08 Ekim 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram

Soruyu sorana, soru sorulana bakın hele!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
Soruyu sorana, soru sorulana bakın hele!

          ABD biliyorsunuz dünyada birçok terör örgütünün hamisi olduğu gibi, PKK ve FETÖ ile de çok özel ilgilenmektedir. FETÖ’nün başını ve beyin takımını Amerika’da özenle koruyor ve onları Türkiye’ye teslim etmiyor. PKK’ya da silah yardımı yapıyor, teröristbaşlarına adeta Beyaz Saray yöneticisi muamelesi yapıyor. YPG’nin başındaki teröristbaşıyla telefonda görüşen ABD Başkanını gördü bu dünya. Yazıya niye bu girişi yaptım biliyor musunuz? HDP milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu yüzünden... Sizce bu isim ABD’nin terör örgütlerine sahip çıkma konusunda Türkiye’deki bir iz düşüm değil mi? Aynı ABD gibi hem PKK’ya, hem FETÖ’ye sahip çıkıyor. Birini diğerinden ayırmıyor. Var mı yalanım?

          Ben nedense CHP’li Sezgin Tanrıkulu, İP’li Bahadır Erdem, Deva’lı Mustafa Yeneroğlu’nu da HDP’li Ömer Faruk Gergerlioğlu’na çok benzetiyorum. Aynı fabrikanın ürünü gibiler... Sanki bunlar Beyaz Saray fabrikasında üretilip, Türkiye’deki bayilere dağıtılan siyasi ürün gibiler.

       Bunların demokrasi, özgürlük, insan hakları arayışları hep teröristler için, hep Türk düşmanları için... Bunları bir gün olsun şehidin, gazinin hakkını savunurken göremezsiniz.

        Geçen hafta HD(P)KK’lı Ömer Faruk Gergerlioğlu Oğuzhan Uğur’un sunduğu programın konuydu. Orada konuklar “PKK size göre terör örgütü mü?” diye sordu. “PKK terör örgütüdür” diyemedi. Ama “Devlet terörü var” dedi. Karaktere, zihniyete bakar mısınız?

         Gerçi HDP’li yönetici olup da içinde insan meziyeti olan gördünüz mü? İnsan olan PKK’lı olur mu? Bir terör örgütünü destekler mi? ABD köpekliği yaparak ondan aldığı silahlarla masum insanları öldüren terör örgütüne alan açmaya çalışan bırak insan olmayı, bir organizma olarak bile tarif edilemez. Onlara verilecek sıfat canlıların en aşağı seviyesindeki mahlukattır.

        Hiç uzatmaya gerek yok. Ömer Faruk Gergerlioğlu hem PKK’ya, hem FETÖ’ye ortak hizmet eden biridir. Kendisi bu yüzden adamda değildir. İnsanda değildir.

       Ama böyle biri tutuklandığında 6+HDP masası feryat-figan ona sahip çıkmıştı. Adeta kendilerini parçaladılar. Ömer Faruk Gergerlioğlu gibi birine sahip çıkanda en az onun kadar insanlıktan uzaktır.

Bir de “Abdest alırken gözaltına almışlar” diye yaygara yaptılar. Ömer Faruk Gergerlioğlu kim?

        Ateist inanç temelinde kurulmuş, cami cemaatini kurşuna dizen, cami yakan, dağda domuz yiyen, ezanla-namazla dalga geçen tiyatro gösterileri yapan bir terör örgütünün gönüllü hizmetkârı...

Neyse geçelim Ömer Faruk Gergerlioğlu’nu. Onun ne mal olduğu alenen ortadadır.

        Benim dikkatimi çeken Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun katıldığı programda ona soru soranlar kişiler olmuştur. Çoğunu sosyal medyadan ve ekranlardan tanıyorum. İlginç olan ne mi? O soru soranların %70’i HDP’nin ortağı CHP ve İP’e oy veren, yazdığı köşe yazısında CHP-İP- HDP’yi savunan, elindeki mikrofonla, sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli destek olan kişilerdir.

         Terörist Demirtaş’a dua eden twitler atan, HDP destekçisi, CHP seçmeni Özlem Gürses sanki bunları yapan o değilmiş gibi sorular soruyor.

        6+HDP masanın ortak malı olarak sokaklara saldığı bir sokak röportajcısı “Bir Ülkücü olarak diyorum ki; Gergerlioğlu yalnız değildir. Haksızlığa susan dilsiz şeytandır” diye destek twiti attığı halde PKK’nın ve FETÖ’nün ortak malı Gergerlioğlu’na, 2015 yılından itibaren HDP ile CHP ittifak yaptığı halde, AK Parti hükümeti her gün büyükbaş PKK’lı teröristleri öldürme müjdesini verirken “ AK Parti çözüm süreci başlatacak. HDP muhatap İmralı diyor” saçmalığında soru soruyor. Hem de Kılıçdaroğlu’nun “Kürt Sorununu TBMM’ndeki HDP ile çözeceğiz” diye güncel sözü ortadayken. Hem de soruyu “Öcalan serbest bırakılsın” diyen Gergerlioğlu’na soruyor. Kafalar oldukça dumanlı... Mesela Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü Beyza Tufan’da programda “Siz saçtığınız fitneyle insanların beyinlerine kurşun sıkıyorsunuz. Tutturmuşsunuz 40 senedir bir Kürt sorunu, Kürt meselesi... Binlerce insanın ölmesine neden oldunuz saçtığınız fitneyle. Ben size soruyorum; Kürt sorunu dediğiniz şey tam olarak nedir?” tarzında güzel sorular sordu. O yüzden de her yerde haber oldu. Ama Beyza Tufan da oyunu “Kürt Sorununu TBMM’ndeki HDP ile çözeceğiz” diyen ve Gergerlioğlu’nun tutuklanmasına çıldırmış gibi tepki gösteren CHP’ye veren birisi. “Kürt sorunu nedir?” diye CHP’ye sorması gereken bir soruyu PKK’lı Gergerlioğlu’na sormak zaman kaybı değil mi?

        Beyza Tufan yerel seçimlerde canla-başla “PKK bize göre terör örgütü değil, silahlı halk hareketi” diyen, “PKK’lının ölüsüne de, dirisine de sahip çıkacağız” diyen terörist Demirtaş’la ilgili “Demirtaş’ın çizgisini çok beğeniyorum” diyen Ekrem İmamoğlu’na destek verdi. Şimdi de terörist Demirtaş’ın serbest bırakılmasını isteyenlere “İnşallah” çeken, “Ajans izin verirse HDP ile görüşürüm” diyen iradesiz Mansur Yavaş’ı destekliyor. Yani oyu HDP’nin ortağı CHP’ye...

        Programı sunan Oğuzhan Uğur’da oyunu büyük ihtimal milletvekili seçimlerinde “HDP Kürt siyasal hareketin temsilcisi” diyen Meral Akşener’e, yerel seçimlerde de “HDP’nin terör örgütüyle bağı yok” diyen, HDP ile 2015 yılından beri işbirliği, ittifak yapan Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’sine vermiştir.

          Tiyatro mu oynuyorlar, ironimi yapıyorlar bilmiyorum ama CHP ve İP’i destekleyip, onların ortağı HD(P)KK’ya yönelik tepki gösteriyor gibi soru sormaları çok komik, çok tuhaf geliyor... Hem de CHP Genel Merkezi’nde kameraların önünde “PKK ve Öcalan konusunda CHP ile aramızda hiçbir sorun yok” diyen HDP Eşbaşkanı Mithat Sancar son noktayı koymuşken...

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *