05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

Hacı Bektaş Veli’yi PKK’lılarla anma rezaleti!

YAYINLAMA:
Hacı Bektaş Veli’yi PKK’lılarla anma rezaleti!

Türk milleti olarak, bence en büyük meselemiz milli ve manevi değerlerimizin içinin yıllardır sistemli bir şekilde boşatılmasıdır.  Bu hal; kimi zaman siyasetçi, kimi zaman medya, kimi zaman sanatçı, kimi zaman yazar, kimi zaman sivil toplum kuruluşları eliyle gerçekleştiriliyor. Yaşadığımız sosyal çürümenin, kargaşanın, kaosun başlıca sebeplerinden birisi de budur. Hiçbir değerimizi kendi organik ölçülerinde korumuyoruz. Milli ve manevi değerlerine yabancılaşan, uzaklaşan, kültürü yanlış öğretilen bir nesil yaratma projesi ara vermeden devam ediyor. PKK’lı Tuncer Bakırhan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye’sinin hazırladığı "Hünkâr Hacı Bektaş Veli’nin Hakk’a Yürüyüşünün 753. Yıl Dönümü" anmasına davet edilmesi ve orada konuşturulması da bu projenin içinden bir kesittir. Sadece o değil, on binlerce insan öldürmüş terör örgütü PKK’nın siyasi uzantılarıyla ittifak ve işbirliği yapan Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel gibi isimlerin; Hz. Ali ve Hünkâr Hacı Bektaş Veli ile yan yana anılması bile büyük utanç olmalıdır.

Bu manzarayı yaratanlara yazıklar olsun. Hem de milyonlarca kez yazıklar olsun…

Hünkâr Hacı Bektaş Veli  “Kalleşler gelmesin meclisimize bizim erenlerle sohbetimiz var.” derken, siz Irak’ın kuzeyinde 12 askerimizi şehit eden ve çatışmada öldürülen PKK’lı teröristler için"Biz onların sesi soluğu olmaya devam edeceğiz" diyen PKK’lı Tuncer Bakırhan’ı böyle bir programa nasıl davet edersiniz? 

Hendek terör olaylarında 800’e yakın askerimizi, polisimizi şehit eden PKK’lı teröristleri “Hendek kazanların ellerinden öpüyorum” diyerek öven PKK’lı terörist Selahattin Demirtaş için Hacı Bektaş Veli’nin anma töreninde PKK’lı Tuncer Bakırhan’a “Sizlere cezaevinden Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın selamını getirdim. Onlar içeride ama yürekleri burada.” konuşması yaptırılıyor. Konuşmayı yaptığı kürsünün önünde de ne acıdır ki Hacı Bektaş Veli yazıyor. Türkmen, Müslüman ve Horasan Erenlerinden birisi olan Hacı Bektaş Veli gibi bir mübarek şahsiyetin adıyla program düzenliyorsun ve burayı ateizm felsefesiyle kurulmuş terör örgütü PKK’nın propaganda alanına çeviriyorsunuz. Bu manzarayı yaratan, aracı olan, organize eden kim varsa Allah onların belasını versin.

“Sanat ve Edebiyatta Kürt Aydınlanması” isimli kitabının 153. sayfasında “Yukarıda Tanrı olsaydı, beni yine yanlış yola sevk edecekti. Allah da Kürtler için değildir, Kürtleri şaşırtıyor. Kürtlerin Allah`ı da onları yanlış yola sevk ediyor. Bunun için ben kendi kendimin tanrısıyım.” diyen teröristbaşı Öcalan’ın kurduğu bir terör örgütüne hizmet eden ve onun özgürlüğü için “Sayın Öcalan’a özgürlük ve üzerindeki tecritin kaldırılması için 1-15 Şubat tarihleri arasında bir yürüyüş gerçekleştirilecektir. Biz de DEM Partisi genel merkezi olarak bu yürüyüşü destekliyoruz.” açıklamasını yapmış PKK’lı Tuncer Bakırhan, Horasan Ereni Hacı Bektaş Veli’nin adının geçtiği yerde kürsüden bölücü nutuklar atabiliyor. Bu imkanı kim sağlıyor? Kim olacak her milli değerin içini boşaltan, o değerleri kendi kokuşmuş zihniyetleriyle toplumdan uzaklaştırmaya çalışan CHP! 

