16 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Galeriler Gündem Bir Zamanlar Çukurova sezon finali mi yapıyor, bitiyor mu? Bir Zamanlar Çukurova Demir ölecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova sezon finali mi yapıyor, bitiyor mu? Bir Zamanlar Çukurova Demir ölecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova sezon finalinde neler olacak? Bir Zamanlar Çukurova sezon finali fragmanına damga vuran sahneler var. Bir Zamanlar Çukurova Demir ölecek mi? en çok merak edilen sorulardan. ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova bugün sezon finali yapıyor.u0026nbsp;
Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu sezon yaşanan oyuncu ayrılıklarıyla gündemden hiç düşmedi, bu sebeple Bir Zamanlar Çukurova Demir ölecek mi? sorusu gündeme geliyor. Bir Zamanlar Çukurova dizinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre bugün dizi sezon finali ile ekranlara gelecek.
Twitter'dan yapılan açıklama şöyle: Yeni bölümden ilk kareler#BirZamanlarÇukurova sezon finaliyle Perşembe 20.00'de ATV'de!
u003cbu003eBİR ZAMANLAR ÇUKUROVA DİZİNİN YENİ SEZONU ÇEKİLECEK Mİ?u003c/bu003eHenüz konu hakkında resmi bir açıklama gelmedi. Fakat bugün dizi sezon finali yapılacak. Haliyle gelecek sezon yeni bölümlerinin çekileceği düşünülüyor.
u003cbu003eBİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SEZON FİNALİNDE NELER OLACAKu003c/bu003e?Demir ve Fikret'in dostluğu düşmanla baş etmeye yetecek mi?Ümit oyununu sürdürmeye kararlı. Annesinin katili olmayı bile oyunu için bir avantaja çevirmeye kararlı olan Ümit, konakta yaşamakta ısrar edince, Demir iyice köşeye sıkışacaktır. Ancak Hünkar'ın sadece mirasını değil adeta Yaman genlerini de devralmış görünen Züleyha, Ümit'i şaşkına çevirecek bir karar alır! Ümit ne yaparsa, ne söylerse söylesin Züleyha'ya karşı zafer kazanamayacaktır.u0026nbsp;
Şimdilik, Yaman soyadı için ortalığı sakinleştiriyor görünen Betül de bu konuda devreye girip hem Ümit'e hem kendine zaman kazandıracaktır. Üstelik bu yardım, ona Yaman Holding'in altın anahtarını da teslim edecektir!
u003cbu003eFikret bir kez daha Demir'e dost elini uzatıyoru003c/bu003eFekeli, cezasını çekmek için içerideyken, hayatını kaybeden adamın cenazesine katılan Fikret, orada Demir'i çok yakından ilgilendiren bilgiler edinerek dönecektir. Fikret, bunu Demir ile paylaşınca, olaylar adeta çorap söküğü gibi birbirini izlemeye başlayacaktır. Fikret ve Demir'in yakaladıkları ipucunun peşinden aldıkları yol onları kardeş hale getirirken, Yamanlara karşı savaşan gizli düşmanı da evin içine girecek kadar harekete geçirecektir!
u003cbu003eSavcı, Demir'in peşinde! Eşkıya konakta!u003c/bu003eAvcı köpeklerinin bulduğu cesedin kimliği tespit edilince, savcılık da harekete geçer. Demir, baş şüphelidir. Ancak o sırada Demir de bir kaçırılma olayı için savcının kapısını çalacaktır! Tüm bunlar olurken, Fikret büyük bir ipucu yakalar. İkisi bu ipucunun peşinden büyük bir operasyon düzenlemeye karar verirler! Onlar büyük oyunun peşindeyken, olaylar gittikçe çığırından çıkar! Ta ki eşkıya tekrar konağı basıp, taş taş üstünde bırakmayana, her yeri alev alev yakana kadar!
u003cbu003eBİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SETİNDE NELER OLDU?u003c/bu003e3 sezondur Adana’da çekilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 24 Nisan’da Karaahmetli köyünde yapılan çekimleri sırasında gergin anlar yaşanmıştı.
Kerem Alışık senaryodaki bir sahneyi değiştirmeye kalkınca Murat Ünalmış duruma itiraz etti. Kerem Alışık yaşanan tartışma sırasında öfkelendi ve Ünalmış’a “Hıyar oğlu hıyar” dedi. Bu anlar yönetmen Murat Saraçoğlu tarafından da kayda alındı. Saraçoğlu gerginlik artınca seti paydos etti. Bu gerilim sonrası Murat Ünalmış, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu ve İsmail Kerem Alışık hakkında kendisine hakaret ettiğini belirterek suç duyurusunda bulundu.
Atv'nin henüz sezonun son bölümü yayınlanmayan ve hem güçlü konusu hem de değişen oyuncu kadrosu ile sıklıkla gündeme gelen Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili seyircisini üzecek bir iddia ortaya atıldı. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizinin başrol oyuncularından birisi olan Murat Ünalmış diziye veda edecek.
Dizinin ilk bölümünden bu yana rol alan ünlü aktörün diziye nasıl bir sahne ile veda edeceği ise henüz bilinmiyor.
u003cbu003eMURAT ÜNALMIŞ KİMDİR?u003c/bu003e23 Nisan 1981 tarihinde Kayseri'de yaşayan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Ünalmış, ortaokul yıllarından İstanbul'a yerleşti.
Lise yıllarında sporla ilgilenen oyuncu, Fenerbahçe Spor Kulübü'nde basketbol oynamaya başladı. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Ünalmış, Akademi İstanbul'da oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Yer Gök Aşk dizisiyle geniş bir şöhret elde etmiştir. Bu dizideki rol arkadaşı Birce Akalay ile 1.5 yıl süren bir evliliği olmuştur.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çocukların duyduğu ses hayat kurtardı

Çocukların duyduğu ses hayat kurtardı