05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

DEM’in bölücü alçaklığında DEM’lenenler

YAYINLAMA:
DEM’in bölücü alçaklığında DEM’lenenler

Terör örgütü PKK’nın; HEP, ÖZEP, ÖZDEP, DEP, HADEP, DEHAP, DTP, BDP, HDP ve Yeşil Sol’dan sonra peydahladığı son partisi DEM’dir. Bugüne kadar kurulmuş bu terör partilerin tek özelliği İmralı-Kandil hattının çizdiği alanda hareket etmektir. Terör örgütü PKK’ya alan açmak, onların hedeflerini meşrulaştırmak, onları haklı göstermek için propagandalarını yapmak, TBMM ve belediye imkânlarını örgütsel desteğe dönüştürmek bu partileri kurmanın asıl gayesidir. HDP, Yeşil Sol ve DEM hariç diğerlerinin tamamı silahlı terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak, devletin bölünmez bütünlüğüne karşı eylemlerde odak olma suçlamasıyla Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılmıştır. HDP’nin hakkında kapatılma davası olduğu halde, her türlü delile rağmen Anayasa Mahkemesi oralı bile değildir. Yargıtay Başsavcılığı hakkında kapatılma davası olan HDP’ye verilecek hazine yardımına bloke konulması talebinde bulunmuş ama Anayasa Mahkemesi (AYM), bunu reddederek, PKK’nın bile Yeşil Sol’a geçerek işlevsiz kıldığı HDP’ye çok yüklü yardım edilmesini onaylamıştır. Seçimlere girmeyen HDP’ye 400 milyon 228 bin liralık hazine yardımı niye verilmiş ve bu para nerede kullanılmıştır?

Terör örgütü PKK, Yeşil Sol’u ara boşlukta tutarak yoluna kuklası DEM ile devam ediyor. DEM açıktan terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yapıyor. Daha HDP’yi bile kapatmaktan aciz Anayasa Mahkemesi’ne Yeşil Sol ve DEM ile ilgili niçin adım atmıyorsun demek ise Türkiye sevdalıları bize boşa kürek çekmek oluyor.

Yasalardaki boşluğu kullanarak yahut yasalar istismar edilerek terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık eden sözde partiler kuruluyor, bunlar açıktan her türlü melanet bölücülüğü, terör seviciliğini yapıyor, koskoca Türkiye’de ülkemizi, insanımızı hedef alan bu alçak duruma karşı MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’den başka kimse mücadele etmiyor yahut bir duruş sergilemiyor. Türkiye’nin ayıbı budur. En acı olan da Atatürk’ün kurduğu CHP, DEM’e can parçası gibi sahip çıkmasıdır.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün birçok kere yaptığı çağrısını yineleyerek şu çağrılarda bulunmuştur:

“Gelişmeler karşısında ilk önerim, 57 DEM milletvekilinin maaşının ve bu terör yuvasına ödenecek Hazine yardımının derhal kesilerek terörle mücadeleye ve şehit ailelerine aktarılmasıdır.

İkinci önerim, teröre yardım ve yataklık yapan, somut delillerle suçu sabit görülen sözde milletvekillerinin görüşülmeyi bekleyen dokunulmazlık dosyalarının karara bağlanarak bu haşaratların acilen mahkemeye çıkarılmasıdır.

Üçüncü önerim, yeni anayasa sürecinde, Anayasa Mahkemesi statüsünün, üye yapısının, yargılama usullerinin radikal şekilde ele alınarak yeniden yapılandırılması ya da bu mahkemenin kapatılmasıdır.

Dördüncü önerim de TBMM Genel Kurulu’nda anlam ve ahlaki bağlayıcılığını temelden kaybeden kürsü dokunulmazlığı sınırlarının yeni baştan çizilmesidir.”

***

 

Türkiye’de kansız, soysuz, şerefsiz, namussuz, terör sevici olmayan hangi kişi MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin bu çağrısına karşı çıkar? Alenen terör örgütü PKK’ya destek veren bu partilere niçin katlanılır? Başta CHP olmak üzere, DEM’i desteleyen kim varsa, hepsinin benimsediği demek ki, terör örgütü PKK’nın siyasi uzantıları gibi Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmek, parçalamaktır. Bunun için askerimizin, polisimizin şehit edilmesine, vatandaşlarımızın hayatını kaybetmesine göz yummaktır.

CHP’liler DEM’i savunmak için ihanet çukurunda debelendikçe debeleniyor üstelik bu haysiyetsizler silahlı terör örgütüne yardım ve yataklık etmenin Anayasa’da suç olduğunu bilmiyorlar mı?

Teröristbaşı Öcalan’ın “özgürlüğü için yürüyeceğiz” diyen DEM şerefsizliğini savunmak CHP’ye mi düşer?

Şehit askerlerimizin katili PKK’lı teröristler için “Anılarını sonsuza kadar yaşatacağız” diyen DEM alçaklığını savunmak, CHP’ye mi düşer?

“Atatürk, Türk bayrağı, İstiklal Marşı, Türkçe” düşmanlığı yapan DEM’e arka çıkmak, CHP’nin ne karşılığındaki misyonudur?

CHP, DEM’den önce MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye cevap vererek nasıl bir ihanet çukuruna düştüğünü göstermiştir. CHP’den sonra DEM de yazılı açıklama yapmış ve kendilerini “partimiz bu ülkede milyonlarca oy almış” diyerek savunmuş… 

Milyonlarca oy alınca terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yapma ruhsatı mı alıyorsunuz? 

DEM’in açıklaması içinde en acı olan da nedir biliyor musunuz?

Türkiye Cumhuriyeti’ni koruma noktasında görevini yapması gereken Anayasa Mahkemesi’ni PKK’nın siyasi uzantısı DEM, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye “Anayasa Mahkemesini kapatmayı, anayasal düzeni askıya aldırmayı önerecek kadar darbeci bir zihniyetin temsilcisi olan bu zat…” cevabını vererek savunmasıdır.

Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak isteyenlerin bu savunması, Anayasa Mahkemesi için utanç olmalıdır.

On binlerce insanı öldürmüş ve halen öldürmeye devam eden DEM’in “Bizler 90’lı yılların cinayet şebekelerine eyvallah etmedik, bugünkü çakma meydan okumalara da pabuç bırakmayız!” şeklindeki kanlı soytarılığı da dikkat çekicidir. Bunlar karakter kaybı yanında akıl kaybı da yaşıyor. 

Ulan DEM’li soytarılar! 

Hafızanızı mı kaybettiniz?

Siz, on binlerce insanı öldüren terör örgütü PKK’nın tasma takıp sürüklediği bir yaratıklar yığınısınız… 

Aynı sizden önceki partiler gibi!

Türk tarihi, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin milli duruşunu her daim altın harflerle anacaktır. CHP ve DEM’in de Türk milletine yaptığı alçaklıkları ise asla unutmayacaktır.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *