01 Ekim 2024
weather
21°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem İETT otobüsü devrildi 1'i çocuk 5 kişi yaralandı! İşte kaza anı!

İETT otobüsü devrildi 1'i çocuk 5 kişi yaralandı! İşte kaza anı!

İstanbul Başakşehir Güvercintepe'de İETT otobüsü içinde yolcular bulunduğu sırada rampadan çıkamadı. Kontrolden çıkan araç yokuştan aşağı yuvarlandı. 1'i çocuk 5 kişinin yaralandığı açıklandı. Otobüs şoförü gözaltına alındı!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İETT otobüsü devrildi 1'i çocuk 5 kişi yaralandı! İşte kaza anı!

Yürekleri ağza getiren kaza İstaanbul Başakşehir'deki Güvercintepe Mahallesi'nde Güvercintepe Mahallesi Yeşilyurt Sokak üzerinde yaşandı.

MK11 hat numaralı Olimpiyatköy Metro - Güvercintepe seferini yapan yolcu dolu İETT otobüsü, rampayı çıkamayarak kaymaya başladı. Geri geri kayan otobüs önce yol kenarındaki bir sitenin duvarındaki elektrik direği ve doğalgaz kutusuna çarptı. Kaymaya devam eden otobüs, yaklaşık 50 metre sonra devrilerek yan yattı.

İŞTE KAZA ANI...

Yaşanan feci kaza güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Görüntülerde rampadan kayan otobüs sitenin duvarına çarptığı, bir süre daha kaymaya devam ettikten sonra devrilerek yan yattığı görülüyor...

0x0-iett-otobusu-devrildi-olay-yerine-cok-sayida-ambulans-ve-itfaiye-sevk-edildi-16951277865190x0-son-dakika-iett-otobusu-devrildi-1i-cocuk-5-kisi-yaralandi-iste-kaza-ani-1695131433918

Kaynak: İHA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenomen olan gaspçı Hüseyin’i adliyeye götüren polis görev başında şehit oldu

Fenomen olan gaspçı Hüseyin’i adliyeye götüren polis görev başında şehit oldu