19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Narin'i kim öldürdü, amcası mı? Narin Güran'ın katili kim, belli oldu mu?

Narin'i kim öldürdü, amcası mı? Narin Güran'ın katili kim, belli oldu mu?

Türkiye'yi derinden sarsan Narin Güran olayı yavaş yavaş aydınlığa kavuşuyor. 19 gündür aranan 8 yaşındaki Narin'in cansız bedeni bulundu ve bugün toprağa verildi. Soruşturma devam ederken Narin'i kim öldürdü, amcası mı? Narin Güran'ın katili kim, belli oldu mu? soruları yakından takip ediliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narin'i kim öldürdü, amcası mı? Narin Güran'ın katili kim, belli oldu mu?
KAYNAK: Haber Merkezi

Diyarbakır'da 19 gündür kayıp olan Narin Güran cansız bedeni  dere kenarında çuval içerisinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette bulundu. Konu hakkında şüphelilerin soruşturması devam ederken Narin'i kim öldürdü, amcası mı? Narin Güran'ın katili kim, belli oldu mu? soruları merak konusu oldu. 

Narin'i kim öldürdü, amcası mı? 

Narin Güran'ın katili net olarak henüz tespit edilemedi. Fakat amcası Salim Güran’ın otomobilinin ön koltuğunda Narin’in DNA örneklerine rastlandı.

Sabah'ta yer alan haberde dere kenarına aracıyla gittiği tespit edildikten sonra  gözaltına alınan zanlı sorgusunda "Muhtar cesedi çuval içerisinde bana verdi. Çuvalı alıp dereye götürdüm" dediği öne sürüldü.

Gözaltındaki şüpheli, "Muhtar aracından indi benim yanıma geldi. Aracın ön koltuğunda battaniyeye sarılı cesedi gösterip "Bunu yok edeceksin" dedi. Ben ceset olduğunu görünce korktum geri çekildim ama Salim Güran, "Aileni iyi düşün sana 200 bin TL veririm." ifadelerine yer verdi.

Gizli tanığın ifadesi şu şekilde devam ediyor: "Aracımı derenin kenarına durdurdum. Çuvalı aracımdan alarak elime aldım.

Çocuğun tüm vücudu çuvala sığmıştı. Çocuğun ayağının kesik olup olmadığını hatırlamıyorum. Çünkü çok telaşlıydım. 8 Eylül tarihinde Narin Gürhan'ın bulunduğu yere inerek ip aradım. İp bulamayınca çocuğun çantasının ipi aklıma geldi.

Çantanın ipini sökerek çuvalın ağzını bağladım. Ağacın yanında çok derin olmayan bir yer buldum. Burada biraz su vardı. Boğazını çuvala bıraktım. Çuval birisi tarafından bulunur diye düşünerek üzerine bir taş koydum.

Taşın büyüklüğü yaklaşık 15-20 kilo civarındaydı. Yanında da birer taş vardı. Üzerine çalı koymadım. Çünkü üzeri kapanmıştı. Daha sonra buradan çıkarak aracıma bindim. Stabilize yoldan çıktıktan sonra baldızımın evine gittim. Sonra gidip arama kurtarma çalışmalarına katıldık. Jandarmanın beni alacağını biliyordum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AB'den Türkiye mesajı: Yakında adım atılmasını bekliyoruz

AB'den Türkiye mesajı: Yakında adım atılmasını bekliyoruz