06 Ekim 2024
weather
26°
Twitter
Facebook
Instagram

Ne oldu İP'liler oyunuzu kime veriyorsunuz?

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:

Haftalardır CHP’nin, HDP’nin, İP’in, FETÖ’nün siyaset ve trol soytarılarının MHP ve Lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik özellikle sosyal medyadan aynı kelimelerle, aynı cümlelerle saldırılarına şahit oluyorduk.

Bu saldıranlar, CHP ve İP iller düzeyinde ittifak anlaşmasına varınca ve İP “Ankara’da, İstanbul’da, İzmir’de” CHP’ye oy verme kararı alınca hepsi de gözüne far tutulmuş tavşana döndüler.

CHP-İP anlaşması duyurulunca ben de sosyal medya hesabımdan İP’liler Genel Başkanınız Meral Akşener Ankara’da yahut İstanbul’da oy kullanıyorsa, oyunu CHP’ye mi verecek? Yoksa başka bir parti düşünüyor mu? “Genel başkanı olduğu partiye oy veremeyen Devlet Bahçeli” diye haftalardır soytarılık yapmanın bir manası yokmuş değil mi?” mesajını attım. Hiçbirinden çıt çıkmadı. Atalar boşa dememiş “Büyük lokma ye büyük söz söyleme” diye…

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’yi kast ederek ‘Kendi partisine oy vermeyen genel başkan mı olur?’ söylentileri kulaktan kulağa yayan Meral Akşener’in yancıları, bugün kendi genel başkanlarının Ankara’da mı yoksa İstanbul’da mı CHP’ye oy vereceğini çok merak ediyorlar.

Biz bu günleri haftalar öncesinden bildiğimiz için “CHP İP’e, İP CHP’ye, HDP Hepsine Vermeyecek mi?” başlıklı yazımda şunları ifade etmiştim:

“Allah akıl fikir versin. AKP ve MHP’den önce, ittifak için anlaşacaksın. Ankara, İzmir, İstanbul ve diğer iller için pazarlık üstüne pazarlık yapacaksın. Sonra da çıkıp AKP-MHP ittifakına abuk sabuk bir anlayışla saldıracaksın. MHP’nin iradesiyle yapılan bir ittifak anlaşması, MHP açısından niye zaaf olsun? Aynı şekilde AKP tabanı ittifak yapılan yerlerde MHP’ye oy vermeyecek mi?

Ey CHP, ey İP, yarın sizler iller üzerinde ittifak anlaşması yaptığınızda birbirinize oy vermeyecek misiniz?

Birbirinizi kazıklamak için fırsat mı arıyorsunuz yoksa?

Yarın CHP-İP Ankara’da yahut İstanbul’da ittifak yapıp anlaştığında Kemal Kılıçdaroğlu oyunu AKP’ye, Meral Akşener MHP’ye mi verecek yoksa?”

Evet, İP’in yöneticileri, trolleri İstanbul, Ankara ve İzmir’de CHP’ye oy verecek misiniz, vermeyecek misiniz?

İP’liler İstanbul’da emir ve talimatları pkk-hdp sevdasıyla tanınan CHP İstanbul İl Başkanından mı alacaklar?

Meral Akşener CHP’ye vereceği oyunu CHP İstanbul İl Başkanının mihmandarlığında mı verecek?

Meral Akşener geçen sefer oyunu İstanbul’da kullanmıştı.

İP CHP’ye monte oldu. Sıra geldi HDP’ye…

Zaten HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, yerel seçimlerde bazı illerde ortak çalışmalar sürdüreceklerini belirterek "Mersin özelinde de İstanbul özelinde de bu türden çalışmalarımız var" demişti. HDP’nin diğer Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ise yerel seçimlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'den aday çıkarılmayabileceği sinyalini vermişti.

İzmir ve Ankara’da ne yaparlar bilmem ama HDP İstanbul’da kesin olarak CHP’nin adayını destekleyecektir. Çok zayıf bir aday çıkararak ya da hiç aday çıkarmayarak İstanbul’da CHP’ye oy olarak yükleneceklerdir.

HDP-pkk sevdalısı birinin CHP İstanbul İl Başkanı yapılması bir zemin hazırlığı idi.

CHP’li Özgür Özel’in “Bizim HDP ile gönül ittifakımız var” sözü her şeyi anlatmaya yetmektedir. Zaten Meral Akşener de HDP’yi “Kürt siyasal hareketinin temsilcisi” olarak görüyor. CHP-İP adına geriye herhangi bir mesele kalmıyor.

Ey İP’liler! Demek ki neymiş… Kendine yapılmasını istemediğin propagandayı başkasına yapmayacaksın. Ankara, İstanbul, İzmir üzerinden yaptığınız tüm MHP propagandalarının böyle altında kalırsınız işte.

Geçtiğimiz yıl ne diyordu Madam Akşener 'İYİ Parti'yi CHP ile HDP ile yan yana getirme çabalarını çok çirkin buluyorum, çok saygısız buluyorum ve çok ayıp buluyorum.'

Ne oldu şimdi?

Bu çirkinliği, bu ayıbı, bu saygısızlığı kendisi yapmış olmadı mı?

O yüzden İP’liler kendi siyasi çöplüğünüzde eşelenin durun. CHP-İP-HDP ittifakını ilgilendiren konulara kafa yorun.

MHP’nin ne yaptığı, ne yapmadığı sizi ilgilendirmesin.

Gerçi sizin varlık sebebiniz MHP düşmanlığı olduğu için, bunun dışında bir davranış sergileyemiyorsunuz?

Büyük lokma ye büyük söz söyleme” sözünü de asla unutmayın. Yoksa sürekli böyle rezil olursunuz.

Meral Akşener İstanbul’da kullandığı oyunu şimdi Kocaeli’ye mi alacak?

Yoksa “CHP İstanbul’da başa güreşiyor” dediği için İstanbul’da CHP’ye mi verecek?

İyi tiyatronun oyuncuları sayesinde mizahı tadında yaşıyoruz.

Mail: [email protected]

Twitter: Yildiraycicek9

Instagram: yildiraycicek1944

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *