06 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

PKK’lı alçak, “KIRMIZI-BEYAZ TÜRKİYE” mi diyecek sanki?

YAYINLAMA:
PKK’lı alçak, “KIRMIZI-BEYAZ TÜRKİYE” mi diyecek sanki?

Silahlı eğitimini PKK’nın terör kampında almış olan, şeytan suratlı eski HDP milletvekili Ferhat Encu’nun  A Milli Futbol Takımımızın Euro 2024'te grubundaki ikinci maçta Portekiz'e 3-0 kaybetmesinin ardından "Bijî Portîkez… (Yaşa Portekiz)" şeklinde paylaşım yapmasından sonra, milli birlik ve duyarlılık sahibi olanların haklı tepkilerine ek olarak; bunların ne halt olduğunu bildikleri halde CHP-HD(P)KK ittifakını aşk ile destekleyen bazı siyasiler, yazarlar ve yorumcular, dostlar alışverişte görsün misali şeytan suratlı Ferhat Encu’ye tepki gösteriyorlar. O tepki gösterenler ise bir elin beş parmağını geçmeyecek kadar. Onu da “Hiçbir tepkin olmadı” diyenlere numune olarak göstermek ama CHP-DEM ittifakını yine pervasızca destekleme kredisi kazanmak için ortaya koyuyorlar. Zaten CHP’de en çok konuşulan isimlerden Özgür Özel, Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş; PKK’lı Ferhat Encu’ye tepki gösteremediler. Çünkü hepsi de PKK’lı Ferhat Encu’nun partisi HDP, Yeşil Sol, DEM ile ittifak-iş birliği yaptılar ve halen de bu iş birliğinde devam ediyorlar.

Ferhat Encu’nün terör örgütüne destek için eylem yaptığı sırada bu şeytan suratlıya 2022 yılında Türk polisi tarafından Osmanlı tokadı atılmıştı ve on binlerce kişiyi öldürmüş terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM ile ilişkisini aşkla, şevkle sürdüren Özgür Özel; bu tokadın acısını anında hissedip “Bu ülkede polisin hiçbir vatandaşa tokat atma hakkı yoktur. Önceki dönem görev yapmış bir milletvekili ve parlamentonun 3'üncü grubu HDP’nin il başkanı Ferhat Encü'ye yönelen polis şiddetini de görüntüleri çeken kameramanın gözaltına alınmasını da kabul etmiyoruz.” tepkisini göstermişken, Türkiye karşısında Portekiz’i tutmasına yönelik bir tepki gösteremedi.

Her ne kadar CHP fonlu Tele1 “Özgür Özel'den "Biji Portikez" diyen Ferhat Encü'ye üstü kapalı gönderme” haberini yapsa da, Özgür Özel ne olayı anmış ne de bir kınaması olmuştur.  Tele1 aklınca hamamın namusunu kurtarmaya çalışmaktadır. 

 

Oysa Özgür Özel daha önce de, PKK’nın siyasi uzantısı DEM ile açıktan ittifak yaptığı halde toplumu kandırmak için “İttifakımızın adı Türkiye ittifakıdır. Türkiye ittifakı renklerini ellerinizdeki ay yıldızlı al bayraktan alır. Türkiye ittifakı, milli takım kazanınca kim seviniyorsa onlarla birliktedir. Türkiye ittifakı, filenin sultanları şampiyon olunca onlarla birlikte ağlayanların, onlarla birlikte gülenlerin, Türkiye’yi sevenleri ittifakıdır. Bizim ittifakımızda korkmak yok, korkutmak yok. Bizim ittifakımızda kötü söz yok. Bizim ittifakımız Türkiye’yi kucaklayan ittifaktır” şeklinde kendi partisiyle uyumsuz cümleler kuruyordu. Türkiye’yi bölmek isteyen terör örgütü PKK’nın siyasi partileriyle ittifak kur, onun adını da dalga geçiyor gibi “Türkiye ittifakı” koy… Son konuşmasında da bunu yapmıştır.

Özgür Özel, “Türkiye ittifakı, milli takım kazanınca kim seviniyorsa onlarla birliktedir” diyorsun ama Türkiye karşısında kim varsa onu tutan PKK’nın peydahlama siyasetçilerine sahip çıkan da onların hainliklerine susan da sensin!

