06 Ekim 2024
weather
26°
Twitter
Facebook
Instagram

Andımız neyinize, CH(P)KK-HD(P)KK aşkı tam size göre!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

CHP, HDP, İP ittifakının en çok tartışıldığı şu günlerde, İP isimli parti “Andımız” üzerinden yine önerge oyunu oynamaya kalktı. Bu partinin politik birlikteliği altı kaval, üstü şişhane” şeklinde tarif edilecek bir noktada iken, sürekli milli konularda verdiği önergelerle aklınca MHP’ye gol attığını sanıyor.

Bu partinin İstanbul’da, İzmir’de, Ankara’da, Antalya’da, Adana’da, Adıyaman’da ve daha birçok il ve ilçede HDP ile birlikte CHP’nin adayına oy vereceği kesinleşmiş bir durumken, bu partinin “Andımızla” ne işi olabilir ki?

Bu tavırları bildiğiniz dikkatleri başka yöne çekme gayesinden başka bir şey değildir.

“İP andımız için önerge verdi” dediler.

16 Nisan referandumunda HDP’nin de içinde yer aldığı partilerle “Hayır Cephesi” kuranların partisi mi dedim.

“İP andımız için önerge verdi” dediler.

Şu parti kurulma aşamasında iken, parti program taslağına "Kürtlersiz bir Türkiye asla düşünülmemelidir. Böyle bir durumda, Fırat'ın ötesinin Kürdistan, batısının da Türkiye olarak kalmayacağı asla akıldan çıkarılmamalıdır." cümlesiyle ABD ve İsrail’in hayalini gerçek gibi gören parti mi dedim.

“İP andımız için önerge verdi” dediler.

Şu parti kurulduğunda, parti programına teröristbaşı Öcalan’a ait olan “Eşit vatandaşlık” kavramı koyan, Meral Akşener’in Yeniçağ gazetesindeki kalemi olan Arslan Bulut’un bile Eşit vatandaşlık kavramını her zaman kullanan Öcalan'dır. Bu söylemin patenti Öcalan'dadır. Eşit vatandaşlık söylemi çok büyük bir tuzak.” diye tepki gösterdiği parti mi dedim.

“İP andımız için önerge verdi” dediler.

“HDP onurumuzdur” diyenleri parti kurucusu yapan parti mi dedim?

“İP andımız için önerge verdi” dediler.

HDP ve Demirtaş’a seçim müziği hazırlayan Kardeş Türküler grubunda bir zamanlar görev almış kişiyi parti kurucusu, genel başkan yardımcısı ve başdanışman yapan parti mi dedim.

“İP andımız için önerge verdi” dediler.

“Öcalan ev hapsine çıkarılsın, şartları iyileştirilsin, sekreter verilsin, Öcalan’a çok güveniyorum” diyen adamı Genel Başkan Yardımcısı yapan parti mi dedim.

“İP andımız için önerge verdi” dediler.

24 Haziran seçimlerinde, tüm seçim propaganda enerjisini ve zamanını “Demirtaş serbest bırakılsın” üzerine bina etmiş olan parti mi dedim.

“İP andımız için önerge verdi” dediler.

24 Haziran seçimleri öncesi, HDP seçim stantlarını, bürolarını ziyaret edip “El ele verip ülkeyi beraber kurtaracağız” diyen parti mi dedim.

“İP andımız için önerge verdi” dediler.

24 Haziran seçimleri öncesi her yerde “MHP % 0 oy alacak” diyerek MHP’yi küçümseyen, iştahla da “HDP barajı aşıyorrr aşıyor” propagandası yapan parti mi dedim.

“İP andımız için önerge verdi” dediler.

HDP sözcüsü Ayhan Bilgen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden iki hafta önce “2. tura kalması halinde oyumuzu Meral Akşener’e vereceğiz” dediği parti mi dedim.

“İP andımız için önerge verdi” dediler.

24 Haziran seçimlerinden bir hafta sonra “HDP Kürtlerin siyasal temsilcisi” açıklaması yaparak, terör yardım ve yaltakçısı HDP’yi meşrulaştırmaya çalışan parti mi dedim.

“İP andımız için önerge verdi” dediler.

Genel Başkanı “Türkiye mozaiktir” diyen parti mi dedim.

“İP andımız için önerge verdi” dediler.

“Biz parti olarak Afrin operasyonuna baştan sona karşıyız” diyerek CHP-HD(P)kk safında yer alan parti mi dedim.

“İP andımız için önerge verdi” dediler.

Mesele terör sorunu iken, “Kürt Sorununu biz çözeceğiz” deme ihanetinde bulunan parti mi dedim.

“İP andımız için önerge verdi” dediler.

Şu İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de, Adana’da, Antalya’da ve birçok yerde HDP’nin “Bizim profilimize çok uygun aday” diyerek oy ve destek vereceği projeye figüran olan parti mi dedim.

“İP andımız için önerge verdi” dediler.

