05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

“Türkiyem” şarkısını işkence gören zaten Türk milletinin düşmanıdır

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
“Türkiyem” şarkısını işkence gören zaten Türk milletinin düşmanıdır

Türkiye’nin dağlarında nefes alamayan, Irak ve Suriye’de Türk devletinin kararlı mücadelesi karşısında köşeye sıkışmış terör örgütü PKK; Türkiye’de tasmaladığı DEM’i Türk devletini meşgul etmek için Pitbull köpeği gibi ortalığa saldı. Bir bakıyorsunuz Kürtçe dilini istismar ederek yaya geçitlerine Kürtçe uyarı yazıları yazıyorlar, bir bakıyorsunuz düğünlerde ve olur olmaz yerlerde PKK lehine atılan sloganlar eşliğinde halay çekiyorlar. Müdahale edilince de “Kürtlere baskı, zulüm, işkence, asimile etme” diye ortalığı ayağa kaldırıyorlar. Silahını ABD’den alan Kürt düşmanı bir terör örgütü lehine slogan atıp, faturasını da Kürtler üzerinden çıkarıyor şeref yoksunları… PKK lehine slogan atmanın etnik imtiyazı mı olur? Değil Kürt, eğer Türk, Laz, Çerkez kökenli biri de PKK lehine slogan atıyorsa o da şeref yoksunudur.

PKK’lı teröristler ve teröristbaşı Öcalan lehine slogan atan şeytanın çocukları, bölücü propaganda halayını sosyal medyada yayınladıktan sonra gözaltına alınmıştı. Onlar emniyete götürülürken otobüste ise değerli sanatçımız Mustafa Yıldızdoğan’ın adeta milli sembol haline gelen “Türkiyem” isimli eseri çalınmıştı.

PKK’lılar ve onlara sahip çıkanlar, polisin “Türkiyem” şarkısını dinletmesini işkence yöntemi olarak değerlendiriyor. Zaten “Türkiyem” şarkısına düşmanca bakan, bu şarkıdan rahatsız olan kim varsa Türk milletinin düşmanıdır.

Şu sözlerden kansız ve soysuz dışında kim rahatsız olabilir? 

“Baş koymuşum Türkiye′min yoluna
Düzlüğüne yokuşuna ölürüm
Asırlardır kır atımı suladım

Irmağının akışına ölürüm Türkiye'm
Ölürüm Türkiye′m, ölürüm Türkiye'm
Hey”

Kaldı ki bu alçakların meselesi sadece “Halay” olmuş olsaydı, yine “Türkiyem” şarkısı içinde şu sözlere rağmen bu şarkıdan rahatsız olurlar mıydı?

“Düğünüm, derneğim, halayım, barım
Toprağım, ekmeğim, namusum, arım
Kilimlerde çizgi çizgi efkârım

Heybelerin nakışına ölürüm Türkiye′m
Ölürüm Türkiye′m, ölürüm Türkiye'm
Hey”

Devletin adı “Türkiye” ve sen bu topraklarda yaşayacaksın ama “Türkiyem” şarkısından rahatsız olacaksın. Bu “Ben direkt bölücüyüm, Türk milletinin birliğine, beraberliğine düşmanım” demektir.

PKK’nın siyasi uzantısı DEM’in sözde Milletvekili Ceylan Akça, "Siz halay çeken kişiyi gözaltına alıyorsunuz. Sonra bir işkence biçimi olduğu konusunda hemfikir olduğumuz bir şarkıyı dinletiyorsunuz." demiş… Onbinlerce askerimizi, polisimizi şehit eden, masum vatandaşlarımızı öldüren terör örgütü PKK’nın yaltakçısına bak hele… “Türkiyem” şarkısının işkence biçimi olduğuna herkes hemfikirmiş…! Kim adına konuşuyorsun PKK yaltakçısı?

Hadi PKK DEM’liklerinin “Türkiyem” şarkısı hakkında besmele duymuş şeytan olmasını anlıyoruz da AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun “Türkiyem” şarkısı hakkındaki “Ancak hukuk çerçevesinde müdahale ederken polis otosunda ‘Ölürüm Türkiyem’ müziği çalıp yeni bir karşı milliyetçilik veya toplumu geren, rahatsız eden birtakım uygulamalardan da yetkililerin, devlet görevlilerin de kaçınması lazım.” sözleri yakışık almamıştır.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Ölürüm Türkiyem’i dinlerken içim kıpır kıpır oluyor” derken, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun Türkiyem şarkısını etnik ayrımcılık gibi sunmasının mantıklı, vicdanlı izahı yoktur.

Teröristbaşı Öcalan ve PKK’lı teröristler için halay çeken it sürüsüne, Türkiyem dinletsen ne, dinletmesen ne! Ama sözleri ortada olan, Türk milletinin birliğine, beraberliğine, ortak kültürüne vurgu yapan “Türkiyem” şarkısı asla ayrışma aracı olarak görülemez ve gösterilemez. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’na tavsiyem “Türkiyem” şarkısının Kürtçe ile söylenmiş versiyonu var, onu muhakkak dinlesin…

Terör örgütü PKK’nın ve onun yaltakçısı DEM’in yarattığı atmosfer tuzağına kimse düşmemelidir. Türk milletini bölüp parçalamak isteyenler, etnik fitne çıkarmak için her yolu denemektedir. Bu alçaklar; Türk bayrağını, İstiklal Marşını, Atatürk’ü, askerimizi, polisimizi, Türk ile Kürt’ün kardeşliğini mi seviyor ki, Türkiyem şarkısına yaptıkları düşmanlıklarına gerekçe bulmaya çalışıyoruz.

PKK’lı hainlerin amacı, niyeti bellidir.

Eğer Türk-Kürt hepimiz “Baş koymuşum Türkiye′min yoluna” diye haykırırsak bu alçaklar etnik fitne senaryoları altında can çekişecek ve nefessiz kalacaktır.


 

 

Yorumlar
O
Osman örnek 2 ay önce
Ağzına sağlık değerli kardeşim. Bizler TURAN ülkümüz ün peşinde, liderimiz DEVLET BEY in yanında şerefli TÜRK MİLLİYETÇİLERİ YİZ. köpekler bize vız gelir.
BEĞENME
0
CEVAPLA