20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Spor Vitor Pereira'dan istifa açıklaması

Vitor Pereira'dan istifa açıklaması

Süper Lig'in 17. haftasında derbide Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Sorulan istifa sorusuna Vitor Pereira, 'Ne konuşulduğu umrumda değil, burada olduğum için mutluyum. Yarın yeni bir gün, takımda birlik havası var çalışmalara devam etmeliyiz.' cevabını verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Vitor Pereira'dan istifa açıklaması

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2-2 biten Beşiktaş derbisinin ardından konuştu. İstifa edip etmeyeceği sorulan Vitor Pereira, "Ne konuşulduğu umrumda değil, burada olduğum için mutluyum." cevabını verdi.

Mücadeleyi değerlendiren Pereira, "Kazanmak için her şeyi yaptık. Sahada birlik olduğumuzu göstermek için oynadılar. Aynı oyuncuyu iki kere boş bıraktık ve iki gol yedik. Başkanın, camianın hak ettiği gibi savaştık. Ancak her zaman herşi kontrol edemezsiniz. Biz savaşmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk şanslarını yorumlayan Portekizli teknik adam, "Maç maç bakmalıyız ve her maçı kazanmalıyız." dedi.

"BAŞKAN TEPKİLERİ HAK ETMİYOR"

Taraftarın maç sonu tepkileri hakkında gelen soruya Pereira, "Taraftarın tepkisi normal. Onlar da bizim gibi takımın kazanmasını istiyorduk. Biz çalıştık ama sonucu alamadık. Başkanımız bu tepkileri hak etmiyor. Bu kulüp için her şeyini veriyor. Bizi sürekli destekliyor. Oyuncular savaştı ama bazen işler istediğiniz gibi gitmiyor. İşler iyi gitmediğinde de bu tepki normal. Çalışmaya devam etmeliyiz. Birlik olmalıyız, bölünürsek, hiçbir şey kazanamayız. Böyle savaşırsak, kayıpları telafi ederiz." cevabıyla konuşmasını noktaladı.

TARAFTARIN TEPKİSİ VE İSTİFA SESLERİ


Taraftarın tepkisi ve istifa edip etmeyeceğiyle ilgili soruya Pereira, "Ne konuşulduğu umrumda değil, burada olduğum için mutluyum. Yarın yeni bir gün, takımda birlik havası var çalışmalara devam etmeliyiz. Puan farkını kapatmalıyız. Taraftar, bu takıma tapıyor. Tepkiler normal. Bizim, onlar için savaşmaya devam etmemiz gerekiyor." cevabını verdi.

"GERÇEKTEN İYİ OYNADIK"

Vitor Pereira, kadro tercihleriyle ilgili gelen soruya ise "İrfan Can Kahveci iki maç cezalıydı, bileğinde problem vardı. Diego Rossi de son iki maçta iyi oynadı, takıma katkı sağladı. beraberliği Mert ve İrfan'a bağlarsanız, buna katılmam. Saygı duyarım ama aynı fikirde değilim. 11'i yazarken, antrenman performansına bakıyoruz. Sosa o yüzden yoktu. Gerçekten iyi oynadığımızı düşünüyorum. Kazansaydık, bu yorumlar yapılmazdı." cevabını verdi ve sözlerini noktaladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz çıkışı: Benden başka bir şey beklemeyin!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz çıkışı: Benden başka bir şey beklemeyin!