24 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Biyografi Hasan Arat Kimdir?

Hasan Arat Kimdir?

Hasan Arat iş dünyasındaki haberleri ile birlikte tanınır bir isim haline gelmiştir. Özellikle Spor yöneticisi olarak ilerlemiş olduğu kariyeri ile birlikte iş adamları kategorisinde bilinen bir isim olarak karşımıza çıkmaktadır.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hasan Arat Kimdir?
KAYNAK: Haber Merkezi

Bunlardan farklı olarak kendisi eski profesyonel bir basketbolcudur. Söz konusu durum da kariyerinin şekillenmesinde önemli roller üstlenmektedir.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün 35. Başkanı olarak da karşımıza çıkan Hasan Arat, İstanbul Üniversitesi işletme fakültesinde eğitim hayatını tamamlamıştır.

Çeşitli şirketlerde üst düzey yönetici rolü ile karşımıza çıkan Hasan Arat, mezuniyetinin ardından tekstil ve gayrimenkul sektöründe faaliyet göstermiş olan çeşitli şirketlerde rol almıştır, üst düzey yöneticilik rollerini üstlenerek bünyesine dahil olduğu şirketleri yönetmiştir.

Hasan Arat Hangi Şirketin Sahibidir?

Hasan Arat’ın şirketi henüz kurulmadan önce farklı şirketlerde aldığı roller ile kendini geliştirmiş olduğu bilinen bir gerçek.

Arat, çok yönlü gayrimenkul yatırım ve geliştirme şirketi olarak da bilinen Novo Invest şirketinin ortağı aynı zamanda yönetim kurulu başkanıdır.

Bunun dışında, Londra’da ve İstanbul’da merkezli bir finansman ve danışmanlık firmasının da sahibidir. Dome Group olarak bilinen şirketin kurucusu ve ortağı olarak karşımıza çıkmaktadır.

İki farklı şirkete sahip olan Hasan Arat birisinde kurucu ortak iken diğerinde doğrudan kurucu rolündedir ancak ikisinde de aktif roller alarak şirketlerin gelişiminde önemli roller üstlenmektedir.

Hasan Arat'ın Serveti

Hasan Arat’ın serveti sıkça merak edilenler arasında yer almaktadır. Başarılı bir kariyer geçmişi üzerine inşa edilmiş iki başarılı şirket Arat’ın oldukça servetli bir birey olduğunu göstermektedir.

Ancak, söz konusu durum ile ilgili Arat tarafından daha önce yapılmış bir açıklama bulunmadığı gibi internet üzerinden ekstra bilgiye erişmek de mümkün durumda değildir.

Tekstil, gayrimenkul ve spor yönetimi alanlarında aktif olarak rol alması onu tanımak isteyenler için “oldukça varlıklı” yorumlarında bulunmasına neden olmaktadır. Ancak söz konusu durum için bir kesinlik söz konusu değildir. Arat’ın kişisel serveti ile ilgili kamuya açık bir bilgi bulunmamaktadır. 

Hasan Arat'ın Ailesi

Hasan Arat’ın mutlu bir evliliği ve çekirdek bir ailesi vardır. Hasan Arat, Simin Arat ile evlidir. Söz konusu evliliğinden iki çocuk sahibi olmuşlardır. Ali Arat ve Zeynep Arat çiftin çocuklarının ismidir.

Arat, ailesi ile birlikte İstanbul’da yaşarken Spor ve iş dünyasındaki yoğun kariyeri ile birlikte ailesine kaliteli zamanlar ayırabiliyor. Aile yaşamını ön planda tutarak ailesi ile olan bağlarını her zaman güçlü tutmaya çalışıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Berkin Gökbudak Kimdir?

Berkin Gökbudak Kimdir?