06 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

Eline oyuncak silah almamış ama PKK’ya hizmet eden Osman Kavala!

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
Eline oyuncak silah almamış ama PKK’ya hizmet eden Osman Kavala!

Hürriyet gazetesinin yazarı Abdülkadir Selvi’nin sahipleri her kimse onlara sesleniyorum: “Sıçtı Cafer, bez getir”

Sanırım adamınız Abdülkadir Selvi’nin düştüğü durumla ilgili mesajı aldınız değil mi?

Abdülkadir Selvi gibileri kullanarak “İhanete yumuşama, Haine cıvıma” atmosferini oluşturmaya çalışanlar, yazarınız artık bu misyona katkı vermek yerine işi sulandırıyor, avara kasnak gibi kalemini boşa sallıyor.

Saçmaladıkça hepiniz deşifre oluyorsunuz, mantıktan uzak cümleler kurdukça işleriniz hep sarpa sarıyor. Madem Osman Kavala gibi bir vatan hainine sahip çıkacaksınız; niçin zekâsı, arşivi, bilgi birikimi, muhakeme gücü olan ve bu özellikleriyle hayali senaryo yazabilecek yandaşları kullanmıyorsanız da “muhafazakâr maskesiyle” medya piyasasına sürdüğünüz Abdülkadir Selvi gibi zekâ sahiplerine siparişler veriyorsunuz?

Bu zekâ sahibi geçen hafta “Kavala, Öcalan’dan daha mı tehlikeli” başlığı altında yine zırvaladı…

Sözde muhafazakâr olan Abdülkadir Selvi, ateizm temelinde kurulmuş terör örgütü PKK’ya hizmet eden Osman Kavala’ya niçin bu derece sahip çıkar ki? 

CHP-DEM ve türevlerine mensup olanlar elbette Osman Kavala’ya sahip çıkacaktır. Abdülkadir Selvi’nin rengi, türü, ideolojisi gerçekte nedir ki; Osman Kavala gözaltına alınıp, tutuklanıp, yargılandığı her süreçte ona sahip çıkmıştır. Kendini AK Parti hükümetine yakın gösteriyor fakat AK Parti, Osman Kavala’ya en karşıt olduğu yıllarda bile Abdülkadir Selvi denen türlü, ona sürekli ABD-AB referanslı özgürlük naraları atıyordu.

Mesela Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söylüyordu.

“Bir zatla (Osman Kavala) ilgili verilen karar bazı çevreleri rahatsız etti. Bu adam Türkiye'nin Soros'uydu, Gezi olaylarının perde arkası koordinatörüydü. Gezi olaylarını finanse etti. Bu ülkede hukuk var, yargı var. Bu yargı da kendi inandıklarını, bildiklerini hakkın egemen olması için bu kararı verdiler, vereceklerdir. Gezi olaylarıyla ilgili kararla yargımız, vicdanları rahatlatmakla kalmamış, aynı zamanda benzer niyetleri taşıyanlara da hukuk ve adalet dersi vermiştir.” (27 Nisan 2022)

 

“Kimsiniz siz? Neymiş? Kavala'yı bırakın. Sen kendi ülkendeki haydutları, katilleri, teröristleri bırakıyor musun? Amerika'sı, Almanya'sı, hangisi böyle bir şeyi şu ana kadar yaptı? Yapmadılar ve yapmazlar. Konuştuğu zaman sana verecekleri cevap şudur, 'yargı bağımsızdır'. Sizde yargı bağımsız da bizdeki yargı bağımlı mı? Bizdeki yargı, bağımsızlığın en güzel örneklerini veriyor” (21 Ekim 2021)

***

Abdülkadir Selvi ise bu tarihlerde ve öncesinde defalarca “Ancak orada çözmemiz gereken bir sorun duruyor. İşadamı Osman Kavala’nın tutukluğundan söz ediyorum. Nasıl ki Brunson’ın serbest bırakılmasıyla Türk-Amerikan ilişkilerinde krizi fırsata çevirme imkânı doğdu, aynı şeyi Osman Kavala ile Avrupa Birliği’yle ilişkilerde de yakalayabiliriz. Osman Kavala olayında atılacak bir adım ise çarpan etkisi yapar.” (16 Ekim 2018) yazılarını kaleme alıyordu. Abdülkadir Selvi, Osman Kavala konusunda özel misyon yüklenmiş birisidir. Meselenin hak, adalet, hukuk arayışı olması mümkün değildir. Terör örgütü PKK’ya açıktan hizmet eden Osman Kavala zaten bu kavramlarla asla yan yana getirilemez.

Biz, yine gelelim bu Abdülkadir Selvi isimli değişik türün “Kavala, Öcalan’dan daha mı tehlikeli” başlıklı yazısındaki saçma sapan fikirlerine ve kıyaslamalarına…

Abdülkadir Selvi, aklınca hükümeti “Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi raportörüyle görüşen yetkilinin bu süreci anlatması yeterli. En azından raportör yeni bir sürecin başladığını rapor edebilir. Tabii sonuçta kararı Türk mahkemeleri verecek. Ama yetkili, “Osman Kavala’yla neden bu kadar ilgileniyorsunuz?” diye tepki gösteriyor. Yetinmiyor, Bu adam Öcalan’dan daha tehlikeli” diyor” cümleleriyle korkutuyor.

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi dediği yapı kim?

Cezaevinde kuş sütüyle beslenen teröristbaşı Öcalan’ın kötü muamele gördüğüne dair rapor hazırlayan, onun özgürlüğünü isteyen, ona siyaset yolu açmak isteyen yapı değil mi? Arşiv hep bu tür haberlerle dolup taşmıyor mu?

O yüzden, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’nin de senin de cehenneme kadar yolun var Abdulkadir Selvi!

Abdülkadir Selvi engin saçmala kabiliyetiyle şunları da eklemiş:

1- Osman Kavala’yı, elinde 40 insanımızın kanı olan Öcalandan daha tehlikeli görmek nasıl bir zihniyettir?

2- Hayatı sivil toplum kuruluşlarındaki mücadele ile geçen; teröre, silaha, şiddete karşı olan ve eline oyuncak tabanca bile almayan Osman Kavala’yı PKK terör örgütü liderinden daha tehlikeli görmek nasıl bir duygudur?

***

Aha “Sıçtı Cafer, Bez getir” kısmı da tam burası!

Osman Kavala ile teröristbaşı Öcalan’ı kıyaslamak madem sana göre yanlış, madem birbiriyle alakası olmayan tipler, o halde şu konuların izahını Türk milletine yapsana Abdülkadir Selvi!

PKK’lı Sırrı Süreyya Önder, onun selamını “Osman Kavala’nın size selamları var" diyerek İmralı’daki teröristbaşı Öcalan’a götürdüğünde, “Kavala’ya sevgilerimi iletin” şeklindeki karşılığı niçin alıyordu?

Osman Kavala’nın, “Temas ve Diyalog Grubu” üyeliğine kabulünde direkt teröristbaşı Öcalan tarafından ismi belirlenen bir kişi olmasının hikmeti nedir? 

Osman Kavala; 2014 yılında Brüksel’de, 2017 yılında da Moskova’da PYD Eş başkanı Asya Abdullah ve Salih Müslüm, PKK’lı, Selahattin Demirtaş, Osman Baydemir, teröristbaşı Öcalan’ın yeğeni Dilek Öcalan, ABD Dışişleri Bakanlığı üst düzey strateji uzmanlarından Prof. Dr. Michael Gunter ve CIA’in sesi Michael Rubin gibilerle sözde Kürdistan’ı kurma toplantılarını neden yapıyordu? Bu toplantılarda teröristbaşı Öcalan’ın mesajları da okunmuştu.

Terör örgütü PKK’nın kapatılan televizyonu IMC TV’ye sık sık PKK propagandası yapmak için çıkan ve "PKK Türkiye'de kalmalı ve mücadele etmelidir" diyen, terör örgütü PKK’yı “Rasyonel siyaset yapma kapasitesine sahip bir örgüt” olarak tanımlayan Osman Kavala’nın; “oyuncak silah bile tutmayan iş adamı” olduğuna emin misin CHP ve DEM’in yeni prensi Abdülkadir?

“Oyuncak silah tutmaz” ama onbinlerce kişiyi öldürme emri veren teröristbaşı Öcalan ve onun kurduğu ölüm kusan terör örgütüyle arasında garip bir sevgi bağları var öyle mi?

Abdülkadir Selvi derin saçmalama kabiliyetiyle yine “Eğer Osman Kavala silahlı bir terör örgütü kurduysa ve bundan haberimiz yoksa açıklarlarsa iyi olur” yorumunda bulunmuş… Sırf şu yukarıdaki özet bilgiler bile, Osman Kavala’nın kurulmuş ve onbinlerce insanı öldürmüş terör örgütü PKK’ya hizmet ettiğini göstermiyor mu? 

Osman Kavala’nın terör örgütü PKK’ya ettiği bu hizmetleri ve ilişkisini görmeden, onu sadece “İş adamı” diye pazarlayan herkes emin olun PKK’ya ve emperyalist devletlere hizmet eden Türkiye’deki etki ajanıdır.

Bugün, aklınca Osman Kavala’yı kurtarmak için yazısı içinde teröristbaşı Öcalan’ı “Öcalan devletimizi bölmek için terör örgütü kuran, bugün sadece Türkiye’de değil Irak ve Suriye başta olmak üzere bölgemizde en büyük baş belamız olan PKK, KCK, YPG, PYD ve PJAK terör örgütlerinin lideri. ABD başta olmak üzere birçok uluslararası güçle işbirliği yapan bu terörist örgüt, Türkiye’yi bölme ve parçalama hedefinden vazgeçmiş değil. Tam aksine sınırlarımızda bir teröristan kurmak için faaliyetlerini artırmış durumda. Şimdi Osman Kavala bu terör örgütünün lideri Öcalandan daha mı tehlikeli?” sözleriyle hedef alıp, soru yönelten Abdülkadir Selvi’nin 10 yıl önce kurduğu ''Öcalan bu süreçte çok sorumluluk bilinciyle hareket ediyor. Çözüm sürecinin ilerleyen aşamalarında Öcalan'ın konumunu Türkiye artık tartışmalı'' cümlesi onun nasıl kullanışlı bir aparat olduğunu göstermektedir.

Teröristbaşı Öcalan’ın da PKK’lı Osman Kavala’nın da Abdülkadir Selvi’nin de hizmet ettiği odaklar aynıdır. Biri silahlı terör örgütü kurup onbinlerce insanı öldürme emri vermiş, biri on binlerce insanı öldüren terör örgütü PKK’ya her alanda hizmet etmiş, Abdülkadir Selvi’de dönem dönem bu gibilerin medya tetikçiliğini yapmış kullanışlı bir tiplemedir.

 

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 3 ay önce
Var olasın bu MüptezelLe Az bile yazmışsın eline kalemine yüregine sağlık bizlere tercüman olduğun için Rabbim seni ve senin gibileri var etsin Allaha emanet ol sizleri seviyoruz.!👏👏👏
BEĞENME
0
CEVAPLA