05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

Şehidimizin olduğu gün DEM’lenmek!

YAYINLAMA:
Şehidimizin olduğu gün DEM’lenmek!

Tuncer Bakırhan kim?

Siirt Belediye Başkanı iken “PKK/KCK silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla görevden alınan ve bu suçun ispatıyla hapis yatıp çıkan bir PKK’lıdır.

Türkiye’nin hukuk düzeninde nasıl bir boşluk varsa bu suçtan hapis yatmış bir PKK’lı, şu an PKK’nın siyasi uzantısı DEM’in Eş başkanlığı görevini yapmaktadır. DEM’in varlığı bile anayasaya aykırı iken kime ne anlatacaksın ki?

Tuncer Bakırhan, Irak’ın kuzeyinde 12 şehit verdiğimiz terör örgütü PKK’nın saldırısı esnasında, askerlerimiz tarafından öldürülen PKK'lı teröristlerin adını teker teker sayıp "Biz onların sesi soluğu olmaya devam edeceğiz" diyen bir haindir.

Sadece bu alçak sözü mü var onun sicilinde?

DEM Eşbaşkanı iken bu ve bunun gibi benzer birçok alçak söze imza atmış birisidir:

“Özgürlüğün reçetesi olan Sayın Öcalan’ın deklarasyonunun arkasındayız.”

“Kürt sorunu ve Öcalan'a yönelik tecrit devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da huzur bulmayacak.”

“Eğer gerçek bir normalleşme istiyorsanız sayın Öcalan'a uygulanan mutlak tecride son verin”

 “Sayın Öcalan şahsında demokratik çözüm, barış umudu ve toplum tecrit altındadır. İmralı'da mutlak tecrit vardır.”

“Türkiye’de çözümde yıllarca ısrar eden Sayın Öcalan’a kulak verilmeli ve oturulup konuşulmalıdır.” 

“Şeyh Said’i idam sehpasına götürenler Öcalan’a tecrit uyguluyor”

“Sayın Öcalan’a özgürlük ve üzerindeki tecritin kaldırılması için 1-15 Şubat tarihleri arasında bir yürüyüş gerçekleştirilecektir. Biz de DEM Partisi genel merkezi olarak bu yürüyüşü destekliyoruz.”

CHP’li yöneticiler, işte böyle azılı PKK’lı biri ile şahsi dostluklar kuruyor, onun başında olduğu bölücü DEM ile siyasi iş birliği ve ittifak yapmaktan imtina etmiyor.

CHP’nin mevcut genel başkanı Özgür Özel, Ankara’da şehidimizin cenaze töreninden çıkar çıkmaz o şehidimizin katili PKK’ya hizmet eden DEM’in Genel Merkezi’ne gidip el pençe divan duruşuyla poz vermişti.

Dün de Pençe-Kilit bölgesinde açılan taciz ateşi sonucu Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp’i şehit verdik. Ne görelim, o günde Allah’tan korkmaz, kuldan utanmaz yapısıyla tanıdığımız eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taziye bahanesiyle DEM Genel Merkezi’ne PKK’lı Tuncer Bakırhan ile görüşmeye gitmiş…

Allah’tan korkmaz Kılıçdaroğlu!

Ayağına kadar gidip, şapır şupur öptüğün, sarıldığın ve poz verdiğin PKK’lı Tuncer Bakırhan; Irak’ın kuzeyinde 12 askerimizi şehit eden PKK’lı teröristler için "Biz onların sesi soluğu olmaya devam edeceğiz" demişti ve hala kulaklarımızda çınlıyor. 12 şehidimizin kanı kurumadı daha…

PKK’lı Tuncer Bakırhan’ın annesi ölmüş de onun için ayağına ziyarete gidiyor. Şehitlerimizin anaları ise her gün evlatlarının acısından ölüp ölüp diriliyor. 

CHP’nin şu haline bakın ki, eski/yeni Genel Başkanları PKK’lı teröristlerin “sesi soluğu olacağız” diyen bu PKK’lının etrafında pervane gibi dönüyor. Şehitler, gaziler, onların anası hiç umurunda mı ki onların?

DEM’in %7-10 arası değişen oy oranını, siyasi hesaplarında nasıl kullanacaklarına bakıyorlar… Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu, bunlarda onun emanet ettiği CHP’yi şöyle-böyle ele geçirip Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmaya çalışanlara peşkeş çekiyorlar… Herkesten önce DEM’in kapatılmasını Atatürk’ün kurduğu partiyi yönetenler haykırmalı iken, bunlar DEM’in kapatılmasına dair tek kelime edenlere saldırıyor. Şu an ellerinde fırsat olsa cezaevindeki tüm PKK’lı teröristleri çıkaracaklar… Yüzlerce kişinin azmettirici katili olan PKK’lı Selahattin Demirtaş’ın özgürlüğü için ortalığı yıkanların, bunu yapmaması mümkün mü?

Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel gibi şahıslarda zerre vatan sevgisi, şehitlerimize, gazilerimize saygı, onların ailelerine hürmet olsaydı; PKK’lı Tuncer Bakırhan gibi hainlerin ayağına hem de şehit verdiğimiz gün giderler miydi?

Bu ikilinin sicilinde sadece PKK’lı Tuncer Bakırhan samimiyeti yok ki…

Neler var neler… Böyle adamlar toplumda hala itibar görüyor. Bizi de bu kahrediyor.

Yanına siyasi çantacısı Ali Babacan’ı alıp şehidimizin olduğu gün PKK DEM’liğinde poz veren Kemal Kılıçdaroğlu CHP’yi tümden rayından çıkaran; Özgür Özel de o raydan çıkmış CHP’yi zihniyet olarak uçuruma doğru sürükleyen olarak tarihe geçmiştir.

CHP’nin kaderi çizgi film kılıklı adamların elinde heder olmak, Atatürk’ün ruhunu da ıstırap içinde bırakmak olmuştur.

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 1 ay önce
Atatürk'ün ruhunu herkes ızdırap içinde bıraktı. İki ayyaş lafının bedelini ödetmeyecek miyiz sanıyorlar ?
BEĞENME
0
CEVAPLA