05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

Mazlumların kanıyla dalga geçen vicdansızlık

YAYINLAMA:
Mazlumların kanıyla dalga geçen vicdansızlık

Yaratık İsrail, vahşetlerine ara vermeden devam ediyor. Kör, sağır ve vicdansız dünya ise masum insanların, çocukların vahşice öldürülmesini duyarsız bir şekilde hala izliyor. Gazze’den gelen fotoğraflar, videolar ve haberler insanlık değerlerine sahip olan herkesi kahreden boyuttadır. Bu vahşetleri yapan İsrail’in insanlık değerleri üzerine yaratılmış olması mümkün değildir. Çünkü insan olan o masum çocukları öldüremez. Hem de ne öldürme adeta çocukları bin parçaya bölerek bu vahşeti gerçekleştiriyorlar. İsrail askerleri masumları öldürmeyi artık bir bilgisayar oyunu gibi görüyor ve bunu zevk halinde yaşadığına dair sosyal medya paylaşımları yapıyor. Aylardır süren İsrail vahşetleri karşısında yazılarımızla vahşet sürecini değerlendirmek ve yaşanan zulmü "Bir zulmü engelleyemiyorsanız, en azından onu herkese duyurun..." diyen Hz. Ali’nin bu ölçüsünde insanlığa duyurmak dışında elimizden maalesef bir şey gelmiyor. Bir de aralıksız Gazze’deki masumlar için ettiğimiz dualar elbette…

İslam dünyasının kendi evlatları üzerinde soykırım yapılırken tepkisiz kalmasının yanında Türkiye’deki bazı vicdansızların söylemleri ve eylemleri de bizi kahrediyor.

Meseleyi ırkçılık penceresinden “Bize ne ölen Filistinlilerden?” bakışıyla değerlendirip,  bir de ırkçılık adı altında İsrail’in vahşetlerini, planlarını destekleyen ruh hastaları var. 

“Madem ırkçısın ruh hastası, niye İsrail’i övüyorsun o halde?” sorusunu soracağımız tiplerdir bunlar…

Türkiye’nin büyük bir toprak bölümünü de Siyonist öğretilerle hazırladığı Vadedilmiş Topraklar haritasında gösteren İsrail’e nasıl destek olabiliyorsunuz? Nerde hani Türk ırkçlığı?

Tüm bu şahısların Ümit Özdağ taraftarı olması herhalde tesadüf değildir.

"Rabbim İsrail ordusuna güç kuvvet versin"  diyen kişi Ümit Özdağ’ın parti yöneticisiydi.

Gazze’de vahşetin başladığı günlerde İsrail ordusuna gönüllü olarak katılan Umay Akçay isimli şahıs, Ümit Özdağ’ın partisine sosyal medya üzerinden hizmet eden kişiydi. 

Geçtiğimiz günlerde de sosyal medyada  Ümit Özdağ ile fotoğrafı olan şahsın İsrail bayraklarıyla fotoğraflarına ve eline İsrail malı olan yahut İsrail’e maddi destek sağlayan içecekleri alıp “Filistinli kardeşlerimizin kanıda pek tatlı” yazması da bir başka iğrençlik olmuştur.

"Filistin davası Türk milletinin davası değildir. Filistin davası Filistinli Arapların davasıdır. Filistin davası nasıl İslam davası olsun?" diyen Ümit Özdağ’ın peşinden gidenden ne bekliyorsunuz ki? 

Meseleye insanlık, vicdan, merhamet, dindaşlık çerçevesinden ve maneviyat temelinden bakmayan, ABD ve İsrail’in bölgesel hedeflerine stratejik destek verenlerin durduğu yer elbette şaşırtıcı olmamalıdır.

Bölgede İsrail’in yaşam alanı genişletmek isteyen ABD’nin silahını verdiği terör örgütü YPG’ye yönelik Türk Ordusu’nun yaptığı Zeytin Dalı Operasyonunu “Afrin’i almak için ne verdiniz?” diyerek sulandırmaya, gölgelemeye çalışan Ümit Özdağ’ı unutmanız zaten mümkün değildir.

Ümit Özdağ ve oluşturduğu kadronun Türkiye’de sağlamaya çalıştığı atmosfer, bu vahşetler karşısında Türk milletinin bünyesinde oluşacak öfkenin, kinin, nefretin İsrail’e yönelmesini engellemektir. Onun için özenle bir propaganda taktiği uygulamaya çalışıyorlar. Zekâsını kullananlar ile vicdan ve merhamet sahipleri bunların oyununu görüyor ama bu manada zafiyet yaşayanlar bu oynanan oyunlara aldanıyor.

Hadi Filistinli mazlumların yanında değilsiniz diyelim, peki neden İsrail’in yanındasınız?

Taraftarlarınız niçin Gazze’deki mazlumlar için değil de, İsrail ordusu için dua ediyor?

Taraftarlarınız niçin Gazze’nin korunması için mücadele eden Hamas’a değil de, İsrail ordusuna gönüllü katılıyor?

 Taraftarlarınız neden Filistin bayrağı değil de, İsrail bayrağı sallıyor?

Taraftarlarınız neden “Siyonist kardeşlerimizin kanıda pek tatlı” demiyor da, “Filistinli kardeşlerimizin kanıda pek tatlı” diye Müslüman kanının tadını ölçüyor?

Madem ruh hastalığı ölçüsünde ırkçılık rolleri oynuyorsunuz, İsrail menfaatleri söz konusu olunca neden ırkçı olamıyorsunuz? Soru bu kadar basit. Hadi bu sorunun cevabını verin de durduğunuz Siyonist propaganda noktası daha da netleşsin…

On binlerce masum insan öldürülürken “Filistinli kardeşlerimizin kanıda pek tatlı” diyebilen vicdanı körelmiş, merhameti bitmiş, insanlığını kaybetmiş insan modelleri üretmek Ümit Özdağ’ın Zafer’i olmuştur. Gazzeli o çocuklar vahşice öldürülürken, zerre vicdanınız sızlamıyorsa bırak Müslüman olmayı, Türk olmayı, insan bile olamazsınız.

Türk milleti tarih boyunca mazlumun sesi, umudu ve beklenen yardım eli olmuşken, siz nasıl Türk’sünüz ki, bin parçaya ayrılmış mazlumların kanıyla dalga geçiyorsunuz?

 

Yorumlar
A
Abdülhaamit Karacai 1 ay önce
Maalesef Türk ismini tasiyan kripto CIA ve Mosad ajani bay özdag bu hiyanetinin hesabini bu dünyada vermeden öbür dünyada yeri kesin olarak Cehenneme göc etmemelidir,bu dönegin pesinden gidenlerden de bu dünyada mutlaka hesabe cekilmelidir.Bunun yöntemini hesabi soracak olanlar mutlaka biliyordur,vesselam.
BEĞENME
0
CEVAPLA