19 Ekim 2024
weather
10°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Galeriler Gündem Bomba patlıyor! Yanal'ın yerine...

Bomba patlıyor! Yanal'ın yerine...

Bomba patlıyor! Yanal'ın yerine... 1
Sezon ortasında Ersun Yanal'ı göreve getirip 1.5 yıllık sözleşme imzalayan yönetim, tecrübeli hocayla yeni sezonun planlamasını da yapıyordu. Ancak alınan kötü sonuçların ardından Yanal ciddi şekilde tartışılmaya başlandı.
Bomba patlıyor! Yanal'ın yerine... 2
BİRÇOK YÖNETİCİ İSTEMİYOR : Birçok yöneticinin Yanal'la yola devam etmeme konusunda görüş bildirdiği öğrenildi. Eğer kalan 5 haftada kötü gidiş devam edeserse operasyonun kaçınılmaz olacağı belirtiliyor. Bu durumda rota Abdullah Avcı'ya dönecek.
Bomba patlıyor! Yanal'ın yerine... 3
SEZON BAŞI DA DÜŞÜNMÜŞTÜ : Başkan Ali Koç'un, Yanal'la yolların ayrılması halinde ilk teklifi Avcı'ya yapacağı belirtiliyor. Koç büyük bir hayranlık duyduğu tecrümeli hocayı sezon başında da göreve getirmeyi düşünmüştü.
Bomba patlıyor! Yanal'ın yerine... 4
AYRILIK KARARI ALACAK! : 2014 yılından bu yana Başakşehir'i çalıştıran Avcı'nın şampiyonluğun kaçması halinde kesin olarak ayrılık kararı alacağı belirtiliyor. Avrupa'dan önemli kulüpler de Avcı'yla yakından ilgileniyor.
Bomba patlıyor! Yanal'ın yerine... 5
BEŞİKTAŞ'IN GÖZÜ DE ONDA : Sezon sonunda Şenol Güneş'le yollarını ayıracak olan Beşiktaş da Abdullah Avcı ile yakından ilgileniyor. Tecrübeli hocanın nasıl bir karar vereceği merak konusu..
Bomba patlıyor! Yanal'ın yerine... 6
Avcı 'evet' derse Emre de dönecek : Eğer Avcı yeni sezonda Fenerbahçe'nin başına geçerse Emre Belözoğu da yuvaya dönecek. 39 yaşındaki futbolcu sezon sonunda jübile yapmayı düşündüğünü söylemişti. (Takvim)
Bomba patlıyor! Yanal'ın yerine... 7
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fotoğraflar az önce geldi! Saat tam 07.52'de...

Fotoğraflar az önce geldi! Saat tam 07.52'de...