Terör örgütü PKK’nın kamplarında eğitim almış, teröristbaşı Öcalan’ın fotoğrafı olan tişörtü giyerek eylem yapmış şeytan suratlı Ferhat Encu, Türkiye karşısında elbette kim varsa onu tutacaktır. Onun adına olması gereken davranış zaten budur. ABD’den silah yardımı alan, Türk askerini, polisini şehit eden, Türk bayrağını yakan, Atatürk heykellerini yıkan, İstiklal Marşı’na düşmanlık yapan terör örgütü PKK’nın mensubu olan Ferhat Encu gibi bir alçaktan ne bekliyorsunuz? Eline Türk bayrağını alıp sevinçte, hüzünde dalgalandırmasını mı? “Kırmızı- Beyaz, Türkiye, Türkiye, Türkiye” diye slogan atmasını mı?

Ferhat Encu denen alçak, şaşırtan skandal bir hareket falan yapmadı. Bölücü, vatan haini, terörist, satılmış olmanın gereği neyse onu yaptı.

Asıl skandal, Ferhat Encu gibi alçakların TBMM’de milletvekili olabilmesidir. Türk devletinden hala milletvekili emekli maaşı almaya devam etmesidir. Üstelik böyle PKK’lı alçaklara, Atatürk’ün kurduğu ve miras bıraktığı CHP’nin günümüz yöneticilerinin sahip çıkmasıdır. Bundan öte skandal olabilir mi?

Türkiye bir ülkeyle savaşa girse, düşmanın safından Türk milletine kurşun atacak olanların, Türkiye karşısında Portekiz’i tutması tüm bu hainliklerin en masum hareketi olarak kalacaktır. Türkiye bir savaşa girmediği halde ülkemiz üzerinde hesap yapan, Türk milletine yıllardır kurşun sıkan, on binlerce kişiyi öldüren emperyalistlerin kuklası bu alçaklarla olan tek derdimiz sadece bunların Portekiz’i tutması mı?

PKK’lılar Van’da, Hakkâri’de ortalığı yakıp yıkarken, PKK’ya desteğe giden CHP’liler gerçeği ortada iken PKK’lı bir alçak Portekiz’i tutsa ne, tutmasa ne?

“Türkiye ittifakı” maskesiyle Ferhat Encu gibi zihniyetlerle iş birliği yapanlara, daha 5 ay önce mahkemede “Mensup olduğunuz Türk devleti, bizim anavatanımız Kürdistan’ı işgal etmiştir” diye PKK’lı Demirtaş ile kol kola yürüyenlere, cezaevinde onu ziyaret etmeye hazırlananlara yani CHP’lilere hala “Niçin Ferhat Encu’ler gibi alçaklar karşısında susuyorsunuz?” sorusunu yöneltmek gerçekten zaman kaybıdır. Zaten CHP’liler ve PKK’lılar fikren/ruhen bir birliktelik içindedir.

PKK’lı Ferhat Encu, Türk polisinden tokat yediğinde anında ona sahip çıkan, ama onun Türkiye karşısında Portekiz’i tutmasına susarak süt dökmüş kedi profiline dönüşenler, bu ülkede her ihanetin ve hainin güvencesi haline gelmiştir. CHP DEM’e, DEM CHP’ye güveniyor.

Türkiye’de son bir haftada öldürülen 11 terörist leşine baktığımızda, güvendikleri dağlarda teröristlerin başına bomba yağdığını görüyoruz. CHP ve ortağı DEM’in acısını anlayabiliyoruz. Irak ve Suriye sınırı ötesinde terörle mücadeleye karşı çıkıp tezkereye “Hayır” diyebiliyorlar ama Türkiye sınırları içinde kullandıkları tezkere oyu olmuyor. Bu durumda eminim acılarını ikiye katlıyor.

Haydi DEM’in işbirlikçisi Özgür Özel! 

Ferhat Encu’den sonra sana yakışan Portekiz forması giyip, "Bijî Portîkez” sloganları atmaktır. Hatta önümüzde Türkiye-Çekya maçı var, o maçı Ferhat Encu ile Çekya’ya destek vererek izleyebilirsiniz. O yüzden geç bu “Kırmızı-Beyaz Türkiye” hikâyelerini…

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *