18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Televizyon Dizi Film MasterChef 18 Ekim Cuma kim potaya gitti? Dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef 18 Ekim Cuma kim potaya gitti? Dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef Türkiye 2024 yarışması, 18 Ekim 2024 tarihli bölümünde kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Kırmızı ve mavi takımlar, Adana mutfağının zengin lezzetleriyle karşı karşıya geldi. Yarışmacılar, şeflerin belirlediği Adana mutfağına özgü yemekleri en iyi şekilde sunmak için ellerinden geleni yaptı. Bu haftaki tema, Adana mutfağının eşsiz lezzetleriydi ve yarışmacılar arasındaki mücadele nefesleri kesti. Peki MasterChef 18 Ekim Cuma dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Potaya giden isim kim oldu?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef 18 Ekim Cuma kim potaya gitti? Dokunulmazlığı kim kazandı?

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef 2024, tüm heyecanıyla devam ediyor. Bu hafta Adana lezzetlerini hazırlamak için kıyasıya bir mücadeleye giren yarışmacılar, izleyicilere keyif dolu anlar yaşatacak. Adana’nın eşsiz tatlarını en iyi şekilde sunabilmek için ter döken yarışmacılar, aynı zamanda dokunulmazlık oyununda da yarışıyor. Peki, MasterChef'te bu hafta dokunulmazlığı kim kazandı? Eleme potasına giden isim kim oldu?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

18 Ekim’deki bölümde, kırmızı ve mavi takımlar, Adana’nın özgün yemeklerini hazırlamak için kıyasıya yarıştı. Şeflerin titiz tadım süreçlerinin ardından dokunulmazlığı kazanan takım belirlendi. Bu sonuç, aynı zamanda eleme potasına girecek yarışmacıları da etkileyecek. Dokunulmazlığı kazanan takımın ismi haberimize eklenecek.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım, bireysel dokunulmazlık oyunu oynamak zorunda kaldı. Bu oyunda yeterli performansı gösteremeyen yarışmacılar, yapılan oylama ile eleme potasına girecek. 18 Ekim 2024’teki bölümde belirlenen eleme adayları ve puan durumu hakkında detayları gelişmelerle birlikte paylaşacağız.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Masterchef Adana kebap tarifi, püf noktaları

Masterchef Adana kebap tarifi, püf noktaları