlığı için başvuruda bulunan Vargas, sürecin sorunsuz şekilde tamamlanmasının ardından Türk vatandaşlığına geçti. Geçtikten sonra “A milli kadın voleybol takımı” bünyesinde forma giymeye başladı.

Her ne kadar Küba doğumlu olsa da yeni adı ile Melisa Vargas Türk vatandaşıdır. Bu nedenle Milli takımda oynayabilmektedir ve milli olabilmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sinan Engin Kimdir?

Sinan Engin Kimdir?