21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Ekonomi Escar Turizm ne zaman işlem görecek? Escar Turizm'in halka arz tarihi belli oldu mu?

Escar Turizm ne zaman işlem görecek? Escar Turizm'in halka arz tarihi belli oldu mu?

Son dönemde birçok şirket gibi Escar Turizm de halka arz yoluna gitti. Bu alanda yatırım yapan veya yapmak isteyen vatandaşlar Escar Turizm'in halka arz tarihi belli olup olmadığını ve Escar Turizm'in borsada ne zaman işlem göreceğini sorguluyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Escar Turizm ne zaman işlem görecek? Escar Turizm'in halka arz tarihi belli oldu mu?

Escar Turizm Taşımacılık Ticaret A.Ş halka arz kararı almıştı. Geçtiğimiz günlerde yapılan talep toplama sonrası Escar halka arz sonuçları belli oldu. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre halka arza 2,5 kat talep gelirken halka arz büyüklüğü ise 165 milyon TL olarak açıklandı. Peki, Escar Turizm ne zaman işlem görecek? İşte detaylar...

Filo kiralama sektöründe en yüksek sözleşme yenileme oranına sahip filo kiralama şirketi Escar, paylarının yaklaşık yüzde 20’sini Borsa'da satış yöntemiyle halka arz edecek.

Escar Genel Müdürü Nora Karakaş, "Halka arzdan alacağımız güçle yolumuza istikrarlı bir şekilde devam edeceğiz" ifadelerine yer vermişti.

ESCAR NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK? 

Escar'ın borrsada ne zaman işlem göreceğiyle ilgili şirketten bir açıklama geldi.

Escar Turizm'in KAP açıklaması şöyle:

Escar Turizm Taşımacılık Ticaret A.Ş. ("Escar" veya "Şirket") paylarının halka arzı 7 - 8 Temmuz 2021 tarihleri arasında "Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi" ile Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da gerçekleşmiştir.

Escar'ın sermayesinin 45.480.000 TL'den 54.300.000 TL'ye çıkarılması nedeniyle artırılan 8.820.000 TL nominal değerli 8.820.000 adet pay ve mevcut ortakların sahip olduğu 2.180.000 TL nominal değerli 2.180.000 adet pay olmak üzere toplam 11.000.000 TL nominal değerli 11.000.000 adet pay halka arz edilmiştir.

Escar paylarının mevcut halka arzında 1,00 TL nominal değerli payların halka arz fiyatı 15,00 TL olarak açıklanmış olup, belirlenen halka arz fiyatı ile halka arz büyüklüğü 165.000.000 TL olarak gerçekleşmiştir.

Halka arz, Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da "Borsa'da Satış-Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış" yöntemi ile yapıldığından, herhangi bir yatırımcı grubuna tahsisat yapılmamıştır. Borsa İstanbul A.Ş. tarafından paylaşılan verilere göre talep sonucunda halka arz büyüklüğünün toplamda 2,5 katına denk gelen 416,1 milyon TL karşılığı filtre edilmemiş 27.737.600 TL nominal değerli talep gelmiştir.

Halka arza toplamda 29.810 yatırımcı katılmıştır.

Escar'ın halka arzı kapsamında toplam 29.678 yerli gerçek ve tüzel kişi yatırımcı, 63 yabancı gerçek ve tüzel kişi yatırımcı, 67 yerli kurumsal yatırımcı ve 2 yabancı kurumsal yatırımcı olmak üzere toplam 29.810 yatırımcı 11.000.000 TL nominal değerli payın alımını gerçekleştirmiştir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli ikramiyeleri hesaplara yatmaya başladı

Emekli ikramiyeleri hesaplara yatmaya başladı