18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Dünya Ronaldo için ayağı kalktı! Efsanelerden olay yaratan yorumlar: Mide bulandırıcı...

Dünya Ronaldo için ayağı kalktı! Efsanelerden olay yaratan yorumlar: Mide bulandırıcı...

Dünya Ronaldo için ayağı kalktı! Efsanelerden olay yaratan yorumlar: Mide bulandırıcı... 1
Bu sezon dünya futbol kamuoyunun en önemli gündem başlıklarından olan Cristiano Ronaldo krizi dün Manchester United'ın yeni teknik direktörü Eric Ten Hag'ın talebiyle kadro dışı bırakılmasıyla yeni bir boyut kazandı. 24 gol attığı başarılı bir sezonun ardından yedek bırakılması üzerine konuşan ManU efsaneleri de Cristiano Ronaldo'ya yapılanları haksızlık olarak değerlendirdi. Luis Saha, Roy Keane gibi futbol ikonları Ten Hag'ın otorite hissettirmek uğruna Ronaldo üzerindeki planını mide bulandırıcı olarak nitelendirirken Manchester United yönetimi de bu duruma çanak tutmakla suçlandı.
Dünya Ronaldo için ayağı kalktı! Efsanelerden olay yaratan yorumlar: Mide bulandırıcı... 2
RONALDO'NUN YOKLUĞUNDA MANCHESTER CITY'DEN 6 GOL YEDİ2 Ekim'de yapılan Manchester derbisinde rakibi City'den 6 gol yiyen kırmızılarda Ronaldo'nun yokluğunda adeta bir hezimet yaşanırken 90 dakika boyunca oyuna almadığı Ronaldo için tepkileri Kariyerine saygı duyduğum için oyuna almadım diyerek savuşturan Ten Hag Ronaldo'suzluğun görmezden gelinebileceği galibiyetlere kadar sorunu erteliyordu.
Dünya Ronaldo için ayağı kalktı! Efsanelerden olay yaratan yorumlar: Mide bulandırıcı... 3
RONALDO'YA SAYGISIZLIK YAPILIYORLuis Saha da Cristiano Ronaldo'ya saygısızlık edildiğini düşünüyorum. Erik Ten Hag'ın yönetimiyle tam olarak aynı fikirde değilim. Ronaldo'nun Newcastle maçından sonra neden üzgün olduğunu anlayabiliyorum çünkü son zamanlarda gol atacağına çok güveniyor, o kadar şanslı ve verimli bir sezon geçirmiyor evet ama onun da bir insan olduğunu unutmayalım.
Dünya Ronaldo için ayağı kalktı! Efsanelerden olay yaratan yorumlar: Mide bulandırıcı... 4
TEN HAG BEKLEDİĞİ RÜZGARI TOTTENHAM MAÇINDA YAKALADICity hezimeti sonrasında geçiştirdiği Ronaldo krizinde haklı olacağı bir anı bekleyen Ten Hag aradığı fırsatı önceki gün yapılan Tottenham maçında yakaladı.
Dünya Ronaldo için ayağı kalktı! Efsanelerden olay yaratan yorumlar: Mide bulandırıcı... 5
İKİ KEZ ISINMAYA GÖNDERİP GERİ ÇAĞIRDI VE OYUNA ALMADIİlk 11'e almadığı Cristiano Ronaldo'yu henüz dakikalar 40'ı gösterirken ısınmaya gönderen Ten Hag oyuna almadı. İkinci yarıda yeniden kulübeye yönlendirilen CR7 birkaç dakika sonra yeniden ısınmaya gönderildi. Ancak Yeniden kulübeye çağrıldı.
Dünya Ronaldo için ayağı kalktı! Efsanelerden olay yaratan yorumlar: Mide bulandırıcı... 6
TRİBÜNLER ÖNÜNDE AŞAĞILANDI MI?Old Trafford'da kendisine hayran on binlerin önünde adeta aşağılanan Ronaldo değişiklik hakkı dolmamasına rağmen oyuna alınmadığını gördü. Cristiano Ronaldo yaşananların ardından sahayı terk etme kararı aldı. Bunların yaşandığı dakika 89 olmasına rağmen medyada adeta Ronaldo linçi başladı.
Dünya Ronaldo için ayağı kalktı! Efsanelerden olay yaratan yorumlar: Mide bulandırıcı... 7
RAKİP HOCADAN DESTEK: ONA HAYRANIMKonuyla ilgili maç sonu soru yöneltilen isimlerden birisi rakim Tottenham hocası Antonio Conte oldu. Conte 'Geçtiğimiz yıl bize karşı Hat-Trick yapmıştı. Biz o maçta Manchester'a değil Ronaldo'ya yenildik. Ona ve profesyonelliğine hayranım. Onun büyüklüğünü anlatacak kelime yok dedi.
Dünya Ronaldo için ayağı kalktı! Efsanelerden olay yaratan yorumlar: Mide bulandırıcı... 8
MEDYA VE SOSYAL MEDYA KARŞI KARŞIYASpor yorumcuları adeta adım adım sinir harbine sokulan Ronaldo'yu profesyonellikten uzaklaşmakla suçlarken sosyal medya ise yaşananları bir operasyon olarak değerlendirdi ve adeta bu görüşün tam karşısında durdu.
Dünya Ronaldo için ayağı kalktı! Efsanelerden olay yaratan yorumlar: Mide bulandırıcı... 9
KADRO DIŞI KARARI FİŞİ ÇEKTİ: 2 GÜNDÜR RONALDO İÇİN YÜZ BİNLERCE TWEET ATILDIGelinen noktada maç sonrası stadı terk etmesi sorulan Ten Hag adeta Ronaldo'yu küçümseyerek Şu an zaferi kutluyoruz. Bununla sabah ilgileneceğim ifadelerini kullandı ve ertesi gün Ronaldo'nun Chelsea maçında kadroda olmayacağı duyuruldu.
Dünya Ronaldo için ayağı kalktı! Efsanelerden olay yaratan yorumlar: Mide bulandırıcı... 10
Yapılan açıklama sonrasında sosyal medyada Cristiano Ronaldo fanları için adeta bir fitil ateşlendi ve yüz binlerce paylaşım yapıldı.Gelen yorumlar içerisinde Ronaldo'nun ara transfer döneminde Manchester United'dan ayrılmasını isteyenler de hatırı sayılır bir yer edindi.
Dünya Ronaldo için ayağı kalktı! Efsanelerden olay yaratan yorumlar: Mide bulandırıcı... 11
Dünya Ronaldo için ayağı kalktı! Efsanelerden olay yaratan yorumlar: Mide bulandırıcı... 12
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Guinness Dünya Rekorlar kitabına giren inanılmaz rekorlar! Bu rekorları görünce hayrete düşeceksiniz

Guinness Dünya Rekorlar kitabına giren inanılmaz rekorlar! Bu rekorları görünce hayrete düşeceksiniz