08 Ekim 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram

Gidişin olsun da dönüşün olmasın çürük portakal...

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
Gidişin olsun da dönüşün olmasın çürük portakal...

          Ben bir Ülkücü olarak Fatih Portakal’ı hiç sevmedim. Sevmeme nedenim de mesleğindeki ikiyüzlülük, “objektif haberciyim” pozları vererek taraflı yayıncılığı, ihanete yol, haine moral veren yorumları olmuştur. Elbette bu yönünü seven çok kişi de vardı.

          Fox Tv’den resmi olarak ayrıldı. Ayrılma gerekçesi olarak “Muhalefetin sesi gibi görülüyorum. Artık muhalif olarak yaşamak, muhalif gibi yaşamak istemiyorum” açıklamasını yapmış… Evet, kendisi muhaliflerin sesi olarak gözüküyordu. Ama muhaliflerin sesi olurken cambazlık yaparak konuları başka yöne çekiyor, kurnazlık yaparak sözde muhaliflerin üzerindeki yükü almaya çalışıyordu. Muhaliflerin bunu sevme nedeni bu özelliği idi. Umarım bir daha onun ekranlarda bu özelliklerini izleme külfetine katlanmayız.

          Ayrılma gerekçesi için ayrıca “Başta sağlık, dinginlik, huzur ve aile ise insanın yaşam nedeni. Kararı bu kadar net verdim. Bu yıl ve belki sonrasında toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim. Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim” cümlelerini kurmuş…

          Fatih Portakal’ın Fox Tv’den ayrılmasının tartışıldığı anlarda, Fatih Portakal ile ilgili ortaya çıkan “Ekrem İmamoğlu televizyon kanalı kuruyor, oranın başına geçecek” şeklindeki kulis bilgileri de yabana atılmamalıdır.

          CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun üniversite yıllarında Fatih Portakal ile ev arkadaşı olduğu gerçeği üzerinden bakacak olursak, belki de böyle bir haberin gerçekliği vardır.

          Bakalım Fatih Portakal ruhunu ve bedenini dengeleyip, Ekrem İmamoğlu’nun siyasi projelerine destek için soluğu onun yanında mı alacaktır?

          Ben şahsen Fatih Portakal’ın zekâ düzeyinin çok düşük olduğuna inanıyorum. Ekran karşısındaki yorumlarında bunu defalarca göstermiştir.

          Mesela Fatih Portakal, PKK’nın Irak’taki Türkmenleri DEAŞ katliamından kurtardığını ve Türklerin terör örgütü PKK’ya teşekkür etmesi gerektiğini söyleyecek kadar zekâ derecesi düşük bir adamdır.

          Bir insanın ipi CHP elinde olursa, elbette o kişi de Türk milletini terör örgütü PKK’ya teşekkür etmeye davet eder. Bir dönem PKK’lıları meşrulaştırma metodu “PKK, DEAŞ ile mücadele ediyor” şeklindeki propaganda idi. İti ite kırdırma pozisyonunda Türkleri de şehit eden PKK’ya nasıl ve niçin teşekkür etmeli? Her iki terör örgütünü silahlandıran ve yönlendiren ABD değil mi? Mesela Suriye’de DEAŞ’ın önden girip işgal ettiği ve ele geçirdiği yerler, terör örgütü YPG’ye bırakılmadı mı? Bir gecede kurulmuş DEAŞ’ın varlığı kime yaradı? Hem ABD’ye hem de ABD’nin maşa gibi kullandığı PKK’ya yaramadı mı?

          Fatih Portakal’ın zekâ düzeyi işte bunu anlamaya yetmemişti. Terör örgütü PKK’ya teşekküre davet eden bu adamdan kahraman çıkarmaya çalışıyorlar, düşünün işte…

          Gerçi PKK’lı teröristleri azmettirerek askerlerimizi, polislerimizi şehit ettiren Selahattin Demirtaş gibi bir terörist için “Demirtaş’ın siyasetteki çizgisini beğeniyordum” diyen Ekrem İmamoğlu gibi birinin ev arkadaşından ne bekliyoruz ki?

Birisi PKK’lının çizgisini beğenir, diğeri PKK’ya teşekküre davet eder…

          Bunlar, yarın gerçekten bahsedildiği gibi bir televizyon kanalı kurarlarsa, inanın o televizyon kanalı terör örgütü PKK’nın yayın organı olur. Birinin yayınlarında neler dediğine, diğerinin HD(P)KK’ya sahip çıkma konusunda hangi eylem ve söylemlerde bulunduğuna tüm dünya şahittir.

          Fatih Portakal’ın ekranlarda bundan sonra hiç zehir kusmaması, muhalefetin ihanetlerini örtbas etmek için cambazlık yapmaması temennimizdir. Yani gidişi olsun da, dönüşü olmasın…

          Terör örgütü PKK’ya teşekküre davet eden bu çürük Portakal’ın, MHP ve Lideri Devlet Bahçeli’ye düşmanca ve ukalaca tutumunu asla unutmadık… Özellikle 1 Kasım seçimleri sonrası, FETÖ’nün MHP’yi ele geçirme operasyonlarında ekranlardan nasıl rol kapmaya çalıştığı, onlara nasıl gaz verdiği hiç aklımızdan çıkmıyor.

          Fatih Portakal, Pensilvanya yahut Kandil’e gidip oradaki çiftliklerde daha büyük huzur bulacak karakterde birisidir. Aradığı dinginliği orada bulabilir. Onlar da inanın Fatih Portakal’a kucaklarını açacaklardır.

          Fatih Portakal nasıl MHP’lileri, Ülkücüleri sevmiyor; PKK’lılara sıcak gelecek mesajlar veriyorsa, biz de Fatih Portakal gibileri sevmiyoruz ve onun desteklediği PKK’lılara karşı her türlü ezen, yok eden politikaları sonuna kadar destekliyoruz.

          CHP ve yancılarına borazanlık yapan Fatih Portakal, tabiata kendini teslim ederken, ikiyüzlülüğünü ve ihanetlerini de toprağa yatırsın ki, belki o özellikleri de dinginleşir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *