05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

Sus artık Kılıçdaroğlu sus!

YAYINLAMA:
Sus artık Kılıçdaroğlu sus!

Ekrem İmamoğlu karşısında CHP Genel Başkanlık koltuğunu dahi koruyamayan CHP’nin devrik genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendini bilmeyen haliyle hala ortalıklarda görünmeye çalışıyor.

CHP Genel Başkanı olduktan ve o koltuğu kaybettikten sonra ortaya koyduğu tüm siyasi söylemleri eylemlerini, eylemleri söylemlerini bir türlü tutmayan Kemal Kılıçdaroğlu bu saatten sonra neyin hayalini kuruyor acaba?

Tekrar CHP Genel Başkanı mı olacak?

Tekrar Cumhurbaşkanı adayı mı olacak?

Gerçi “Delegeler gelmen lazım derse yeniden CHP Genel Başkanı olurum” diyerek niyetini ortaya koyuyor. 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurduğu hayaller elbette onu bağlar. Bizim “Niçin bu hayalleri kuruyorsun?” diyecek halimiz yok. CHP’nin başında ha Kemal, ha Özgür… Değişen bir şey yok… Ama bizi deli eden Kemal Kılıçdaroğlu’nun terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı partilerle ve onların yöneticileriyle hemhal olmuş hali ortada iken, hala utanmadan vatan, millet, bayrak edebiyatı yapabiliyor olmasıdır.

Geçtiğimiz gün Ekol Tv’de yine bu tutarsız halinden kesitler sunuyordu.

Dedi ki: Onların evlatları askerlik yapmadı, benim evladım gitti yaptı. Ama ben vatan hainiyim onlara göre.

Sanırsın oğlu sınır ötesi büyük terörle mücadele operasyonlarına katıldı. Oğlunun askerlik yapması, senin terör örgütü PKK’nın siyasi uzantıları BDP, HDP, Yeşil Sol, DEM gibi partilerle işbirliği ve ittifak yapmanı mı sağlıyor?

Daha 5 gün önce hem de Irak’ın kuzeyinde bir şehidimiz olduğu gün başsağlığı bahanesiyle DEM’e gitmedin mi?

Her köşeye sıkışanın kullandığı “DEM yasal parti” ayaklarını geç! PKK’ya yardım ve yataklıktan hakkında kapatılma davası açılsa yine ilk karşı çıkacak sensin. HDP’ye açılan davada gösterdiğin gibi… Ayağına gittiğin DEM Eşbaşkanı olan avarel geçtiğimiz yıl Irak’ın kuzeyinde 12 askerimizi şehit eden ve çatışmada leş haline getirilen PKK’lı teröristler için "Biz onların sesi soluğu olmaya devam edeceğiz" demedi mi?

Böyle vatan haini evlat doğurduğu için annesini sorgulaman gerekirken, onun ölen annesini bahane ederek böyle birinin ayağına kadar DEM’e gidip, öz kardeşin gibi sarılıp kucaklaştın…

Oğlun askerlik yapınca sana askerlerimizin katillerine hizmet edenlerle sarılıp kucaklaşma, onlarla işbirliği yapma kredisi mi çıkıyor?

Türk yargısı tarafından PKK’lı terörist olduğu tescillenen Selahattin Demirtaş’ın kardeşi Nurettin Demirtaş da Tokat’ta 15 ay askerlik yaptı. Şimdi Kandil’de PKK’lı teröristlere eğitim veriyor… 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra birçok büyük rütbeli asker yanyana dizilip tokat manyağı yapılmıştı, şimdi de hapislerde çürüyecek… Yani oğlunun askerlik yapmasından sonuç çıkarmaya çalışma, bunun bir faydası olmaz. Sen ne yapıyorsun, sen hangi noktada duruyorsun bize ondan bahset…

Hendek terör olaylarında, “Hendek kazanların ellerinden öpüyorum” diyerek PKK’lı teröristleri azmettirerek 793 askerimizi, polisimizi şehit ettiren PKK’lı Selahattin Demirtaş’a duyduğun siyasi aşk ortada iken, evladının askerlik yapmasını istismar etme!

Oğlunun askerliğini istismar ettiği gün, bir de PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ü “Eren iyi ki varsın… Sen benim bir yanımsın, kardeşin Berkin ise diğer yanım... Seni aramızdan koparan alçak terör örgütünü lanetliyorum” şeklinde istismar etmeye kalktı.

Peki, Eren Bülbül’ü şehit eden ve sonradan öldürülen PKK’lı teröristin cenaze törenine kimler katılmıştı? Kimler olacak? Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerel seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ittifak yaptığı ve her konuda işbirliği yaptığı HDP’nin milletvekilleri Musa Farisoğulları ve Remziye Tosun…

Kemal Kılıçdaroğlu, her zaman ki gibi kurt ile bir olup kuzuyu yiyen ve sonra oturup çobanla ağlayan bir siyasi ikiyüzlülük barındırıyor.

Ey Kılıçdaroğlu!

“Ben, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel’den intikamımı alacağım” diyorsan al. Tekrar CHP Genel Başkanı olacağım diyorsan ol.

Ama lütfen Atatürk, Cumhuriyet, şehit, vatanseverlik gibi kavramları kullanarak istismar cümleleri kurma… Neysen o ol… Ne olduğun zaten belli…

5 gün önce PKK’lı Tuncer Bakırhan ile DEM’den poz atıyorsan, bize ne senin oğlunun askerlik yapmasından, sanane şehit Eren Bülbül’den…

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *