05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram

CHP, sen PKK DEM’likli pozlarına hiç bakmıyor musun?

YAYINLAMA:
CHP, sen PKK DEM’likli pozlarına hiç bakmıyor musun?

"Bir yanına ittifak ortağını, öbür yanına da o ittifak ortağının yanıtlaması gereken çok sayıda soruyu ortaya atan HÜDA PAR'ın genel başkanını aldı. Yanlarına kuvvet komutanlarını koydu ve bir fotoğraf verdi; verdi ki yeni tartışmalar başlasın."

Bu cümleler on binlerce insanı öldürmüş, binlerce askerimizi, polisimizi şehit etmiş terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM ile her konuda iş birliği ve ittifak yapan, PKK’ya yardım ve yataklık yapan sözde siyasetçiye, sanatçıya, sivil toplum kuruluşuna, yazara, yorumcuya her daim sahip çıkan Özgür Özel’e ait…

Bu CHP’liler bir konu hakkında yorum yapabilmek için durdukları noktanın temiz mi kirli olduğuna dair etraflarına bakmayı bir türlü öğrenemedi. Kapkara bir sicil sahibiyken nasıl böyle geniş geniş ve utanmadan yorum yapabiliyorlar insanın aklı almıyor…

Ankara’da bir şehidimizin cenaze töreni biter bitmez, soluğu PKK’nın yardım ve yatakçısı DEM’de alan Özgür Özel; kendi fotoğraflarına bakmadan başka fotoğraflar üzerinden ahkâm kesiyor olması siyasi yüzsüzlüğünü yahut akıl sağlığını tartışmaya açıyor.

PKK’lı sanatçıların elini öperken…

PKK’lı teröristlere selam gönderirken…

PKK’nın medyasına ödül verirken…

PKK’nın televizyonuna çıkıp ahkâm keserken…

Her konuda PKK’nın yanında yer alan eski TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı ile pozlar verirken…

Buralarda çok rahat olan Özgür Özel, HÜDAPAR Genel Başkanı’ndan niye rahatsız oldun ki?

Neden şu ki; PKK’lılar da rahatsız…

PKK’lı Meral Bektaş Danış, Ahlat’taki fotoğrafı “Bu fotoğrafa çok yorum yapıldı. Ben yorum yapmayacam.!!! Sankî ne yazsam eksik kalacak…” şeklinde yorumlamış…

PKK’lı Ferhat Encü, “Kürt düşmanları…” şeklinde yorumlamış…

PKK’lı İbrahim Halil Baran, “Eskiden ümmetin eşekleriydiler. Şimdi bir de Türklüğe kul oldular.” şeklinde yorumlamış…

Kandil’deki teröristbaşı Duran Kalkan’ın “HÜDA- PAR’ın geçmişi temiz değil. Bu grup baştan beri Batman çevresinde Kürdistan özgürlük mücadelesine karşı bir yara gibi varlık gösteriyor. Her fırsatta engel oluyor. 70’lerde de böyleydi.” sözleri kimin kimi nerede gördüğünün delilidir.

PKK’lılar HÜDAPAR’ı görünce, CHP’liler de dostlarının duygu ve düşüncesine destek çıkmak için cinnet geçiriyor. On binlerce insanı öldürmüş ve halen öldürmeye devam eden terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM ile yedikleri, içtikleri ayrı gitmeyen Özgür Özel, Ali Mahir Başarır gibi CHP’li tipler; HÜDA-PAR’a PKK’ya düşmanlığından dolayı alerji duyuyorlar. Çünkü HÜDAPAR mensupları Doğu ve Güneydoğu’da PKK’lılarla şiddetli çatışmalar yaşadı. 17 yaşında PKK’lılar tarafından vahşice öldürülen sembol isim haline gelmiş Yasin Börü ve diğer kişiler bunun son örneğidir.

HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun geçmişte söylediği "Kandil'deki savaş baronlarını ve Pensilvanya'daki memleket düşmanlarını rahatsız ettiğimizden dolayı gururluyuz" ve “Pensilvanya ve Kandil’den sufle almışlar bize saldırıyorlar” sözleri ise bu çevrelerin onlara niçin saldırdığının özeti olmuştur.

Özgür Özel, Ali Mahir Başarır gibi siyasi zekası dip yapan CHP’lilerin bir tuhaflığı da şu ki:

CHP’nin HÜDAPAR ile daha önce çeşitli programlarda defalarca yan yana gelmesidir.

Saadet Partisi 2020 yılında Yenikapı’da “Büyük Kudüs Mitingi” düzenlemişti. O mitingte Kemal Kılıçdaroğlu dönemin Hüda Par Genel Başkanı İshak Sağlam ile omuz omuza oturuyordu.

Mesela, Saadet Partisi 2022 yılında “Erbakan’ı Anma Toplantısı” düzenlemişti ve 6’lı masanın tamamı oradaydı. HÜDAPAR Genel Başkanı da orada konuşmacı olarak bulunuyordu. HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu kürsüye çıkarken, inerken ve kürsüde konuşurken Kemal Kılıçdaroğlu onu alkış yağmuruna tutuyordu.

Meral Akşener, Hüdapar Genel Başkanı İshak Sağlam’ı ve heyetini 2021 yılında İP Genel Merkezi’nde ağırlıyordu ve onlara “Şeref verdiniz. Ayaklarınıza sağlık” diye sesleniyordu.

İP Milletvekili Şenol Sunat, GİK Üyesi Mehmet Arslan ile Gençlik Politikalar Başkanlığı Üyesi Ceren Genç’ten oluşan heyet 2022 yılında HÜDA-PAR Genel Merkezini bayramlaşmak için ziyaret etmiş ve ellerinde çiçeklerle pozlar vermişti. DEVA, SAADET, GELECEK isimli 6’lı masa ortaklarının da HÜDAPAR ile karşılıklı birçok görüşmesi ve programı olmuştur. Özgür Özel ve Ali Mahir Başarır gibi siyaset zekasında dip yapmış adamlar, o günlerde neredeydi acaba?

HÜDAPAR konusunda en çok yazı yazmış ve bu tartışmaları değerlendirmiş milliyetçi bir yazarım.  Bu yazılarda bol bol CHP’nin ikiyüzlülüklerini ortaya çıkarmıştım. HÜDAPAR’ın beğenmediğim, tasvip etmediğim yönlerini de çokça burada eleştirdim.

CHP’nin Ahlat’taki fotoğrafa yorumları ikiyüzlülük, riyakarlık barındırıyor. Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantılarıyla ortaklık yapanların, bu ülkede hiçbir konu hakkında konuşmaya hakkı yoktur. Bırak konuşmayı insan içine bile çıkmamalıdır.

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 1 ay önce
Helal olsun kardeşim. Kalemine, aklına sağlık versin yüce yaradan.
BEĞENME
0
CEVAPLA