06 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

Tımarhanelik TV’nin tımarhanelik yorumcuları!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
Tımarhanelik TV’nin tımarhanelik yorumcuları!

Halk TV’yi kanal listesinde görenler sıradan bir haber kanalı sanıyor olabilir ama bildiğiniz sunucusundan, konuğuna kadar hepsi tımarhanelik bir televizyon kanalı olduğunu sürekli ispat ediyor. Bu sadece bugünün manzarası değil, bu kanal kurulduğu günden bu yana hep bu çizgideydi. Bunu da geçmişte uzun örnekler sunarak ispatladık. Halk TV’yi aşırı izleyenlerin de tımarhanelik davranışlara girmesine kimse şaşmamalıdır. Bu ara biz de “Tımarhanede neler dönüyor?” diye fazla izlemeye başladık. Allah korusun, bu tımarhane manzarasını izleye izleye biz de tımarhanelik olacağız. Çünkü aşırı saçmalama, iftira atma, akıl, mantık ve vicdanla bağdaşmayan yorum oranı yüksek Halk TV’yi izlerken insanın sinir sisteminin bozulmaması mümkün değil. Allah, Halk Tv izleyenlerin akıl ve ruh sağlığını korusun.

Dün sabah “Kırmızı çizgi” adıyla yayınlanan programda sunucu Gözde Şeker ve yorumcu İbrahim Kahveci isimli şahısları izledim. Bu iki şahıs, öyle MHP nefretiyle dolmuş ki, her kelime ve cümleleri MHP’ye yönelik kin üretiyordu. Hele o sunucu! Normalde sunucu sorusunu sorar, sonra yorumcunun yorumlarını dinler. Bu ise MHP’ye hakaret boyutunda yorumlar yapıyor. “Bunlar hep böyleydi” diyor.

Gözde Şeker, sen ne gördün MHP’den?

Kuyruk acın nedir? 

Hangi MHP’li, sana ne yaptı?

Kuyruk acını söyle de; biz de tam olarak “Katranı kaynatsan olur mu şekercinsini sevdiğim cinsine çeker…” diyelim…

Onbinlerce kişiyi öldürmüş terör örgütü PKK’ya kuramadığın “Kanlı eller” cümlesini MHP’ye kuran Gözde Şeker, sen sanırım Kandil Şeker’i kıvamındasın?

Davutoğlu-Babacan ikilisinin CHP paspası olmak için kurdurduğu Karar gazetesinin, Sol’un ihanetlerini meşrulaştırma misyonunu yüklenmiş olan İbrahim Kahveci! 

Ya sana ne demeli?

Şu kurduğun, akıldan, mantıktan yoksun iğrenç cümlelerine bakar mısınız?

“Milliyetçi Hareket Partisi ve Devlet Bahçeli’nin özellikle Kürt siyasetine yönelik söylemleri ülkeyi ayrıştırmaya yönelik söylemler. Bakın bunlar belki milliyetçilerin, iç Anadolu’da, Karadeniz’de çok hoşuna gider insanların. “Ya postayı koydu” filan diye hoşuna gider. Hayır, arkadaş oy verdi vatandaş. Oy verdi vatandaş. oy verdi. Oy vererek kendini ifade etmeye çalıştı. Sen bu insanları dışladığın zaman. Siyasetten dışlıyorsun, ekonomiden dışlıyorsun, her şeyden dışlıyorsun. Ne diyorsun aslında? Onlara dağa çıkın diyorsun örtülü mesajın bu. Çıkın dağa…”

Türk milletinin her kesimini kucaklamış, bir gün olsun etnik ayrımcılık yapmamış Devlet Bahçeli gibi bir lidere bu sözleri diyebilmek için tımarhanenin, tedaviye en ihtiyaç duyduğu hastası olmak lazımdır. Allah’tan korkmaz, kuldan utanmaz İbrahim! MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin bir gün olsun Kürt kökenli vatandaşlarımızı incitecek bir davranış içine girdiğini gördün mü?

Hem de Sayın Bahçeli şu açıklamaları yaptıktan bir gün sonra bunları diyorsun:

“Kürt kökenli kardeşlerimizin vatandaş sayılmadığını iddia etmek sadece soysuz bir iftira değil, aynı zamanda düşman dilidir.

Türkiye’yi barbarlığın mümessili İsrail ile aynı kefeye koymak ifade hürriyeti değil, izansızlığın ve ihanetin hüviyetidir.

