06 Ekim 2024
weather
26°
Twitter
Facebook
Instagram

Pınarbaşı’na yavaş git Mansur Yavaş!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
Pınarbaşı’na yavaş git Mansur Yavaş!

“Az Laf, Çok İcraat” sloganının “Az laf” kısmı çok doğru, “Çok icraat” kısmı ise çok yalan olan bir sloganla Ankara’ya çivi çakmadan seçimi atlatan ve ondan sonra bir daha ortada görünmeyen Mansur Yavaş, 2 Haziran'da Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde yenilenecek seçim için CHP adına 24 Mayıs Cuma günü miting yapacakmış… Bak hele utanmazlığa… Pınarbaşı’nda MHP karşısında miting yapmak sana mı kaldı?

“Maneviyatsız CHP” dediği halde siyasi menfaatleri için soluğu CHP’de alan ve ondan sonra CHP’nin tüm maneviyatsızlıklarını, ihanetlerini destekleyen Mansur Yavaş, şu an sadece Ankaralı’nın parasını konserlerle tüketmek ve Ankara’nın arazilerini satmak dışında başka bir gündemle anılmıyor. Yanındaki ileri zekâlılar herhalde “Pınarbaşı seçimleri çok önemli buradan bir çıkış yakalayıp, siyasi gündem olabiliriz” demiş olmalı ki, konser ve arazi satış işlerine ara verip Pınarbaşı’nda mitinge gidecekmiş!

Mansur Yavaş, 25 Mayıs 2012 tarihinde PKK tarafından terör saldırısı yaşamış Pınarbaşı’nda sen ne anlatacaksın?

“Ben buraya terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM ile ittifak yapan CHP’nin bir belediye başkanı olarak geldim ve CHP’ye oy istiyorum” cümlesini mi kuracaksın?

Pınarbaşı ilçemiz, 25 Mayıs 2012 tarihinde terör örgütü PKK tarafından canlı bomba saldırısına uğramıştı. Bu saldırıdan sonra bir şehit vermiştik ve 17 vatandaşımız yaralanmıştı…

Eğer ki Pınarbaşı’na kadar gitmişken “Benim sicilimde de PKK’lılara şu güzellemeler ve diyaloglar var” diyeceksen buyur git ve kendini bu şekilde yani olduğun gibi ifade et. Bunu övünç kaynağı olarak da anlatabilirsin yahut pişman olduysan özeleştirini de yapabilirsin… Gerçi söylediklerin ve yaptıkların birbirini hiç tutmadı yine tutmaz.

Terör saldırısı yaşamış Pınarbaşı’nda eğer şu yaptıklarını ve söylediklerini mitingde tekrarlayabilirsen seninle ilgili bir daha tek kelime yazı dahi yazmayacağım.

Hadi Mansur Yavaş “Demiştim, yapmıştım” demeye şunlardan başla:

“Mali özerklikten yanayım. Yerel yönetimler özerkliğini öncelikle mali özerklik yaparak belirlersiniz” demiştim…

✓  “Ajans izin verirse HDP ile görüşürüm” demiştim

✓  PKK’lı Demirtaş’ın özgürlüğünü isteyen Kemal Kılıçdaroğlu’nu alkışlamış, onun özgürlüğünü isteyen haine “İnşallah” demiştim

✓  Teröristbaşı Öcalan’dan “Apo bey” diye bahsetmiştim.

✓  HDP de Meclis’te olup derdini anlatmak istiyordur, meşrudur bu şekilde düşünüyorsa. Demirtaş’ın ‘PKK silah bırakmalı’ açıklamasını gördüm. HDP bu şekilde Meclis’e gelip Meclis’in güçlü olmasını isteyip PKK’ya ‘Silah bırakın, ne konuşulacaksa Meclis’te konuşulsun’ diyecektir belki” şeklinde güzellemeler yapmıştım.

✓  İngiltere’deki terör örgütü PKK’ya çok yakın, teröristbaşı Öcalan’a özgürlük isteyen Jeremy Corbyn, Unmesh Desai gibi siyasetçilerle samimi dostluklar kurdum.

✓  CHP’nin 2019 yerel seçimlerinde HDP ile 2024 yerel seçimlerinde de DEM ile kurduğu ittifakı sinsi sinsi yürüttüm.

Eğer Mansur Yavaş bunları yapmayacaksa, Pınarbaşı’nın terör örgütü PKK’ya geçit vermeyen evlatları tüm bu söz ve davranışların görsellerini Mansur Yavaş’ın geçtiği yollara, miting meydanı yapacağı yere pankart olarak assın!

Mansur Yavaş hangisini tercih ediyorsun?

CHP’nin ihanetlerine olan bu desteklerin adına Pınarbaşı meydanında bir pişmanlık konuşması mı yaparsın, yoksa sana vatan evlatları o ihanetleri görsel olarak tekrar hatırlatsın mı?

Ömrün MHP düşmanlığıyla geçti ve herhalde ömrünün son nefesini de MHP düşmanlığıyla tamamlayacaksın.  

2010 yılından itibaren senin hakkında yazı yazıyorum bir konuda da bizi haksız ve yalancı çıkarmadın… Hakkında onlarca yazı yazdım, defalarca yazı yazdım. Mahkemelerde de açtığın tüm davaları kazandım.

Pınarbaşı miting kararınla birlikte MHP karşısında yine duruşunu gösterdin. Başbuğ Alparslan Türkeş’in memleketini CHP gibi PKK’nın DEM’liğiyle iç içe geçmiş partiye pazarlama çaban sendeki MHP düşmanlığının ve sinsi halinin bir kez daha delili olmuştur.

Mansur Yavaş, madem Pınarbaşı’na CHP için mitinge geliyorsun. Gelirken ittifak ortağınız olan, her konuda iş birliği yaptığınız DEM Eşbaşkanlarını da getir de Pınarbaşı halkı sizin ilişkinizi yakından görsün…

Ankara’nın 5 yılını heba ettin, bir 5 yıl daha hipnozla kredi aldın… Bu 5 yılını da sanırım böyle MHP düşmanlıklarınla tamamlayacaksın…

Sana inan diyecek çok şey var ama genelde biz senin karakterini, ahlak anlayışını vergi kaçırma olayından ve eski HSYK Başkanvekili ile yaptığın görüşme içeriğinden çok iyi biliyoruz.

Asıl mesele CHP’ye ilk geçtiğin 2013 yılında "Bugün 40 yıllık geçmişimi geride bırakarak, CHP adayı olmamla, geride kalan bütün tartışmalar bitecektir. Örgütle birlikte, el ele çalışarak Ankara'yı kazanacağız. " diyen senin gibi birini hala Türk milliyetçisi, Ülkücü diye pazarlayan etrafındaki haysiyetsiz adamlardır.

Ah Mansur Yavaş ah… Pınarbaşı’na yavaş git… Terör örgütü PKK’nın partilerine, sembollerine övgülerin senden önce gitti. Pınarbaşı girişindeki Türklük anıtı önünden utanmadan nasıl geçeceksin…

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *