16 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına seçim talimatı

Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına seçim talimatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına yerel seçim için talimat verdi. Halkın CHP yönetimindeki belediyelerden hizmet alamadığı için dertli olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çalınmadık kapı kalmayacak. 21 yıllık tecrübeyi ilk günkü heyecanla birleştirerek hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erdoğan'dan AK Parti teşkilatlarına seçim talimatı

Cumhurbaşkanlığı seçiminin kazananı Erdoğan, yerel seçimler için çalışmalara devam edileceğini dile getirdi. AK Parti teşkilatlarına açık talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çalınmadık kapı kalmayacak" dedi.

"HİZMETLER İLK GÜNKÜ HEYECANLA DEVAM EDECEK"

AK Parti'nin 21 yıldır olduğu gibi hizmetlerine devam edeceğini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hiçbirimizin zafer sarhoşluğuna kapılma hakkı yok. Tepeden bakma bizim partimizde yer bulamaz. Bize yakışan tevazudur. Anlayıştır, hoşgörüdür. 21 yıllık tecrübeyi ilk günkü heyecanla birleştirerek hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz. Bize bir adım atana biz koşarak gideceğiz. İstanbul'da kapısı çalınmadık, kalbi fethedilmedik kimseyi bırakmayacağız." şeklinde konuştu.

TEŞKİLATLARA AÇIK TALİMAT

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP yönetimindeki İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana'da yaşayan milyonlarca vatandaşın belediyelerden hizmet alamadığını vurguladı.

İstanbul'un esir alındığını belirten Cumhurbaşkanı, "Buradaki eksiklikleri gidermemiz lazım. Ülkemizin aydınlık geleceği için hep birlikte daha çok çalışacağız. Mahalli seçimlere sizden daha sıkı hazırlanmanızı bekliyorum. Bilhassa İstanbul'u esir alanların verdiği zararları gördükçe içimiz kan ağlıyor. Muhalefetin yönettiği diğer il ve ilçeler de aynı şekilde kan kaybediyor. Vatandaşımız da bu kötü gidişatı görmekte." ifadelerine yer verdi.

KAZANMANIN SIRRI 94 RUHUNDA

94 ruhunun büyütülmesi gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yerel seçimleri 30 yıl önceki seçimlerdeki gibi belediyecilikte yeni bir milat olacak. 94 ruhunu büyüterek fethet devrine son vereceğiz. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana başta olmak üzere hizmetsizlik girdabındaki illeri hizmetle tanıştıracağız. AK Parti İstanbul teşkilatındaki arkadaşlarıma güveniyorum. Rabbim yolumuzu açık etsin diyorum. Kutsal topraklardaki kardeşlerimizin ibadetlerinin kabul olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MHP'li İsmet Büyükataman'dan bayram mesajı

MHP'li İsmet Büyükataman'dan bayram mesajı