05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

Hüseyin Çelik’in fitneleri ve DEM’lenen ihaneti

YAYINLAMA: | GÜNCELLEME:
Hüseyin Çelik’in fitneleri ve DEM’lenen ihaneti

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin 14 yıl önce “Hüseyin Çelik Türk düşmanıdır. İnkârcıdır, iftiracıdır, nankördür” şeklinde tarif ettiği bir şahıstır.

Hüseyin Çelik’in sicili, bu tarife uyan birçok eylem ve söylemle doludur.

Hüseyin Çelik, Türk’e düşman olduğu için doğal olarak Türk’ün ve Türklüğün özünü korumaya çalışan MHP’ye de düşmandır.

14 yıl önce "Özel Harekât Timleri içinde çok yanlış adamlar vardı. Bıyıkları aşağıya doğru sarkık, tipik MHP militanı görüntüsü veren insanlar vardı.” derken bunu çok net göstermişti. Zaten MHP Lideri Devlet Bahçeli’de bu sözler sonrası Hüseyin Çelik’e haddini bildirmişti.

“PKK bomba patlattı diye, bir yeri bastı diye, birkaç Mehmet'i şehit etti diye örgütün her gün Türkiye'nin gündemini oluşturmasına müsaade etmemeliyiz. Bizim hassasiyetimiz budur.” diyerek terör örgütü PKK’nın saldırılarını ve bu topraklar için şehit olan askerlerimizi basite alacak kadar Türk milletinin değerlerine uzak olan Hüseyin Çelik, kafayı MHP ile bozmuş birisidir.

AK Parti saflarından paketlendiği günden beri, kapı kapı geziyor, televizyonlara çıkıyor, gazetelere röportaj veriyor ve sürekli AK Parti’nin, MHP ile Cumhur ittifakı kurmasına karşı olduğunu anlatıyor.

Geçen günlerde de KRT’ye çıkarak "Ben başından beri AK Parti'nin MHP ile olan ittifakına karşı olan birisiyim ve bunu vahim buluyorum. AK Parti MHP'nin esiri olmuş durumda şu anda. Bunu kesinlikle tasvip etmiyorum ve her vesile hem dost meclisinde hem de muhataplarımda konuştuğum zaman bunu çok açık söylüyorum" sözleriyle bu halini bir kez daha tescilledi.

Hüseyin Çelik, ayrıca terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM’in elinde bulunan belediyeler tarafından Kürtçe istismarı için yaya geçitlerine Kürtçe uyarı sözlerinin yazılmasını ve bunun devlet kurumları tarafından silinmesini de MHP’ye bağlayarak saçmalama da nirvanaya yükseltmiştir.

Diyor ki; "Bu da MHP ortaklığının bir sonucudur. Böyle bir şey olabilir mi Allah aşkına! Osmanlı devleti dağıldı. Türklere ihanet etmeyen tek Müslüman kavim Kürtlerdir. Kürtler 1. Dünya Savaşı boyunca Türklerle beraber oldular. İstiklal savaşında da birlikteydiler.

***

Defalarca “Anayasaya sadakatten ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine ant içerim.” içerikli milletvekili yeminini eden ve bu ülkede Milli Eğitim Bakanlığı yapan adamın olaylara bakışına, zekâ düzeyine bakar mısınız?

Zekâsı daha şunu idrak edemiyor? O yollara yazıları yazan kim, kime hizmet ediyorlar?

Terör örgütü PKK’ya açıktan hizmet eden DEM’in Kürtçe istismarı üzerinden bölücülük yaptığını anlamayan, resmi dilimiz Türkçe’nin sağladığı birliği ve beraberliği ortadan kaldırmaya çalıştığını göremeyen birisi gerçekten bu ülkede nasıl Milli Eğitim Bakanlığı yaptı? 

Yerel seçimlerden hemen sonra terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM’in kazandığı belediyelerde Türk bayrağına, Atatürk’e, İstiklal Marşı’na, Türkçe’ye yönelik yaptığı alçaklıklara karşı bu Hüseyin Çelik ismindeki Milli Eğitim Bakanı eskisi ne tepki göstermişti?

Bu yaşananlara tepki gösteremiyor fakat PKK DEM’liğinin bölücülük argümanlarını güçlendirmek için ortaya koyduğu davranışlara meşruluk kazandırmaya çalışıyor. Bunu yaparken de sanki Kürtlere karşı bir düşmanlık yapılıyor gibi sunum yapıyor. Klasik Hüseyin Çelik işte…

Bu ülkede Milli Eğitim Bakanlığı yapmış bir adam DEM gibi PKK’nın siyasi uzantılarına değil de MHP’ye kin ve nefret besliyorsa, bu adamın Milli Eğitim Bakanlığı yaptığı yıllar ülke adına kayıp yıllar ve ülkeye birçok ihanetin gerçekleştiği bir dönem olmuştur. Hüseyin Çelik’in o dönem altına imza attığı her karar, yaptığı kadrolaşma mercek altına alınmalıdır.

Türk düşmanlığını bu derece açık eden Hüseyin Çelik, Türk milletini etnik fitne propagandalarıyla ve terör örgütüne yaptığı yardım ve yataklıkla bölmeye çalışan DEM gibi partilerle aynı zihniyette olduğunu defalarca göstermiştir. Türk devletinin Anayasa’da değişmez madde olarak yer alan resmi dilimiz Türkçe’yi korumasına yönelik adımlarını “Kürtçe yazıların silinmesini cinnet hali olarak değerlendiriyorum” diyen Hüseyin Çelik, bir taraftan DEM ile aynı zihniyette olduğunu gösteriyor, diğer yandan da kendisinin AK Parti bünyesinde yer bulamayışının intikamını Cumhur ittifakı içine fitne salmakla tatmin ediyor.

Onun “AK Parti MHP'nin esiri olmuş durumda şu anda.” cümlesiyle AK Parti’yi tahrik etme çabası bunun en bariz örneğidir. Sağdaki-soldaki konuşmalarında Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP’ye verdiğini söyleyen Hüseyin Çelik’e “AK Partili Hüseyin Çelik” diye sıfat vererek, onun fitnelerini yaymanın bir mantığı yoktur. Hüseyin Çelik DEM’de siyaset yapacak bir zihniyet sahibidir. CHP ile kurduğu bağ, DEM’e giderse emin olun daha da güçlenecektir.

Zamanında “Cemaat devlete sızmış, buna kargalar bile güler” açıklaması yaparak vizyonsuzluğunu gösteren Hüseyin Çelik sana tavsiyemiz, sen siyasi yorum yapmayı bırak bence… Şu an asıl sen kargaları güldürüyorsun.

 

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 1 ay önce
Hüseyin Çelik tescilli Türk düşmanıdır. İnkarcıdır.
BEĞENME
0
CEVAPLA