Şu HDPkk aşkıyla yanıp tutuşan Tunç Soyer’in avukatlığını yapan, öldürülen pkk’lı teröristlere ağıt yakan CHP İstanbul İl Başkanına sesini çıkaramayan parti mi dedim.

Vallahi billahi böyle bir parti “Andımız” için önerge verdi.

Bu önergeyi verdikten sonra, İP’in parti yöneticileri Türkiye’ye dağıldı ve CHP-HDP ittifakına nasıl daha fazla katkı sağlarız arayışına girdi. İP’in CHP, HDP, FETÖ destekli trolleri de sosyal medyaya mikrop gibi yayılarak “Yazıklar olsun İP önerge verdi, MHP andımızda çekimser kaldı” propagandası yapmaya başladılar. Bunlar işte bu kadar embesildir. Türkiye’nin en büyük illeri olan İstanbul’u, İzmir’i, Ankara’yı HDPkk’nın hücre evi yapmak için yırtınırken, andımız için önerge veriyorlar. Yukarıda özetlediğimiz HDPkk ilişkisi artık kokmaya başlamış İP’in andımız içindeki bir kelimeyle bile alakası yoktur.

Kandil’in büyük partisi CHP, Kandil’in küçük partisi HDP ile ittifak yapıp neyin kafasını yaşadıklarını çok merak ediyorum. Bunlarla hiçbir alakası olmayan Türklüğü, Atatürk’ü bir kenara bırakın milyonların gözü önünde kocasını fırçalayıp kovan Meral Akşener’in andımız içindeki “küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak” cümlelerinin neresi uyuyor?

Bak CHP, HDP, FETÖ destekli İP trolü…

Bak, CHP-HDP ittifakının başarısı için yırtınan İP yöneticisi…

Kendinizi bir nimetten sanmayın. Allah bir dediğiniz dışında dönüp yüzünüze bakacak MHP’li yoktur. Zaten MHP sizi yok hükmünde görüyor. Bunu da MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli şu sözlerle çok güzel ifade etmişti:

“İşleri güçleri istismardır, yalandır, aldatmadır, kandırmacadır.

Devşirmelerle yola çıkmak, çıkarcıların yakasına rozet takmak, inkarcılarla ağız birliği yapmak edepsizliktir.

Sırayla Meclis Araştırma Önergesi verirler, kendileri çalıp kendileri oynarlar, üç beş kişiyle siyasi amigoluk yaparlar, döner sosyal medyadan tezvirata heves ederler.

Bre cahiller, solumuza flu bakıyoruz demedik mi?

Zilletten gelen Allah’tan gelsin diye tavır göstermedik mi?

Cumhur İttifakı’ndan başka her yere kapalı olduğumuzu söylemedik mi?

İP boşuna heves etmesin, CHP ve HDP’ten aldığı suflelere boş yere güvenmesin, bizim nazarımızda günahtan kurtulmadıktan, tövbe ve pişmanlık yaşamadıktan, terör ittifakından dönmedikten sonra önergeleri yalnızca zaman israfı, buruşturulup atılacak kâğıt parçalardır.

Bu zilletin ortakları, yakında göğe direk denize kapak önergesi verirlerse, aya merdiven Mars’a otoban için Meclis’e önerge sunarlarsa hiç kimse şaşırmasın, şaşkınlık yaşamasın.

Bir söz vardır; delilik şüphesiz aptallıktan daha iyidir. Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur, aptallık ise var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişidir.

Sanıyorum anlayan anladı, anlamayan da zillete çoktan daldı.

CHP- İP verkaçıyla hazırlanan, HDP’nin tezahüratı eşliğinde varlık bulan Meclis Araştırma Önergeleri siyasi butlandır, bizim için doğmadan ölmüştür.

Çünkü niyetleri kötüdür, hedefleri kirlidir, maksatları arızalıdır.

Bizim onlarla işimiz yoktur, ama meselemiz vardır, hesabımız vardır, 31 Mart 2019’da bu hesap sandıkta görülecektir.”

Onlarda bu sözleri anlayıp utanacak ve susacak karakter yoktur.

Zaten onlarda karakter olsaydı, CHP-pkk ittifakı için canla başla çalışmazlardı.

Zaten onlarda karakter olsaydı, “İYİ Parti kim? Sokağın çöpçüsü bunlar. Sokağın çöpçüsü.” diyen CHP eski ilçe başkanına ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın “Haddinizi bilin! Sizin varlık nedeniniz biziz!” sözlerine cevap verirlerdi. Gerçi CHP sayesinde meclise girdiler, hangi cesaretle ne diyebilirler ki?

İhanetlerinizi maskeleme ve perdeleme olarak kullandığınız önergelerle tiyatro oynamayı bırakın. Siz geçin bu işleri de HDP’nin “Bizim için en uygun profil” dediği belediye başkan adaylarının kazanması için çırpınmaya devam edin.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *