05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

Övgüye boğduğu adamlara bak!

YAYINLAMA:
Övgüye boğduğu adamlara bak!

“Osman Kavala sizde nasıl bir intiba bıraktı?” sorusunu sormuşlar, o da şu cevabı vermiş: 

“Çok dingin. Bu kadar süredir bir nevi beyhude tutukluluğunun içinde olan insan açısından çok aklı başında. Eğitimli insan olmanın farkı diye değerlendirdim. Medeni, aklı başında insan ve çok dingin bakıyor meselelere. İnancı yükselmiş bir şahsiyet gözledim.”

***

Ah Tuğrul Türkeş ah… Hangi hedef, hangi kazanç için düşersin bu hallere... Taşıdığın soyada, yüklendiğin sıfata yakışıyor mu?

Kendileri için “Demokrasi, özgürlük, hak, hukuk, adalet” peşinde koşan adamlar, Türkiye Cumhuriyeti üzerinde bu kavramları kaldırmak isteyenlerin, bu topraklarda en çok kullandığı adam değil mi?

Osman Kavala’yı ziyaret etmek için adeta kendini parçaladığın günlerde sana şu çağrıda bulunmuştum Tuğrul bey…

“Madem Adalet Bakanlığı ile adeta kavga ederek Osman Kavala ile görüşme iznini aldın. O halde görüşmede Osman Kavala’ya şunları sorabilir misin?

Osman Kavala’nın PKK’lı Sırrı Süreyya Önder aracılığıyla teröristbaşı Öcalan’a selam gönderipselamının karşılığını, “Kavala’ya sevgilerimi iletin” şeklinde almasındaki bu güçlü sevginin bağı nereden geldiğini?

Osman Kavala’nın, “Temas ve Diyalog Grubu” üyeliğine kabulünde direkt teröristbaşı Öcalan tarafından ismi belirlenen bir kişi olmasının sebebini?

Osman Kavala’nın; 2014 yılında Brüksel’de, 2017 yılında da Moskova’da terör örgütü PYD’nin Eş başkanı Asya Abdullah ve Salih Müslüm, PKK’lı Selahattin Demirtaş, Osman Baydemir, teröristbaşı Öcalan’ın yeğeni Dilek Öcalan, ABD Dışişleri Bakanlığı üst düzey strateji uzmanlarından Prof. Dr. Michael Gunter ve CIA’in sesi Michael Rubin gibilerle, teröristbaşı Öcalan’ın da mesajlarının okunduğu sözde Kürdistan’ı kurma toplantılarında moderatörlük yapmasının “işadamı” kimliğinin hangi sorumluluğunda olduğunu?

Osman Kavala’nın terör örgütü PKK’nın kapatılan televizyonu IMC TV’ye sık sık PKK propagandası yapmak için çıkmasını ve "PKK Türkiye'de kalmalı ve mücadele etmelidir” ve “Bazı durumlarda silahlı muhalefet hareketinin de siyaseti belirlemede önemli rolü oluyor” diyerek terör örgütü PKK’yı “Rasyonel siyaset yapma kapasitesine sahip bir örgüt” olarak neden tanımladığını?”

(KAVALA İLE DEĞİL, KÖPEĞİN VİLLY İLE İLGİLEN! /29 Temmuz 2024)

***

Çok eğitimli ve aklı başında gördüğün Osman Kavala’ya “Demokrasi, adalet, hukuk, insanlık düşmanı olan terör örgütü PKK’ya bu yakınlığının sebebi nedir?” diyebildin mi?

Bir başka röportajında eğer sorup cevabını aldıysan, onları Türk milletine anlatırsan, durduğun nokta ve çevirmeye çalıştığın dolaplar daha net anlaşılacaktır.

Tuğrul Bey, Osman Kavala’nın da dahil olduğu Gezi tutuklularını ziyaretini “Bir örgüt intibasını vermiyorlar.”  diye yorumlamışsın…  Osman Kavala’nın terör örgütü PKK ile canciğer olduğu her türlü yazılı/görsel belgeyle sabit iken, acaba onu terör örgütü PKK’nın dışında mı değerlendiriyorsun?

Diğer Gezi davasından tutuklu olanları pek tanımıyorum ama Can Atalay da Osman Kavala gibi PKK’ya yakın bir zihniyet… Can Atalay, terör örgütü PKK’nın elebaşlarından Murat Karayılan’ın “Türkiye Kobane’ye müdahale ederse Amed’e müdahale etmiş sayılır, biz de onlara müdahale ederiz! Türkiye’nin tümü bir savaş sahasına dönüşür” sözlerini sosyal medyada paylaşmış ve o süreçte PKK’nın stratejilerine propaganda desteği sağlamış birisidir. Zaten CHP-DEM ve kuyruklarının tamamı Osman Kavala, Can Atalay gibilere bu yüzden sahip çıkıyorlar çünkü bu isimleri kendilerinden görüyorlar. Peki, Tuğrul Türkeş bu isimleri niçin kendinden görüp, bu derece avukatlıklarına soyunuyor?

Tuğrul Türkeş, eğer onların avukatlığına açıktan soyunuyorsan, onların terör örgütü PKK ile ilişkisini sorgulayarak kamuoyunda gündem yaratmalısın yoksa her attığın adım eksik kalıyor. “Türkeş”soyadını taşıyarak, Osman Kavala, Can Atalay gibi terör örgütü PKK’ya yakınlığını gizlememiş kişilere sahip çıkma ayıbını düşünmeyen Tuğrul Türkeş, bari eksik kalan yönleri tamamlayarak onlara sahip çıksın…

Tuğrul Türkeş’in “Medeni, aklı başında, eğitimli insan” diye sahiplendiği kişilerin ömrü Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak isteyen terör örgütleriyle ilişki içinde geçtiyse, Tuğrul Türkeş’in soyadını Tuğrul Kavala/Atalay olarak değiştirmesi kendine daha çok yakışan olacaktır. Teröristbaşı Öcalan’ın “Sevgilerimi iletin” dediği Osman Kavala ile sevgi bağları yaşayan Tuğrul Türkeş’in “demokrasi, adalet” maskeli bu bataklığa niçin düştüğünü herkes çok merak ediyor. Tuğrul Türkeş bakalım bu merakı giderecek mi?

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *