05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

PKK’lı Meral’in fıkrası!

YAYINLAMA:
PKK’lı Meral’in fıkrası!

Sosyal medya üzerinden haberleri takip ederken Oda TV’nin “Günün fıkra haberi: DEM Parti'den silahları bırakın çağrısı... Konu: PKK değil” başlıklı haberi gözüme yansıdı. İçeriğini açtım baktım. Harbi başlığındaki gibi günün fıkrasıyla karşılaştım.

Alenen terör örgütü PKK’ya hizmet eden DEM Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş, "Bireysel silahlanmaya dair mevzuatta bir çalışma yapmamız lazım, bunu önlememiz lazım." açıklaması yapmış… 

PKK’ya hizmet eden Meral Danış Beştaş, desteklediği terör örgütü PKK’nın Amerika tarafından silahlanmasına dair çağrısı ne zaman olacak acaba merak konusu? Meral Danış Beştaş, bireysel silahlanmaya karşı ama konu terör örgütlerinin silahlanması olursa gönülden destekliyor.

"HEP'e destek vermeyen Kürdün tavuğuna kadar öldürün" ve "Otoritemizi kabul etmeyenlerin evdeki faresine kadar başını ezin, göçertin. O topraklarda tarafsız kimse olmaz, ya bizdendir ya da düşman" gibi vahşet çağrıları yaparak Kürt kökenli vatandaşlarımızın katledilmesi emri veren teröristbaşı Öcalan için TBMM’de “Abdullah Öcalan milyonların iradesidir, sayın demeye devam edeceğiz. Çünkü siyasi bir liderdir. Sayın Öcalan dünyaca ünlü yazarların da dediği gibi büyük bir yazar ve düşünürdür.” açıklamasını yapan Meral Danış Beştaş’ın bölücünün dediklerine bak hele? 

Fakat "Bireysel silahlanma” açıklamasına bakınca akıl sağlığında da ciddi sıkıntılar olduğu aşikar… Bu nasıl bir pişkinlik, bu nasıl bir yüzsüzlüktür ki, on binlerce insanı öldüren terör örgütüne mensup olacaksın ve üstelik örgütün terörist başlarına övgüler yağdıracaksın sonra da kalkıp bu tarz açıklama yapacaksın?

Anayasa maddelerine bağlı bir milletvekili "Bireysel silahlanma” üzerine toplumu ilgilendiren bir açıklama yapsa “Önemli bir meseleye değinmiş” denir ve takdir görür çünkü toplumda var olan şiddete meyilli öfke hali gerçek önemli bir konudur. Ülkede "Bireysel silahlanma” son zamanların en büyük tehlikesidir. En ufak bir ses, yükselen bir tartışma anında silahlar çekiliyor ve ölümle, yaralanmayla sonuçlanan hadiselere sebep oluyor. Gerçekten "Bireysel silahlanma”’nın önüne geçilmelidir. İl ve ilçelerde sürekli yol kontrolleri yapılarak kişilerin üzeri ve araçlarının içi aranmalıdır. Ruhsatsız silah sayısı gün geçtikçe artmakta... En azından ruhsatsız silahlarla yaşanabilecek olayların önüne geçilir ve birçok canın kurtulması sağlanır. Bu önemli bir konudur ama bunu silahlı terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık eden Meral Danış Beştaş’ın dile getireceği bir konu değildir. Çünkü onun gibi biri söylerse konunun ciddiyeti sulanır ve böyle günün fıkrası diye dalga geçilir.

Meral Danış Beştaş, bu açıklamayı yapmadan önce “On binlerce insanı öldürmüş ve insan öldürmeye devam eden terör örgütü PKK ile olan tüm bağlarımı bitiriyorum” demiş olsaydı, yapmış olduğu bu açıklamasına bir önem verilir, dalga geçilmezdi.

3 gün önce terör örgütü PKK, Şırnak’ta servis aracına saldırarak 2 işçiyi hayattan kopardı. "Bireysel silahlanma” açıklamaları yapan Meral Danış Beştaş, bu saldırıdan dolayı PKK denen ABD’nin tasmalısını lanetledi mi? Bu olaydan sonra onları silah bırakmaya, ABD’den silah yardımı almayı kesmeye davet etti mi? Bunları yapmamış birisi fıkranın ana karakteri olmaktadır.

Terör örgütü PKK’ya en ufak sempati duyan kim olursa olsun Türkiye’nin lanetlileridir. Meral Danış Beştaş daha büyük bağlılık duyduğuna göre onun lanetli hali daha geniştir.

Meral Danış Beştaş, teröristbaşı Öcalan güzellemeleri yaptığın günlerde sana o alçağın “Kürt kadınları pis kokar, soğuk ve biçimsizdirler” sözünü hatırlatmış, “Bir Kürt kadını isen bu aşağılamaya niye susuyorsun yoksa Ermeni misin üzerine alınmadın?” demiştim. Verebileceğin cevap var mı? 

Yahu sizin her şeyiniz mi tutarsız olur?

Bir tane akla, mantığa, vicdana sığan eyleminiz ve söyleminiz olmaz mı?

Sen bireysel silahlanma işini başkasına bırak da terör örgütü PKK’nın silahları bırakmasını iste… Gerçi terör örgütünde seni kim takar ki? Sen de sadece bir kuklasın, işte o kadar.

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 1 ay önce
Bireysel silahlanma kontrol altında tutulmalı ve ruhsatlı olarak bireysel silahlanma kolaylaştırılmalı. İşlenen suçların çok büyük bir bölümü ruhsatsız silahlar ile gerçekleşmektedir. Eğer Meral Danış Beştaş bireysel silahlanmadan rahatsız oluyorsa tek derdi silahın sadece kendi istedikleri grup veya gruplarda olmasını istediğindendir. Bu sebeple bireysel silahlanma kontrollü ve denetimli olarak olmalı. Ruhsatsız silahlanmanın önüne geçilmelidir.
BEĞENME
1
CEVAPLA
N
Nazim 1 ay önce
İradesini verdiği pkk taşması abd bağlı. Bunların inanılacak sözü olmaz.
BEĞENME
0
CEVAPLA