20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Kütahya'da çöp toplama kampanyası ve doğa yürüyüşü

Kütahya'da çöp toplama kampanyası ve doğa yürüyüşü

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi ve Merkez İlçe Yönetiminin 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Frig Vadisinde düzenlediği doğa yürüyüşü ve çöp toplama kampanyası etkinliğine katıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kütahya'da çöp toplama kampanyası ve doğa yürüyüşü

5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle MHP İl Yönetimi ve Merkez İlçe Başkanlığı Frig Vadisi’nde doğa yürüyüşü organizasyonu gerçekleştirdi.

TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN

Yapılan doğa yürüyüşü ve çöp toplama kampanyasına, MHP Milletvekili Ahmet Erbaş, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, İl Genel Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Frig Vadisinde yapılan yürüyüşün ardından, katılımcılar çevreye atılmış çöpleri toplayarak örnek davranış sergilediler.

Program sonunda kısa açıklama yapan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, temiz bir çevre ve temiz bir Kütahya için Kütahyalıları kampanyaya katılmaya davet etti. Başkan Işık; “Dünya Çevre Günü nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya İl Başkanlığımızın organize ettiği,   Kütahya’mızın önemli turizm yerlerinden birisi olan Frig Vadisindeki çöp toplama ve çevre temizleme kampanyasına biz de katıldık. İl başkanımıza, sayın vekilimize ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Temiz bir çevre, temiz bir Kütahya için, tüm hemşerilerimizi bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe katılan Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ise; “Dünya Çevre Günü nedeniyle merkez ilçe ve il başkanlığımız tarafından düzenlenen bu organizasyona belediye başkanımızla beraber katıldık. Çevre ile ilgili birçok şey söylenebilir ama, tek bir şey söylemek istiyorum. Eğer çevreye bakmaz, çevreyi korumaz ve çevreyi temiz tutmaz isek, çevre bizden intikamını alır” dedi. Kısa açıklamaların ardından etkinlik son buldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Markalar çıldırdı

Markalar çıldırdı