21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Televizyon Dizi Film Yalı Çapkını Abidin kimin oğlu? Yalı Çapkını'nın Abidin'i Ersin Arıcı kimdir?

Yalı Çapkını Abidin kimin oğlu? Yalı Çapkını'nın Abidin'i Ersin Arıcı kimdir?

Bu akşam ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde Abidin karakterinin Korhan olduğu söylendi. İzleyicileri ekran başına kilitleyen bu olay sonrası Yalı Çapkını Abidin kimin oğlu? Yalı Çapkını'nın Abidin'i Ersin Arıcı kimdir? soruları merak konusu oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Yalı Çapkını Abidin kimin oğlu? Yalı Çapkını'nın Abidin'i Ersin Arıcı kimdir?
KAYNAK: Haber Merkezi

Yalı Çapkını dizisi geçtiğimiz hafta yeni bölümleriyle sevenlerinin karşısına çıktı. Yapımda bu hafta şok eden bir gelişme yaşadı. Dizide Yalı Çapkını Abidin'in Korhan olduğu açıklandı. Peki, Yalı Çapkını Abidin kimin oğlu? Yalı Çapkını'nın Abidin'i Ersin Arıcı kimdir? 

Yalı Çapkını Abidin kimin oğlu?

Fragmanda yayınlanan detayda ‘Abidin Korhan’ detayı izleyiciyi meraklandırdı. Suna’nın konuştuğu bir adamın Abidin’in Korhan olduğunu söylemesi ve Suna’ya bu konu üzerinden şantaj yapması herkesi şaşırttı.

İzleyicilerin yorumları arasında Abidin'in Hattuç'un oğlu olduğu söyleniyor. Fakat bu az bir ihtimal olarak görülüyor.  Abidin’in Halis’in torunu olabileceği ihtimali daha dikkat çekici bir ihtimal.

Yalı Çapkını Abidin kimin oğlu olduğu hakkında henüz bir açıklama yok. Net bilgi gelince haberimizde yer alacak. 

Yalı Çapkını ABİDİN KİMDİR? 

Ferit’in koruması ve şoförüdür. Fakat aralarında daha çok abi – kardeş ilişkisi vardır. Babası o daha çocukken ölmüş, annesi yeniden evlenmiştir. Üvey babasının onu istememesi neticesinde çocuk yaşta okulu terk edip İstanbul’a gelmiştir ve çoğu tekin olmayan pek çok işte çalışmıştır. Yıllar geçip büyüdükten sonra, bir gece şans eseri Orhan’ın hayatını kurtarır ve o gün bu gündür yalıda çalışır. Annesi ile ilişkisi sebebiyle kadınlara karşı güvensizdir.

Yalı Çapkını'nın Abidin'i Ersin Arıcı kimdir? 

Ersin Arıcı, 1991 yılında Şanlıurfa'da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Şanlıurfa'da tamamlayan oyuncu, üniversiteyi kazandıktan sonra İstanbul'a yerleşti. İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde lisans eğitimi aldıktan sonra Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'ne gitti.

Ersin Arıcı, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2015 yılından itibaren yana Tabula Rosa, İnsanlık Suçu, Keşke Hiç Büyümeseydik, Avlu, Kağıttan Hayatlar, Yakamoz S-245, Gidenler gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı.Avlu dizisi tanınırlığını artıran dizi oldu. Bu dizide Kadir karakterini canlandırdı. Dijital platformdaki ilk işi Kağıttan Hayatlar filmi oldu. Bu filmde Çağatay Ulusoy ile birlikte oynayan oyuncu Gonzales karakterine hayat verdi.

Bu filmle 4. Uluslararası İzmir Film Festivali'nde Dijital Platform En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Dijital platformdaki ikinci projesi ise Özge Özpirinçci ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde olduğu Yakamoz S-245 oldu. Dizide Altan rolünü canlandırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kültür Yolu Festivali 21-29 Eylül'de Ankara'da!

Kültür Yolu Festivali 21-29 Eylül'de Ankara'da!