21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Televizyon Dizi Film Kızılcık Şerbeti Heves kimdir? Şebnem Dönmez kimdir, kaç yaşında?

Kızılcık Şerbeti Heves kimdir? Şebnem Dönmez kimdir, kaç yaşında?

Kızılcık Şerbeti dizisine yeni isimler dahil oldu. Şebnem Dönmez dizinin oyuncu kadrosunda katıldı. Yapımda Heves ismiyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Kızılcık Şerbeti Heves kimdir? Şebnem Dönmez kimdir, kaç yaşında?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kızılcık Şerbeti Heves kimdir? Şebnem Dönmez kimdir, kaç yaşında?
KAYNAK: Haber Merkezi

Kızılcık Şerbeti Heves karakterini Şebnem Dönmez hayat verecek. Oyuncunun hayatı ve kariyeri hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti Heves kimdir? Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez kimdir, kaç yaşında? 

Kızılcık Şerbeti Heves kimdir? 

Yapımın yeni sezonunda ekrana gelen Kızılcık Şerbeti Heves karakteri izleyicinin merak ettiği isimlerden oldu. Heves, Giray’ın, babası Hüsrev ile evli. Giray ile olan ilişkisi nedeniyle dikkat çekmemek adına Giray'ın Doğa ile olan ilişkisi ve evliliğine ses çıkarmayacak ve böylelikle Giray ve Heves'in ilişkileri perde arkasında daha rahat yaşanabilecektir.

Şebnem Dönmez kimdir?

Şebnem Dönmez, 17 Mayıs 1974 tarihinde ototamirci bir babanın kızı olarak Salzgitter'de doğdu. 6 aylıkken Türkiye'ye dönüş yaptılar ve Türkiye'de büyüdü.

1990 yılında Atilla Arcan sunduğu programa katılarak olmuştur. Ancak ilk çıkışını 1996'da Murat Başoğlu ile sunduğu Sabah Şekerleri ile yakaladı. Program, bir dönem sabahları yapılan müzik-eğlence programları furyasının öncüsü oldu. Murat Başoğlu ile iyi bir ikili olunca 1997'de Star TV'de Görevimiz Tehlike isimli yarışma programını sundular. 1998'de ise Star TV'de bir showgirl olarak Cumartesi Gecesi Ateşi programını sundu.

2000'lerde dizi ve sinema dünyasındaki başarılarıyla gündeme geldi. Televizyonda Aslı ile Kerem (2002) ve Ölümsüz Aşk (2003) ile kariyerini sağlamlaştırırken sinema macerası 2002 tarihli bağımsız film Kolay Para ile başladı. 2004'te Neredesin Firuze, 2006'da Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, 2009'da Vali filmlerinin başrollerinde yer aldı. 2007 yılında BKM'de Oyunun Oyunu isimli tiyatro oyununda beğeni topladı.

Live Earth'ün Türkiye temsilcisi olup Al Gore'un İstanbul'da gerçekleştirdiği toplantıya basın sözcüsü olarak katıldı. 2013 yılında kadrosuna dâhil olduğu Kuzey Güney dizisinin finaline kadar "Melda Yalgın" karakterini canlandırdı. Sonrasında Medcezir dizisinde 2 yıl boyunca oynadı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Cübbeli Ahmet Hoca'ya saldırı soruşturmasında yeni gelişme

'Cübbeli Ahmet Hoca'ya saldırı soruşturmasında yeni gelişme