01 Ekim 2024
weather
28°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Bartın ve Zonguldak'ta okullar tatil edildi

Bartın ve Zonguldak'ta okullar tatil edildi

Bartın ve Zonguldak'ta okullar 1 gün tatil edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Bartın ve Zonguldak'ta okullar tatil edildi
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Meteorolojinin sarı kodla yağış uyarısında bulunduğu 21 il arasında yer alan Bartın'da okulların 1 gün tatil olduğu duyuruldu. Kentte uyarı üstüne uyarı yapılarak, sel, su baskını ve taşkınlara karşı vatandaşların dikkatli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD tarafından SMS ve basın duyuruları ile Bartın'da sağanak yağış için uyarı üzerine uyarı yapıldı. Şehirdeki belediye hoparlöründen de şiddetli yağış uyarısı yapılarak, vatandaşların sel, su baskını ve taşkınlara karşı dikkatli olması istendi. Yapılan anonslarda, vatandaşların ırmak kenarları ve dere yataklarından uzak durması istendi.

Zonguldak Valiliği, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelindeki resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel eğitim kurslarında 1 Ekim Salı günü eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verildiğini duyurdu. Vali Osman Hacıbektaşoğlu tarafından yapılan duyuruda ayrıca, belirtilen tarihte engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı'ndan 'Çocuk Şenliği' projesi

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı'ndan 'Çocuk Şenliği' projesi