13 Eylül 2024
weather
27°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AZ BULUTLU
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Başyazı PKK’lı Suavi’yi Kuvayımilliye ozanı sanmak!

PKK’lı Suavi’yi Kuvayımilliye ozanı sanmak!

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
PKK’lı Suavi’yi Kuvayımilliye ozanı sanmak!

YILDIRAY ÇİÇEK / TÜRKGÜN

Bu CHP’nin her söylemi, eylemi gerçekten çok tuhaf ve hatta garabet bir hal barındırıyor. CHP garabet bir adım atıyor, sonra o adımını yine tuhaflıklarıyla daha da genişletiyor. CHP’nin bu haline örnek vermediği gün neredeyse yok.

Son günlerde öne çıkan garabetleri de PKK sempatizanı sanatçı Suavi ile ilgili attıkları adımlar…

En çok şehit veren illerin başında gelen ve milliyetçi/muhafazakâr yapısıyla bilen Konya’da PKK sempatizanı Suavi’ye konser vermeye kalkan ve tepkilerden dolayı iptal eden CHP Seydişehir Belediye Başkanlığı ile Suavi’yi evinde ziyaret eden CHP’nin emanetçi genel başkanı Özgür Özel, bu garabetin başrol aktörüydü.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında terör örgütü PKK ile gönül ilişkisi olan Suavi’ye konser verdirmeye kalkan CHP’li Seydişehir Belediye Başkanlığı, garabetin ilk düğmesini iliklemişti. Özgür Özel’de Suavi’yi evinde ziyaret ederek finalini yaptı.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Suavi’ye konser verdirmeye kalkan CHP’li Seydişehir Belediye Başkanlığı, onu Kuvâ-yi Milliye ozanı falan mı sanıyor?

Suavi dediğiniz sakal yumağı, kendi gibi PKK sempatizanı olan sanatçı Ferhat Tunç ile birlikte öldürülen teröristin evine taziye ziyareti yapan, terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekâtı’na karşı çıkan sanatçılar içinde bildiriye imza atan, Suriye’de PKK saflarında öldürülen terörist Aziz Güler için "Aziz'in günlerdir bekletilen ölü bedeni, sizin kabusunuz olacak zalimler ve Aziz'in o müthiş tebessümü er geç kapınızı çalacak!"  twitini atan, teröristbaşı Öcalan’ın posterleri ve PKK paçavraları altında PKK’lılara konser veren2016 yılında çok sayıda askerimizin şehit olduğu PKK saldırılarının ardından başlatılan operasyonun "katliam" olduğunu söyleyen, PKK’lı terörist için “Selahattin DEMİRTAŞ’ı derhal serbest bırakın” diyen ve onunla birlikte türkü klibi hazırlayan birisidir.

Atatürk’ün miras bıraktığı CHP’yi Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ihanet girdabında sürüklemeye aynen devam eden Özgür Özel, yanına CHP İstanbul İl Başkanını alarak kırıta kırıta konseri iptal edilen Suavi’nin evine desteğe gitmiş… 

Kim şaşırdı?

Elbette bu manzaraya kimseyi şaşırtmaz.

Çünkü HD(P)KK’lılarla birlikte izlemeye gittiği konserde, Türkiye’yi sözde Kürdistan’ın işgalcisi gösteren, Türkiye düşmanı Pervin Chakar isimli sanatçının elini iki büklüm haline gelerek öpen, “Vallahi Apo’yu özledik” sözleri eşliğinde PKK’lılara konser veren Ahmet Kaya’nın Fransa’daki mezarını ziyaret eden, İBB’nin teröristbaşı Apo’nun posterleri önünde konserleri olan Aynur Doğan gibi PKK’lı sanatçılara konser verdirmesini destekleyen Özgür Özel, Suavi’nin evine gitmemiş olsaydı asıl o şaşırtıcı olurdu.

CHP’nin Atatürk’ten sonra oluşan yeni meşrebi budur. Atatürk yaşasaydı idam ettireceği tüm bu bölücüler yeni CHP’nin ayağına kadar gidip elini öptüğü, destek verdiği, alkışladığı sembol haline geldi.

Bu CHP’yi Atatürk ile beraber anıp savunan kim varsa hem alçak hem de bir o kadar ahmaktır.

Suavi’ye konser verdirmeye çalışan CHP’li hangi belediye varsa PKK’ya açıktan destek oluyor. Özgür Özel evine kadar gidip destek verdiğine göre, Ekrem İmamoğlu’na ve Mansur Yavaş’a da acil olarak Suavi’ye konser düzenlemek düşer. Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısıyla ittifak yapanlara da bu tip sanatçılara sahip çıkmak yakışır.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Esenyurt'ta silahlı çatışma; ölü ve yaralılar var

Esenyurt'ta silahlı çatışma; ölü ve yaralılar var