22 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Arda Güler Juventus'ta mı? Sahte transfer duyurusu gündem oldu

Arda Güler Juventus'ta mı? Sahte transfer duyurusu gündem oldu

Juventus'un İngilizce sosyal medya hesabı hacklendi. Arda Güler'in transfer edildiği duyurusu yapıldı, ardından hacker durumu "şaka" olarak açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Arda Güler Juventus'ta mı? Sahte transfer duyurusu gündem oldu
KAYNAK: Haber Merkezi

Juventus’un İngilizce X (Twitter) hesabı, bir Türk hacker tarafından ele geçirildi. Hacklenen hesaptan Arda Güler’in transfer edildiği duyurusu yapılarak futbol dünyasında büyük bir yankı uyandırıldı.

Arda Güler'e Sahte Transfer Duyurusu

Juventus'un İngilizce hesabından yapılan paylaşımda, "Juventus'a hoş geldin Arda Güler! Futbolun yükselen yıldızı artık Juventus ailesinin bir parçası!" ifadeleri kullanıldı. Paylaşım, kısa sürede büyük ilgi topladı ve sosyal medyada gündem oldu.

Hacker'dan “ŞAKAYDI” PAYLAŞIMI

İlk paylaşımın ardından hacker, esprili bir şekilde "Oğlum şakaydı lan" ifadelerini içeren bir mesaj daha paylaştı. Bu gelişme, kullanıcılar arasında kafa karışıklığına neden olurken olayın hack olduğunu netleştirdi.

Juventus'un Resmi Açıklaması Geldi

Juventus’un İtalyanca X hesabından hızlıca bir açıklama yapılarak, İngilizce hesabın hacklendiği ve paylaşımların gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Kulüp yetkilileri, yanlış bilgilerin dikkate alınmaması gerektiğini ve konu üzerinde çalışıldığını duyurdu.

Arda Güler Transferi Gerçek mi?

Juventus'un açıklamasının ardından Arda Güler’in transferine dair herhangi bir resmi bilgi bulunmadığı netleşti.

Hacker,  son gönderisinde ise esprili bir şekilde şu mesajı paylaştı: “tmm hadi bu kadar yeter. firat-destan”

“Ali Koç İSTİFA ETTİ”

Juventus'un İngilizce hesabının hacklenmesinin ardından bir başka dikkat çekici paylaşım daha ortaya çıktı. Hacklenen hesaptan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç hakkında bir paylaşım yapıldı. Mesajda, "Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ali Koç, bugün sürpriz bir kararla istifa ettiğini açıkladı." ifadeleri kullanıldı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Taşkent’te Özbekistan Kültürel Miras Haftası'na özel etkinlikler

Taşkent’te Özbekistan Kültürel Miras Haftası'na özel etkinlikler