06 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

Sen, önce PKK ile Kürtleri bir tutmamayı öğren!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
Sen, önce PKK ile Kürtleri bir tutmamayı öğren!

Dün, CHP fonlu televizyon kanalı Halk TV’nin aslında nasıl bir tımarhaneye dönüştüğünü köşemde kaleme almıştım. Halk TV’de program sunan moderatörler, programlara sabit şekilde katılan yahut konuk olan yorumcuların psikolojik durumunun iyi olmadığını, bunları izleyenlerin de ruh sağlıklarında ciddi travmaların oluştuğunu yahut oluşacağını vurgulamıştım. Takıntılı, saplantılı, şizofren, paranoyak, histeri nöbeti geçiren halleriyle medya ahlakını ciddi şekilde yerlerde süründürmelerine örnekler sunmuştum.

Bunlardan birisi de Gözde Şeker isimli bayanın sunduğu, İbrahim Kahveci isimli Karar Gazetesi yazarı İbrahim Kahveci’nin sabit konuk olarak katıldığı “Kırmızı Çizgi” isimli programdı.

Gözde Şeker ve İbrahim Kahveci ikilisi, MHP/Lider Devlet Bahçeli ismi etrafında kurdukları her yorum adeta histeri nöbeti geçirdiklerini gösteriyordu.

İbrahim Kahveci, 2000’li yılların MHP’sinden bahsediyor, Gözde Şeker o tarihte 13 yaşında olmasına rağmen “O günlerde de böyleydi bunlar” diyerek siyaset bilimciliğine soyunuyordu. Onun, MHP’ye yönelik duyduğu kin ve nefretin mimiklerine yansıyan hali cidden iğrenç bir görüntüydü.

İbrahim Kahveci ise MHP düşmanlığında çıtayı öyle yükseltiyordu ki, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin “Kürt düşmanlığı” yaptığını “Milliyetçi Hareket Partisi ve Devlet Bahçeli’nin özellikle Kürt siyasetine yönelik söylemleri ülkeyi ayrıştırmaya yönelik söylemler” iftirasıyla ifade ediyordu.

Dün, benim yazımın içeriğine cevap vermeye çalıştı. Üstelik hala PKK’nın yardım ve yataklığını yapan DEM’i nasıl savunacağını şaşırmış bir haldeydi. “Demokrasi” nutukları atarak hala DEM’in avukatlığını yapıyordu. Oysa MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, DEM’e oy verenlere dair yorum yapmamıştı ve halktan aldıkları oyu, terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklığa dönüştüren, teröre her türlü destek veren DEM’in yetkililerine dair çok sert sözleriyle atıfta bulunmuştu. Ek olarak, hepsinin de en ağır cezaları almasını dile getirmişti.

İbrahim Kahveci, halkın oyu sayesinde aldığı Belediye Başkanlığı yetkisini terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklığa çeviren DEM’liler sen de rahatsızlık yaratmıyor onu anladık da PKK’lılara karşı çıkan MHP Lideri Devlet Bahçeli nasıl “Kürt düşmanı” oluyor?

Türk askerine, polisine kurşun sıkan, masum insanların canına kıyan, vatanımızı bölmeye çalışan sadece Kürt değil, Türk, Laz, Çerkez kim varsa hepsinin Allah belasını versin. Şimdi Türk nüfusunun yoğun olduğu bir ilde, bir belediye başkanı bir terör örgütüne yardım, yataklık ve yöneticilik yaparsa, “Asla ona dokunmayın, o halkın oyuyla seçilmiş belediye başkanıdır” diye sahip mi çıkılması gerekiyor? Suçlunun işlediği suçtan hesap vermemesi için, halkın oyu ile seçilmesi mi gerekiyor? Hukukta böyle bir madde mi var ki, “DEM’lilerin önü kesiliyor” diye ağlıyorsun. MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi de PKK’ya karşı olan net ve sert duruşundan dolayı “Kürt düşmanı” olarak yaftalıyorsun.

Oysa MHP Lideri Devlet Bahçeli senin gibilere yıllar önce "MHP'yi Kürt düşmanı göstermek, Kürt kökenli kardeşlerimi MHP'ye karşı kışkırtıp bozgunculuğa ve vurgunculuğa heves etmek tek kelimeyle şerefsizliktir. Aynı zamanda vatana, bayrağa, millet ve bin yıllık birikim ve kaynaşmaya çok ağır bir ihanettir. Sinsi ve şuurlu siyasi Kürtçülük yapanlar PKK'nın değirmenine su taşıyan rezillerdir. Kürt kökenli kardeşlerim MHP'ye karşı falan değillerdir. Karşı olanlar PKK'lılardır, PYD/YPG sevdalılarıdır. Kürt terörist olmaz, teröriste Kürt denmez, denemez." cevabını vermişti.

Kürt kökenli vatandaşlarımız her partide mevcut değil mi İbrahim Kahveci? Kürt sadece “DEM’de” mi bulunuyor? Böyle etnik sapkınlık olabilir mi? Niçin “Terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yapan her DEM’linin Allah belasını versin, hukuk önünde de hepsi gereken cezayı almalıdır” diyemiyorsun da, terör örgütü PKK’ya karşı duruşu olan MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi “Kürt düşmanlığı” yapmakla suçlayıp etnik fitne yayıyorsun? MHP Kürt düşmanı ise, MHP’de ve Ülkü Ocaklarında görev yapan/yapmış olan Türk milletinin Kürt kökenli yiğit evlatları kimlerdir?

DEM ve ona tasma takan terör örgütü PKK, asla Kürt kökenli kardeşlerimizin temsilcisi değildir. Öyledir diyorsan, terör örgütü PKK’yı kurduğu ilk yıllarda "HEP'e destek vermeyen Kürdün tavuğuna kadar öldürün", "Otoritemizi kabul etmeyenlerin evdeki faresine kadar başını ezin, göçertin. O topraklarda tarafsız kimse olmaz ya bizdendir ya da düşman" diyen teröristbaşı Öcalan’ın bu sözlerini senin gözlerine sokarlar.

Sen hepsini biliyorsun ama CHP’nin siyasi projelerinde ittifak ortağı PKK DEM’liğini koruyarak, CHP’den aferin almanın gayretiyle onların yağdanlığını yapmaktasın. PKK terör örgütüne destek verenleri, insanlık değeri olan herkes lanetler ve onlarla mücadele eder. İbrahim Kahveci sen insan değilsen bilemeyiz. Ama MHP Lideri Devlet Bahçeli insanlık erdemi ve fazileti yüksek olduğu için hem lanetliyor hem de mücadele ediyor.

İbrahim, sen önce terör örgütü PKK ile Kürt kökenli vatandaşlarımızı birbirine karıştırmamayı öğren, ondan sonra MHP ve Lideri Devlet Bahçeli hakkında yorum yap…

Sen yazık ki, CHP ile Halk TV’nin eline düşmüşsün, sana farklı beddua etmeye gerek yok… Allah kurtarsın İbrahim…

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *