22 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Narin Güran cinayetinde iddianame hazır

Narin Güran cinayetinde iddianame hazır

8 yaşındaki Narin'in katledilmesinin üzerinden 2 ay geçti. Cinayeti kimin işlediği henüz ortaya çıkmadı ama soruşturmaya dair önemli bir gelişme var. Soruşturmaya ilişkin tüm deliller savcılığa teslim edildi. Hazırlanan iddianamenin kabul edilmesiyle 22 sanığın yargılanmasına başlanacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin Güran cinayetinde iddianame hazır
KAYNAK: CNN Türk

8 yaşındaki Narin'i kim ya da kimlerin öldürüldüğü henüz bilinmiyor ancak soruşturmada sona gelindi. Tüm deliller savcılığa teslim edildi, iddianame hazırlandı.

Narin cinayetinde iddianame hazır

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni günler sonra bir çuval içerisinde Eğertutmaz Deresi’nde bulunmuştu. Narin cinayeti soruşturmasında anne, ağabey ve amca Salim Güran'ın da içinde bulunduğu 12 kişi tutuklandı. Narin cinayetinde, Ankara'daki özel ekibin bulduğu deliller dava dosyasına eklendi. Soruşturmada iddianame hazırlandı.

Narin cinayetinde iddianame hazır

Sabah gazetesinden Hüseyin Kaçar'ın haberine göre iddianamede, cinayetin planlı bir şekilde gerçekleştirildiği ve delillerin karartılmaya çalışıldığı vurgulandı. Cinayetle ilgili bir numaralı sanık olarak amca Salim Güran gösterildi. Amcanın, cinayeti organize ettiği ve diğer şüphelilerle iş birliği yaparak Narin’in ölümüne sebep olduğu belirtildi.

İddianamenin Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilmesi halinde 12’si tutuklu toplam 22 sanığın yargılanma süreci başlayacak.

Narin Güran cinayetine ilişkin HTS kayıtları ve DNA incelemeleri dahil tüm deliller savcılığa teslim edildi. Amca Salim Güran, anne Yüksel Güran, ağabeyi Enes Güran ve Nevzat Bahtiyar hakkında işritak halinde çocuğu kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
HÜRJET süpersonik ses hızına ulaştı!

HÜRJET süpersonik ses hızına ulaştı!