Milli ve manevi her değerimize düşmanlık yapıp, sonra çıkıp “Atatürkçülük, Cumhuriyet” nutukları atarak, Atatürk’ü toplumda hangi konuma getiriyorlar görmüyor musunuz? Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmaya çalışan terör örgütü PKK’nın siyasi uzantılarıyla işbirliği ve ittifak yapıp, Atatürkçülük yapılabilir mi? Böyle bir mantıksızlık olur mu? Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel bu mantıksızlığın mimarı olduğu için, Tuncer Bakırhan gibi bir PKK’lıyı bile Hünkâr Hacı Bektaş Veli’yi anma programında konuşturdular.

İnsan, doğa, hayvan sevgisiyle özdeşleşmiş Hünkâr Hacı Bektaş Veli, onbinlerce insanı öldürmüş, Türkiye’nin birçok yerinde yaktığı ormanlarda binlerce hayvanı da diri diri yakarak öldürmüş terör örgütü PKK’nın hizmetkârlarıyla nasıl yan yana anılabilir? Ya da bunlarla işbirliği, ittifak yapan Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel gibi CHP’liler Hünkâr Hacı Bektaş Veli’yi ağzına nasıl alabilir? İnanın akıl alacak gibi değil…

Hünkâr Hacı Bektaş Veli’nin soyu belli, sopu belli, hayatı belli, yaşantısı belli, öğretileri belli… Ya siz kimsiniz de onu istismar ediyorsunuz?

Hünkâr Hacı Bektaş Veliİnsana saygı, Tanrıya saygıdır!” der, - “Sevgi ve acıma, insanlık; hiddet ve şehvet ise hayvanlık vasfıdır.” der, siz onbinlerce insanı öldüren, yaralayan terör örgütü PKK ile işbirliği yaparsınız.

Hünkâr Hacı Bektaş Veli “İri olalım, diri olalım, bir olalım!” der, siz ABD’den silah alıp, etnik fitne ile Türkiye’yi bölmeye çalışanlarla ittifak yaparsınız.

Hünkâr Hacı Bektaş VeliYolumuz ilim, irfan ve insanlık sevgisi üzerine kurulmuştur!” der, siz okul yakan, öğretmen, doktor şehit eden alçaklara hizmet edenlerle hemhal olursununuz.

CHP ve onun DEM’li ortağı elinizi, dilinizi Hz. Ali’den, Hünkâr Hacı Bektaş Veli’den uzak tutun… İslam alemine, dünyaya ışık yayan bu değerli şahsiyetlerle sizin zihniyetinizin, yaşantınızın, karakterinizin bir alakasının olması mümkün değildir. Terör örgütü PKK’ya hizmet edenlerle aynı noktada buluşanların,  “Herkesi affedin ama vatanınıza ihanet edenleri asla affetmeyin. “ diyen Hz. Ali üzerinden yaptığı bu istismar, iğrençlikten başka bir şey değildir.

Hünkâr Hacı Bektaş Veli’yi sahipleniyor gözükenler PKK’lı Tuncer Bakırhan gibiler, terör örgütü PKK’nın partisiyle ittifak yapan Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu gibi CHP’liler olunca, yeni yetişen çocuklar ve gençler Hünkâr Hacı Bektaş Veli gibi büyük bir manevi şahsiyeti sorgular hale gelmez mi?

Hz. Ali’yi, Hünkâr Hacı Bektaş Veli’yi özüyle, sözüyle hayatının ışığı olarak kabul edenler, artık bu değerli ve yolumuza ışık olan manevi şahsiyetlerin bölücüler, ateistler, soyu-sopu belirsizler tarafından istismar edilmesinin önüne geçmelidir. Artık içinizden biri de çıkıp  “Hünkâr Hacı Bektaş Veli’yi anma programında PKK’lıların ne işi var?” demelidir. Bu soru inanın bu istismarların önüne geçecek işaret fişeği olacaktır. Bakalım bunu diyecek ilk Alevi kim olacak?

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 1 ay önce
Şahane ve dosdoğru bir yazı...
BEĞENME
0
CEVAPLA