08 Ekim 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Milliyetçi Harekat Partisi Trabzon’da gövde gösterisi yaptı…

Milliyetçi Harekat Partisi Trabzon’da gövde gösterisi yaptı…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanlığı 14. Olağan kongresi yapıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Milliyetçi Harekat Partisi Trabzon’da gövde gösterisi yaptı…

Cumhur ittifakının kalesinden olan Trabzon’da Panagia Otelde yapılan il kongresinde büyük coşku yaşanırken kongre salonu tıklım tıklım doldu. Yüzlerce partilinin salon dışında kalması dikkat çekti.

Kongreye Milliyetçi Harekat Partisi Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, MYK üyeleri Ferhat Çakıroğlu ve Yavuz Tellioğlu’da katıldı.

800’e yakın delegenin katıldığı tek aday ile girilen Trabzon il kongresinde mevcut il başkanı Ömer Ayar yeniden il başkanlığına seçilirken teşkilatın 25 asıl, 24 yedek yöneticisi de belirlendi.

125

İl Başkanı seçilen Ömer Ayar kongreye katılımın Milliyetçi Hareket Partisinin n gücünü bir kez daha ortaya koyduğunu belirterek ”Bugün buradaki coşku ve katılım hepimizi öyle mutlu etti ki bütün ülküdaşlarımıza, parti mensuplarımıza  değerli milletvekillerimiz ve MYK üyelerimize  teşekkür ediyorum. Bu kongre partimizin gücünü, birlik ve beraberliğini, dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koymuştur. Aldığımız bayrağı hep birlikte daha yükseğe çıkarmaya kararlıyız.” dedi.

“Güçlü Devlet Lider Türkiye için hep birlikte varız.” Diyen Başkan Ayar şunları söyledi.

“Ülkücülük, Ötüken’den başlayan bozkırlardan Anadolu topraklarına miras kalan köklü ve mühim düşünce ve bir ilkedir. Biz Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin “Şuurumuzdaki pırıltılarla beraber sahiplenecek bir vatan, bir millet, dalgalanacak bir bayrak bizi bekliyor.” sözünü rehber edinmişizdir.
 Biz Milliyetçi ülkücü hareketin mensupları, benlik davasına düşüp ziyana uğrayanlardan değiliz .Biz  büyük Türk Milletinin ve hakikatin peşinde liderimiz  “Bilge lider” Devlet BAHÇELİ’ nin emrinde ,”Nereye gidiyorsun” diye sorduklarında “Kızıl elmaya” diyenlerdeniz.”

sds-5

İL YÖNETİM KURULU..

Ömer Ayar’ın il başkanlığında oluşan il yönetim kurulunda şu isimler yer aldı;

Alper Hacısalihoğlu,  Halis Sarıalioğlu, Fatih Tütünci, Hakkı Keskin, Halit Kınalioğlu, Barış Güdük, Murat Paşa Dayıoğlu, Veysel Bekiryazıcı,  Abdurrahman Sekban,  Gündoğdu Ars, Hakan Çelik, Cumhur Aras, Mustafa Pehlivan, Volkan Boz, Efrahim Sarı, Hakan Kazaz, Ahmet Yayla, Emre Bayraktar, Şener Pul,  Mehmet Ali Sezer, Ömer Aydın, Muhammet Selim Zehir, Ufuk Kara, Mitat Kınali

ekran13

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yüzerek İstanköy’e geçmeye çalıştılar

Yüzerek İstanköy’e geçmeye çalıştılar