20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Yaşam 55 yaş üstü aşılama başladı mı? 55 yaş üstü aşı randevusu alma E-NABIZ

55 yaş üstü aşılama başladı mı? 55 yaş üstü aşı randevusu alma E-NABIZ

Koronavirüs ile topyekûn mücadele devam ediyor. 55 yaş üstü aşılama başladı mı? vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Türkiye'de Biontech ve Sinovac aşıları uygulanırken 65 yaşın ardından 55 yaş üstü aşılama da başladı. 55 yaş üstü aşı randevusu alma ekranı haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Koronavirüse karşı aşılama çalışması tüm hızıyla devam ediyor. 65 yaşın ardından 55 yaş üstü aşılama başladı mı? merak ediliyor. Sağlık Bakanlığı tarafından aşılama takvimine göre sisteme tanımlanan 55 yaş ve üzeri vatandaşların aşılanması süreci başladı. Vatandaşlar 55 yaş üstü aşı randevusu alma işlemini merak ediyor. İşte detaylar...

55 YAŞ ÜSTÜ AŞI RANDEVUSU ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

55 YAŞ ÜSTÜ AŞILANMAYA BAŞLADI MI?

 Kırklareli'nde yaşayan 55 yaş ve üzeri olan vatandaşlar Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve aile sağlığı merkezlerinde randevu saatlerine göre aşılarını oluyor.

Büyük bir heyecan ile aşı sırası geldiğini duyan Nevriye Alabaşoğlu randevusunu alıp Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesine geldiğini belirterek, “Çok mutluyum, akşam televizyonda gördüğüm gibi randevumu aldım. Sabahta koşarak aşı olmaya geldi. Herkes zamanı gelince aşısını olsun” dedi.

“Sadece kendinizi değil, kaşınızdakileri de düşünün”

Uzun zamandır aşı sırasını beklediğini dile getiren Hayrettin Bici aşı sırası gelenlerin aşı olması gerektiğini vurguladı.
Bici hastalıkta sadece herkesin kendisini değil karşısındaki insanı da düşünmesi gerektiğini ifade ederek, “Uzun zamandır aşı olmayı bekliyordum. Sıram gelir gelmez randevumu aldım ve üzerime düşen vazifeyi yerine getirdim. Herkes aşısını olsun şifasını bulsun. Sadece kendinizi değil, kaşınızdakileri de düşünün” şeklinde konuştu.

 Sağlık Bakanlığından gelen açıklamayı televizyonda gördüğünü söyleyen Vecihi Yavuz randevusunu alarak hastaneye koşarak gittiğini ifade etti.

Yavuz hastalık döneminde sağlık çalışanlarının emeğinin çok olduğunu ve çok yorulduklarını belirterek, “Haklarını helal etsinler. Bizde çok emekleri hakları var. Gerçekten bizler için seferber oldular Allah yar ve yardımcıları olsun. Onlara çok ama çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Aşılama çalışmasının başladığı günden bu güne sağlık çalışanları başta olmak üzere Kırklareli'nde 136 bin 546 kişiye aşı uygulanırken ülke genelinde 20 milyon 267 bin 869 kişi aşı oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İşsizlik ödeneği uzatıldı mı? Nakdi ücret desteği ne zaman bitiyor?

İşsizlik ödeneği uzatıldı mı? Nakdi ücret desteği ne zaman bitiyor?