24 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Futbol Başakşehir NK Celje deplasmanında

Başakşehir NK Celje deplasmanında

İstanbul Başakşehir, UEFA Konferans Ligi ikinci haftasında Sloven ekibi NK Celje ile bugün deplasmanda oynayacağı maçla birlikte Avrupa kupalarında 58. sınavına çıkacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başakşehir NK Celje deplasmanında

UEFA Konferans Ligi ikinci haftasında Başakşehir, bugün TSİ 19.45’te Slovenya’nın NK Celje takımına konuk olacak. TRT 1’den yayınlanacak bu maçla birlikte Başakşehir, Avrupa kupalarında 58. karşılaşmasını oynayacak. Turuncu-lacivertliler, geride kalan mücadelelerde 22 galibiyet, 13 beraberlik ve 22 mağlubiyet yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 82 gol atan İstanbul ekibi, kalesinde ise 78 gole engel olamadı. Başakşehir, Slovenya takımlarıyla ilk kez karşılaşacak. UEFA Konferans Ligi’nin yeni formatında oynadığı ilk maçta Vitoria Guimaraes ile karşılaşan Sloven temsilcisi, 3-1 mağlup oldu. Celje, Slovenya liginde ise geri de kalan 12 haftada 7 galibiyet, 3 mağlubiyet, 2 beraberlik sonucunda topladığı 23 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

MAÇIN HAKEMİ DEREVINSKYI 

NK Celje - İstanbul Başakşehir mücadelesini Ukrayna Futbol Federasyonundan Oleksiy Derevinskyi yönetecek. Derevinskyi’nin yardımcılıklarını Viktor Matyash ve Viktor Nyzhnyk yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Denys Shurman olacak. Karşılaşmanın VAR koltuğunda Mykola Balakin oturacak. Balakin’e AVAR olarak Viktor Kopiievskyi eşlik edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güney Azerbaycan'ın gözdesi Urmiye Gölü yok oluyor!

Güney Azerbaycan'ın gözdesi Urmiye Gölü yok oluyor!