06 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

Halk TV mi, hain TV mi?

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
Halk TV mi, hain TV mi?

Adı Halk olsa da elbette yaptığı yayınlarla o bir Hain TV olarak anılmayı hak ediyor. Merhum Deniz Baykal tarafından kurulan ve onun bir dönemde Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığı Halk TV, gün geçtikçe Hain TV olma sıfatını kazandı. İngiltere’de yaşayan iş adamı Cafer Mahiroğlu’na satıldıktan sonra bu televizyon kanalı resmen Türk milletinin milli ve manevi değerlerine düşmanlık yapanların karargâhına döndü. Halk TV’nin en büyük özelliği terör örgütü PKK’ya hizmet eden yazara, yorumcuya, sanatçıya, siyasetçiye, partiye zerre toz kondurmadan savunmalarıdır. PKK’nın kendi yayın organları bile, Halk TV kadar bunu yapamıyorlar. Başta Özgür Özel ve CHP’lilerin yayınlarına çıktığı PKK’nın televizyon kanalı Medya Haber ile CHP fonlu Halk TV’yi kıyaslayın emin olun bu farkı çok net görürsünüz. Halk TV’yi PKK kanalı Medya Haber’den ayıran tek özellik, tüm bunları Atatürk maskesiyle yapmasıdır. Halk Tv internet sitesi, TSK'nın terör örgütü PKK'ya yaptığı operasyonu "Genelkurmay'dan PKK'ya hain operasyon" başlığı ile duyuran bir kanaldır. Kime ne anlatıyoruz ki?

Geçtiğimiz ay PKK’ya yardım ve yataklık yapan siyasetçilerin yargılandığı Kobani davası vardı. O davada birçok HDP’li ceza aldı. Tam o sırada Halk TV’nin canlı yayında Ekrem Açıkel vardı.  Atatürk, Cumhuriyet edebiyatlarını, nutuklarını ekranlardan sık sık dinlediğimiz Ekrem Açıkel, “PKK’lılar ceza aldı” diye neredeyse salya-sümük ağlayacaktı. Demokrasi, özgürlük nutukları atıyordu. Sadece tombik Ekrem mi? Elbette onunla bitmiyor. Halk TV’nin tamamı başta Selahattin Demirtaş olmak üzere tüm PKK’lılara sahip çıkmaktadır. Halk TV’de program yapanların hepsi sabahtan akşama kadar, adalet, hukuk, demokrasi, özgürlük nutukları atarak kendilerinden olmayan herkesi hedef haline getiriyorlar. Fakat onbinlerce kişiyi öldürmüş terör örgütü PKK’nın mensuplarına da adeta kahraman muamelesi yapıyorlar. PKK’ya yardım ve yataklıktan dolayı kayyum atanan, hapis cezası alan DEM’li belediye başkanlarına, “PKK sizi tükürüğüyle boğar” diyen Van’daki PKK’lı alçağa da mazbatası verilmiyor diye ağlayan yine bunlardı. 

Halk TV kadrosu içinde oylama yapın başta PKK’lı Demirtaş olmak üzere cezaevindeki tüm HD(P)KK’lıların serbest bırakılmasını isteyecektir. Hadi sorun, İsmail Saymaz’a, Barış Pehlivan’a, Barış Terkoğlu’na, Timur Soykan’a, İbrahim Kahveci’ye, Murat Ağırel’e, Gözde Şeker’e, Ekrem Açıkel’e, Ayşenur Arslan’a, İsmail Küçükkaya’ya, Şirin Payzın’a, Emin Çapa’ya ve diğerlerine sorun, alacağınız cevaplar demokrasi adı altında teröriste özgürlük naraları atmak olacaktır. Bunların tamamı, terör örgütü PKK ile alakalı olan hiç kimseye zerre laf söyletmemektedir.

Bunların ismini toplu yazınca da dikkat çekmek için “Bizi hedef gösteriyorlar” diye de aklınıza gelebilecek her türlü çirkefliği yapıyorlar. Yaptığınız hainlikleri yazmayalım mı? Hainliği yaparken çok cesaretli olup da adınız, fotonuz yayınlanınca mı korkuyorsunuz?

Sizler, ekranlara fotolar koyup şemalar oluşturup, suçsuz-günahsız birçok insanı çeşitli olaylarda hedef göstermediniz mi? Kaldı ki, bizlerin hangi konuda sizleri yazdığımız gayet açık ve nettir. PKK aşkınız bunların başında geliyor.

Geçtiğimiz günlerde de MHP ve Ülkücü düşmanlığıyla son aylarda popüler olan Halk TV programcısı Gözde Şeker isimli bayan da iştahla, zevkle PKK’lı Selahattin Demirtaş’ın çıkardığı son kitabını tanıyordu. Bu kadın aylardır ekranlardan Ülkücü Hareketi hedef alarak hukuk, adalet, demokrasi dersleri vermeye çalışıyor; şiddet üzerine nutuklar atıyordu. Tepki gösterenleri de ciyak ciyak işaretliyor ve “tehdit ediliyorum” çığırtkanlığı yaparak mağduru oynuyordu.

Ama “PKK’lı gençlerin ölüsüne de dirisine de sahip çıkacağız”, “PKK’lıların cenaze törenine gitmeyen, halkın acısını paylaşmayan HDP vekillerine soruşturma açacağım”, “Türk devleti anavatanım Kürdistan’da işgalcidir”, “Başkan Apo’nun heykelini dikeceğiz”, “Hendek kazanların alnından değil, ellerinden öpüyoruz”, diyen PKK’lı Demirtaş’ın kitabını canlı yayında tanıtırken neredeyse ağzının suyu akıyordu. 

Şeker’im senin şiddet karşıtlığın herhalde PKK’lı teröristleri azmettirerek Hendek ve Kobani olaylarında yüzlerce kişiyi PKK’lı teröristleri azmettirerek öldürtten PKK’lı Demirtaş gibilere ve onbinlerce kişiyi öldüren terör örgütü PKK’nın mensuplarını kapsamıyor. 

“Biz PKK'yı silahlı halk hareketi olarak tanımlıyoruz. 1990'dan bu yana kurulmuş hiçbir partimiz PKK'yı terör örgütü olarak tanımlamadı” diyen PKK’lı Demirtaş sizin için neden bu kadar itibarlı?

Halk TV’nin yayınlarında PKK’lılar kahraman ve itibarlı; Ülkücüler ise her konuda suçlu! Halk TV işte bu yüzden Hain TV’dir. PKK’lılar için ağıt yakan ama söz konusu Ülkücüler olunca kin ve nefret kusan Halk TV’ye bu sıfattan başka ne verilebilir?

Halk TV’de PKK’lılara ağıtlar yakarak, onları kahraman gibi sunarak Atatürk ve Cumhuriyet maskesi takan kim varsa alçaktır. Halk TV’nin özeti de budur.

 

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 2 ay önce
Sayın Çiçek dün gece twitter'da sizin bu yazınızı alıntılayarak adı halk kendi hain tv diye retweet ettim. Yazınızın altına imzamı atıyorum...
BEĞENME
0
CEVAPLA
Z
Ziyaretçi 2 ay önce
Aynen katılıyorum Yıldıray kardeş.
BEĞENME
0
CEVAPLA