21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Başkan Kayda hafta sonu mesaisinde 4 mahalleyi ziyaret etti

Başkan Kayda hafta sonu mesaisinde 4 mahalleyi ziyaret etti

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, geleneksel hale gelen hafta sonu programında Kırdamları, Gökçeköy, Karasavcı ve Yağbasan Mahallelerini ziyaret ederek mahalle sakinleri ve muhtarlar ile bir araya geldi. Başkan Kayda, her hafta sonu mahalle ziyaretlerine devam edeceklerini söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başkan Kayda hafta sonu mesaisinde 4 mahalleyi ziyaret etti

Salihli Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan 102 mahalleye sosyal belediyeciliğin gereği olarak tüm belediye hizmetlerini götürdüklerini ifade eden Başkan Kayda, hafta sonu mesaisinde Kırdamları, Gökçeköy, Karasavcı ve Yağbasan Mahallelerini ziyaret ederek muhtarların ve vatandaşların taleplerini dinledi. Mahalle ziyaretlerinde yapılan hizmetleri ve ihtiyaç duyulan eksiklikleri yerinde gördüklerini belirten Başkan Kayda, muhtarlar ve vatandaşlar tarafından kendisine iletilen tüm taleplerin yerine getirileceğini söyledi.

Kırsal mahallelere verdikleri hizmetlerin sürdüğünü ifade eden Başkan Kayda, “Geleneksel hale getirdiğimiz hafta sonu programımızda, Başkan yardımcım ve müdürlerim ile birlikte mahallelerimizi ziyaret ederek hemşehrilerimiz ile buluşuyoruz. Mahalle ziyaretlerimizde hem talepleri dinliyor hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere gıda paketlerini muhtarlarımıza teslim ediyoruz. Belediye olarak Ramazan ayı dolayısıyla gıda yardımlarını çoğalttık” dedi.

Başkan Kayda, ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere gıda paketlerini Kırdamları Mahalle Muhtarı Osman Adıgüzel, Gökçeköy Mahalle Muhtarı Süleyman Babacan, Karasavcı Mahalle Muhtarı Enver Helvacı ve Yağbasan Mahalle Muhtarı Abdullah Arslan’a teslim etti. Muhtarlar da, zor günlerde kendilerine destek olan ve yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya mahalle sakinleri adına teşekkürlerini iletti.

Başkan Kayda’nın hafta sonu programına, Başkan Yardımcısı Metin Durmaz,  Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüsamettin Çelik, Fen İşleri Müdürü Serkan Sözer, Temizlik İşleri Müdürü Rasim Paşa, Park ve Bahçeler Müdürü Burak Ataoğlu ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Taylan katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır'da terör operasyonu: HDP'li yöneticiler de gözaltında

Diyarbakır'da terör operasyonu: HDP'li yöneticiler de gözaltında