Bu milletvekillerinin dokunulmazlığının derhal kaldırılarak adaletin önünde hesap vermeleri çok acil ve milli bir ihtiyaçtır.

Ne DEM’in ne PKK’nın Kürt kökenli kardeşlerimizle hiçbir ilişkisi yoktur.

Kürt kanı dökenlerin, Kürt çocuklarına kıyanların, kendileri sefa içinde yaşarken Kürtleri eziyete ve çileye mahkum edenlerin Kürt kökenli kardeşlerimizin sözde haklarını savunuyor görünmeleri bile dehşet verici bir aldatmadır.

Demokrasi ihanete kılıf olamaz.

Demokrasi terörizmin saklanacağı kisve olamaz.

Özgürlük ve insan hakları şiddetin sığınağı görülemez.

Demokrasi, bir ülkeyi düşürmenin, bir ülkeyi düşkün göstermenin gerekçesi olarak tavzih ve tevil edilemez.

Siyaset ve demokrasi mücadelesinde nihai karar mercii millettir.

Fakat vatan bir demokrasi konusu değildir.

Millet bir demokrasi konusu değildir.

Bağımsızlık ve beka demokrasi konusu gösterilemez.”

***

Sen, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin terör örgütü PKK’ya karşı çıkmasını, Kürtlere karşı çıkıyor olarak mı algılıyorsun?

PKK adına siyaset yapanlar, yine PKK’lı teröristleri azmettirip asker, polis mi şehit ettirsin istiyorsun?

PKK adına siyaset yapanlar, İmralı ve Kandil köpekliği yaparak teröre destek mi versin istiyorsun?

Kürt kökenli hangi vatandaşımız ekonomiden dışlanmış?

PKK adına siyaset yapan ya dağdan gelip siyaset yapıyor ya da şehirden gidip dağda terörist oluyor?

Tımarhanelik İbrahim! 

PKK’lı Selahattin Demirtaş’ın Kandil’de elinde silahla poz veren kardeşi Nurettin Demirtaş, PKK’nın siyasi kanadı DTP’nin Genel Başkanı değil miydi? MHP Lideri Devlet Bahçeli mi ona dağa çık dedi?

Tımarhanelik İbrahim!

PKK’lı Selahattin Demirtaş’a “Biz, PKK'yı silahlı halk hareketi olarak tanımlıyoruz. 1990'dan bu yana kurulmuş hiçbir partimiz PKK'yı terör örgütü olarak tanımlamadı” açıklamasını MHP Lideri Devlet Bahçeli mi yaptırdı?

Sana neler denir neler de… Değmez İbrahim değmez.

Öğleden sonra tımarhanelik Halk Tv’de yine bir Ufuk Söylemez isimli yorumcuya denk geldim. Bu adam bir de bu ülkede bakanlık yaptı düşünün.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, “AK Parti içindeki gayri memnun kesimin devamlı suyu bulandırmasını da dikkate alarak, AK Parti ile CHP arasında geniş tabanlı bir ittifakın vücuda gelmesi, buna da altılı masanın diğer unsurlarının desteği Milliyetçi Hareket Partisi’nin samimi dileği ve temennisidir.” açıklamasını yorumluyor ve diyor ki: “CHP’yi desteklemiş bizler kesinlikle karşıyız buna… Suriye’de BOP süreci işlerken, Kürdistan kurulmaya çalışılırken bu ittifak olmaz. Biz Atatürkçüyüz.

Bu minvalde konuşan CHP’li Ufuk Söylemez; CHP’nin orada ABD adına sözde Kürdistan’ı kurmaya çalışan YPG’ye nasıl sahip çıktığını, onları korumak için neler yaptığını unuttu galiba… Suriye’de yapılmak istenen korsan seçime bir tane CHP yetkilisi tepki göstermemişken, Ufuk Söylemez de tımarhane ortamına katkı sağlıyor…

Ne durdukları yere ne PKK ile ittifaklarına ne de neyi savunduklarına yahut neye karşı olduklarına bakmıyorlar. Her konuda tımarhanelik bir deli rolünü oynuyorlar. Allah’ım Halk Tv izleyenlerin aklını koru… Program sunan ve konuk olanlar treni çoktan kaçırmış ama en azından seyirciler akıl sağlığını korusun…





 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *