16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Zehir tacirlerine geçit yok! 1,3 ton uyuşturucu ele geçirildi

Zehir tacirlerine geçit yok! 1,3 ton uyuşturucu ele geçirildi

Bu hafta 53 ilde gerçekleştirilen “Narkoçelik-43” operasyonlarında, zehir tacirlerine ve sokak satıcılarına yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında toplamda 1 ton 392 kg uyuşturucu madde ve 752 bin 261 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca, operasyon sonucunda 335 zehir taciri ve sokak satıcısı da yakalandı. Operasyonun uyuşturucuyla mücadelede önemli bir adım olduğu belirtiliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Zehir tacirlerine geçit yok! 1,3 ton uyuşturucu ele geçirildi
KAYNAK: Anadolu Ajansı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkoçlik-43 operasyonuna ilişkin detayları paylaştı.

Zehir tacirlerine, sokak satıcılarına ve uyuşturucuya yönelik bu hafta düzenlenen “Narkoçelik-43” operasyonlarında; 1 ton 392 kg uyuşturucu madde, 752 bin 261 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 335 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

53 ilde operasyon
Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince;

838 ekip, 2 bin 94 personel, 11 hava aracı ve 29 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla Ankara, Gaziantep, İstanbul, Adana, Samsun, Diyarbakır, Mersin, Şanlıurfa, İzmir, Bursa, Ordu, Bitlis, Konya, Manisa, Antalya, Balıkesir olmak üzere 53 ilde "Narkoçelik-43” operasyonları düzenlendi.

Yerlikaya, cumhuriyet başsavcılıklarını ve operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye Karadağ'ı konuk ediyor

Türkiye Karadağ'ı konuk ediyor