06 Ekim 2024
weather
26°
Twitter
Facebook
Instagram

Şimdi siz niye HD(P)KK ile berabersiniz?

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

CUMHUR ittifakını savunan her yazı yazdığımda, ya da CHP, HDP, İP ittifakından oluşan zillet-illet ittifakını eleştirdiğim bir yazı altına hemen CHP’li, İP’li sahte yahut gerçek kimlikler doluşuyor ve MHP’yi AKP’nin geçmişi üzerinden vuran yorumlar yazıyorlar. Özetleyecek olursak şöyle bir sonuç çıkıyor.

“Sen, 10 yıl önce Habur’u gerçekleştiren AKP ile berabersin” Peki, sen şimdi kiminlesin? Cevabı bizden: HD(P)KK ile beraber… “Sen, 4 yıl önce HDP ile Dolmabahçe’de toplantı yapan AKP ile berabersin” Peki, sen şimdi kiminlesin? Cevabı bizden: HD(P)KK ile beraber…

“Sen, 6 yıl önce Diyarbakır’da Barzani ve Şivan Perver’le megri megri diye şarkı okuyan AKP ile berabersin” Peki, sen şimdi kiminlesin? Cevabı bizden: HD(P)KK ile beraber… “Sen, 11 yıl önce pkk ile Oslo’da görüşmeler yapan AKP ile berabersin” Peki, sen şimdi kiminlesin?

Cevabı bizden: HD(P)KK ile beraber… “Sen, FETÖ ile yıllarca beraber olmuş AKP ile berabersin” Peki, sen şimdi kiminlesin? Cevabı bizden: FETÖ ile beraber… Özetle konu ve diyaloglar bu şekilde ilerlemektedir. Vallahi de billahi de ben böyle bir AKP ile hiç olmadım. Ben bunlara karşı mücadele ettiğim için ömrüm adliyede geçti. Bu yüzden Sayın Erdoğan’ın en fazla dava açtığı yazar olmuştum. Mensubu olduğum Ülkücü Hareket ve MHP böyle bir AKP ile hiç beraber olmadı.

AKP’nin tüm bu yaptıklarına direnen, mücadele eden, adeta milli bir barikat kuran MHP ve Lideri Sayın Devlet Bahçeli idi. CHP ise sadece tüm bunlar yapılırken hamamın namusunu kurtarmak için öylesine pasif bir tepki gösteriyordu. Biz, HDP’nin tüm teröre hizmet eden belediyelerine kayyum atayan AKP ile beraber ittifak halindeyiz. Biz, HDP’nin teröre hizmet eden eşbaşkanlarını, milletvekillerini, belediye başkanlarını cezaevlerine tıkan AKP ile beraber ittifak halindeyiz.

Biz, Afrin’de pkk’lı 4600 teröristi toprağa leş olarak gömen AKP ile beraberiz. Biz, TSK’nın son 3 yılda yurt içinde ve sınır ötesinde gerçekleştirdiği operasyonlarda yaklaşık 15 bin teröristi etkisiz hale getiren iradeyi yöneten, yönlendiren AKP ile beraberiz. Biz, siyasi ayağının ortaya çıkarılması noktasında eksiklikleri sürekli ifade etsek de, FETÖ ile mücadele eden AKP ile beraberiz. Biz, AKP yine bir çözüm süreci başlattı da ona mı destek veriyoruz? Biz, yeni bir Oslo, Habur, Dolmabahçe yapılıyor da ona mı destek veriyoruz?

Biz, “ne kadar terörist varsa yakılsın, ne kadar terör örgütü destekçisi varsa yıkılsın” noktasından destek veriyoruz. Siz, AKP’nin geçmişte HD(P)kk ilişkisi üzerinden MHP’yi eleştiriyorsunuz da, son dört yıldır olmak üzere şimdi niçin HD(P)kk ile berabersiniz? CHP söz konusu Cumhurbaşkanı Erdoğan olunca “Cumhurbaşkanı, gerçekten milletin cumhurbaşkanı değildir ve meşru da değildir” diyor. CHP söz konusu HDP olunca “HDP meşru bir partidir” diyor.

Sonra da bunu diyen CHP ve onunla ittifak kuranlar çıkıp “AKP 4 yıl önce, 6 yıl önce, 8 yıl önce, 11 yıl önce HD(P)kk ile şunu yaptı, bunu yaptı” diye eleştiriyor… Allah bunlara en kısa zamanda akıl, fikir vermeli, yoksa biz de bunlar yüzünden cinnet geçireceğiz. CHP ve yancısı İP, yıllar öncesinden bahsedip AKP- HD(P)kk ilişkisini soruyor ve eleştiriyorsun da, bugün niçin HD(P)kk ilişkini izah edemiyorsun?

Geçmişte AKP HD(P)kk ile beraber olunca mesele oluyor da, sizinle olunca mı mesele olmuyor? CHP sadece şimdi yerel seçim ittifakı yapmıyor. Son dört yıldır her konuda HD(P)kk ile beraberken, nasıl bir akıl, nasıl bir mantıksa AKP’nin yıllar öncesi yaptığı yanlışı bugün MHP’den, bizden soruyorlar. HDP ile birlikte Ankara’yı, İzmir’i, İstanbul’u, Adana’yı, Antalya’yı ve diğer illeri kazandınız diyelim, HD(P) kk’ya bunun karşılığında ne vereceksiniz?

Biriniz çıksın da bunu açıklasın… Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener HD(P)kk’ya ne vereceksiniz? Laf ebeliğini bırakın da artık açıklayın… HDP kadar omurgalı olun. Bakın AKP ve MHP’yi işaret ederek hedeflerini nasıl açık ve net ortaya koyuyorlar.

Mail: [email protected]

Twitter: Yildiraycicek9

Instagram: yildiraycicek1944

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *