21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Mourinho’nun yeni hedefi Greenwood

Mourinho’nun yeni hedefi Greenwood

Jose Mourinho, geçen sezon yaşanan problemler nedeniyle Mason Greenwood'u AS Roma'ya transfer etmemişti. Fenerbahçe, genç yeteneği kadrosuna katarsa, Greenwood ve Mourinho eski günlerdeki bir araya gelecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mourinho’nun yeni hedefi Greenwood
KAYNAK: Haber Merkezi

Portekizli teknik adam Mourinho, 15 yaşından beri hayran olduğu Greenwood’u geçen sezon yaşadıkları yüzünden AS Roma takımına istememişti. Fenerbahçe, Mason Greenwood ile sözleşme imzalarsa, forvet 2018’de ilk profesyonel sözleşmesini imzaladığında Manchester United’ta teknik direktör olan Jose Mourinho ile yeniden bir araya gelecek.

BUTT AÇIKLADI

O zamanlar akademi menajeri olan eski United oyuncusu Nicky Butt, The Athletic ile yaptığı röportajında, Mourinho’nun, Greenwood hakkında ilk yorumları “Ben akademi menajeriydim, bu yüzden nasıl olacağını merak ettim. Gerçek şu ki, her sabah Mourinho kahvaltıda benimle konuşuyordu. Bana genç oyuncular hakkında sorular sorardı. Cana yakındı. Yardımseverdi. Bana hangi oyuncuları kadroya alabileceğimi sorardı. Mason 15 yaşındayken ‘Bu çocuk kim?’ diye sordu. ‘Onu bizimle antrenmana getirin’ dedi. ‘Yapamayacağımızı çünkü okul ve kurallar olduğunu söyledim. 

SONRA VETO ETTİ

Bu arada Mason Greenwood ismi geçen sezon Mourinho’nun çalıştırdığı AS Roma ile anıldı. Il Tempo gazetesi ise o dönemde Portekizli hocanın, Greenwood ile yeniden bir araya gelmekle ilgilenmediğini haberini yaptı. Haberde 21 yaşındaki oyuncunun aile içi şiddetle suçlandığı da belirtildi.

EMRE MOR TAKİPTE

Öte yandan Topukyaylası’ndaki kampta tüm takımı pür dikkat izleyen ve idmanı kayda da aldıran teknik direktör Mourinho, geçtiğimiz sezon kiralık olarak giden oyuncuları da takip ediyor. Portekizli hoca kiralıktan dönen Emre Mor’u da ayrıca takip ediyor. Yıldız hoca oyuncuyla ilgili nihai kararını vermedi ancak Emre’yi ilk 11 olmasa da rotasyonda değerlendirebileceği düşünülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nuri Şahin kadrosunu oluşturuyor

Nuri Şahin kadrosunu oluşturuyor