27 Ekim 2024
weather
15°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem THK'dan yükselen destek: Milli gururumuz TUSAŞ!

THK'dan yükselen destek: Milli gururumuz TUSAŞ!

Türk Hava Kurumu (THK) paramotor ekibi, TUSAŞ'a destek için özel bir gösteri sunarak 24. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali'ne renk kattı. Türk bayrağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posteri eşliğinde gökyüzünde 'Milli gururumuz TUSAŞ' yazılı pankartı sergileyen ekip, etkileyici bir performans sergiledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
THK'dan yükselen destek: Milli gururumuz TUSAŞ!
KAYNAK: Anadolu Ajansı

24. Uluslararası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali kapsamında düzenlenen gösteride THK ekibi, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) destek amacıyla motorlu yamaç paraşütüyle uçtu.

THK Ekibinden Anlamlı Gösteri

Ekip, Türk bayrağı, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterlerinin yanı sıra "Milli Gururumuz TUSAŞ" yazılı pankartı gökyüzünde taşıdı.

Vatandaşlardan Destek

Gösteriyi sahilden izleyen vatandaşlar, ekibe alkışlarla destek verdi ve duygusal anlar yaşadı.

THK'dan Destek Açıklaması

THK Kayyum Heyeti Başkanı Vali Kemal Yurtnaç, yaptığı açıklamada, terör saldırısını kınayarak TUSAŞ'a verdikleri desteğin süreceğini vurguladı.

THK'dan Taahhüt

Yurtnaç, Türk Hava Kurumu olarak havacılık sektörüne desteklerinin devam edeceğini belirtirken, TUSAŞ ile iş birliği içinde olduklarını ve havacılık sanayisine katkı sağlama yolunda kararlı olduklarını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tüketiciye 'gizli zam' ve 'yalancı indirim' uyarısı

Tüketiciye 'gizli zam' ve 'yalancı indirim' uyarısı