18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Spor Tarihi şampiyonluk yarışı: Ezeli rakipler rekorda buluştu

Tarihi şampiyonluk yarışı: Ezeli rakipler rekorda buluştu

Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki zirve mücadelesi Türk futbol tarihinde unutulmaz bir şampiyonluk yarışına sahne oluyor. Ligde 24 hafta sonunda 63 puan toplayan ezeli rakipler rekora imza attı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Tarihi şampiyonluk yarışı: Ezeli rakipler rekorda buluştu

Türk futbol sahnesi, rekortmen Fenerbahçe ve Galatasaray arasında nefes kesen bir şampiyonluk mücadelesine sahne oluyor. 63 puan toplayan iki dev, 24 haftad sonunda Süper Lig tarihinde en çok puanı toplayan takımlar olarak kayıtlara geçti.

Fenerbahçe, deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek galibiyet serisini 6 maça taşıdı. Teknik direktör İsmail Kartal, şampiyonluk yarışının son ana kadar süreceğine inanıyor.

Fenerbahçe liderken, Galatasaray 9 averaj farkla ikinci sırada bulunuyor. Şubat ayında yoğun bir maç trafiği yaşayacak olan Galatasaray, kupada Bandırmaspor'u ağırlayacak, ligde Başakşehir'i konuk edecek, ardından Avrupa Ligi'nde Sparta Prag ve Ankaragücü maçlarıyla karşılaşacak.

Fenerbahçe ise Türkiye Kupası'nda Gaziantep ile deplasmanda mücadele edecek, ligde Alanyaspor'u evinde ağırlayacak ve Şubat'ı Kadıköy'deki Kasımpaşa karşılaşmasıyla tamamlayacak.

Ligin 24 maçında 20 galibiyet alan bu iki dev arasındaki kritik mücadele, sezonun bitimine bir hafta kala Rams Park'ta gerçekleşecek. Şampiyonluk yarışındaki heyecan, futbolseverleri son haftaya kadar ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Kimin kiminle ittifak yaptığıyla ilgilenmiyoruz!

İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Kimin kiminle ittifak yaptığıyla ilgilenmiyoruz!